@hornetYasin ciğim sana bugün çok kızdım, hiç abini (beni) düşünmüyorsun, şimdi diyeceksin ki abi neden, bu akşam dedim bir antrenman yapayım, baktım hava kapanıyor, sabihaya çıkarken yanımdan saolsun 40 ortalama tuttutrmuş bir kepçeli traktörün arkasına takıldım (normalde ben hiç takılmam, Hakan cığımın tarzıdır ), rüzgarlı havada mis gibi sıcacık 40 la çıktım sabihayı, yokuş aşağı gider gibi rahattı, şimdi gelelim sana neden kızdım, tığ gibi olmuşsun, rüzgarına giriyorum ama yanlardan geçen rüzgarlar benim kaslı ve geniş vücudumda patlıyor arkandayken, rica edeceğim yanına Mert ciğimi Yada Yaman ımıda al önden iki kişi gidin ben arkanızdan geliyim, tek sıra olunca zorlanıyorum (emekli pişkin probisikletçi)
@hornetYasin ciğim ben 1.5 kg aldım, kendine bakmalısın, 1 kg et bin ayıp örter, yakışmaz daha fazla vermen, ayrıca akşamları 1.5-2 değil 4-5 saat antrenman yapman lazım , kesinlikle yeterli olmaz, biz öyle yapıyoruz
Yasin kardeşler ve Ahmet hocam sizin artık yol konusunda değişiklik yapmanız gerekli..
(link)
Not:
2-3 hafta yokum ben Şile dönüşü ufak bir kaza yaptım ,
(Andre yi de düşürdüm . ) sağ kol, diz, kalça yara içinde recovery sürecek sanırım biraz. Görüşmek üzere. :in:
( %100 yol kusurlu idi .. Ant da düşmüş zaten aynı yerde daha önce.. )
Osman