Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Abi zaten şiddetine bağlı dedim :D :D sel falan götürmesinde hafif hafif yağarsa gidilir güzel :D

Geçen seferki kadar soğuk olmaz artık :D Uludağ bile sıcaktı

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@hornet
Hakan cığım duyuyorsun sanırım, yağmur olasılığı:eek: nedeniyle kaçmak yok, rahmettir kaçılmaz, mutlaka bekliyoruz , gelmezsen darılırım:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam seni , serveloyu ve kırmızı formayı pendik sahilinde gördüm . :)

vızır vızır çeviriyordun şerefsizim :D :D :D

• Beğen
C.tesi ve Pazar antrenmana gelmek istiyorum saat kaçta çıkıyorsunuz?

@PELİN
tabi sen devamsızlıktan saatleri de unuttun.:)
8:00 migrostan sonra kantarcı otobüs durağı, 8:10 bostancı ido önü.

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Hakan cığım ne dersin bu pazar havada bir değişiklik olur mu, yağmur olasılığında ne durumda, bihter le behlülün son durumları ne olur ,:D :D :D

• Beğen
@hornetYasin ciğim sana bugün çok kızdım, hiç abini (beni) düşünmüyorsun, şimdi diyeceksin ki abi neden, bu akşam dedim bir antrenman yapayım, baktım hava kapanıyor, sabihaya çıkarken yanımdan saolsun 40 ortalama tuttutrmuş bir kepçeli traktörün arkasına takıldım (normalde ben hiç takılmam, Hakan cığımın tarzıdır:D :D :D ), rüzgarlı havada mis gibi sıcacık 40 la çıktım sabihayı, yokuş aşağı gider gibi rahattı, şimdi gelelim sana neden kızdım, tığ gibi olmuşsun, rüzgarına giriyorum ama yanlardan geçen rüzgarlar benim kaslı ve geniş vücudumda patlıyor arkandayken, rica edeceğim yanına Mert ciğimi Yada Yaman ımıda al önden iki kişi gidin ben arkanızdan geliyim, tek sıra olunca zorlanıyorum:D :D :D :D (emekli pişkin probisikletçi)

• Beğen
@Ahmet Gökdere

He bu arada Ahmet abi 1-1,5 kilo daha vermem lazım. Ama artık h.içi akşamları kısa 1,5 -2 saatlik antrenmanlarla vermek zor gibi.

• Beğen
@hornetYasin ciğim ben 1.5 kg aldım, kendine bakmalısın, 1 kg et bin ayıp örter, yakışmaz daha fazla vermen, ayrıca akşamları 1.5-2 değil 4-5 saat antrenman yapman lazım , kesinlikle yeterli olmaz, biz öyle yapıyoruz:D :D :D

(link)

Hafta sonu hava açıyor :)

Ahmet abi vakit olsa binecem de yok işte :D Aman abi yeme bak 2 gün Kartepeye hafif gitmek lazım :D :D

• Beğen
Olm iki akşamdır yağmıyor ne kötüsü :) gündüz yağsın ö.sonra hava açsın kurusun :D şimdi ofisten bakıyorum dışarısı deli gibi :S

Adaş yarışa girelim ya, 28 temmuz Trabzon var sanırım.

• Beğen
@ysnymn

:D hehe di mi onu geçtim sonrakilere bakarız o zaman :) Olmadı KAP sezon finali var alanyada.

31-01-02 temmuzda Trabzon Trophy var ona bireysel giriliyor mu acaba?

06-08 Ağustos Nevşehir var

• Beğen
Tepkiler: spirit
@hornet

Yasin kardeşler ve Ahmet hocam sizin artık yol konusunda değişiklik yapmanız gerekli..:D :D :D

(link)

Not:
2-3 hafta yokum ben Şile dönüşü ufak bir kaza yaptım ,
(Andre yi de düşürdüm . :mad: ) sağ kol, diz, kalça yara içinde recovery sürecek sanırım biraz. Görüşmek üzere. :in:
( %100 yol kusurlu idi .. Ant da düşmüş zaten aynı yerde daha önce.. )
Osman

Geri