Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam o neydi öyle baktım yasin sağda durmuş tişörtü çıkarıyordu yokuşun başında ben yanından yokuş yukarı 30 la geçtim ve el salladım aradan 15 saniye geçti yanımdan sıfır geçti çekirgeden yuvarlanıyodum :D :D

aynı grub ist - izm diyorum akşam hava kararmadan varırız şerefsizim :D :D

hem ben yollarıda biliyom :)

@Tolga Gürgün
:D :D :D bekar olsam kesin evet derdim (ki sende evlisin) ama hanım beni bitirir bisikletleri kafamda paralar bisiklet hayatım biter Tolga hocam:D :D
yukarı doğru o süratle çıkmasının dışında bide bana hadi ahmet abi hey hey hey yapıyor, bunun adı pro bisikletçinin el kitabında "only terbiyesizlik" olarak geçer:D :D :D

dostlar kesin olarak 4 tenmuzda kartepe zirvedeyim trenle gidip döneceğim mesafe 21 km lik rampa alınacak sadece 09.45 büyük derbentte trenden inip 21km tırmanışa gececeğim 9.tur olacak istanbul yol grubu o gün gelebilirse zirvede birlikte oluruz izmitten gelen burak dostum 26 eylülde önümde yol bisikleti ile zirveye çıktı zorlandıysada çıktı bir ara zinciri attı ama genede çıktı allem etti kallem etti bu işi başardı eğer bu olayı birlikte o gün denkleştirebilirsek çok şık olur gerçi tıme ming leri iyi ayarlamak yada cepten haberleşmede olabilir bizim zirveyi almamız en kötü senaryo ile 4.5 saat çünki grupta performansı düşük olanlar var onları ben mecburen bekleyeceğim yoluda bilmiyorlar evet dostlar 4 tenmuza ayarlayabilirseniz zirvede hem yol hem mtb kardeşliğini kanıtlarız

:in: :in:

@spirit
:D :D :D Osman hocam ben 08 de grupla çıkıp paşaköy üzeri otobandan şile planlıyorum, hanım tatile gitti geri dönüş saat kısıtlamam olmadığından 08 de çıkıp grubun durumunu kontrol ediyim dedim:D :D :D kartepe haftaya inşallah, o kadar yol domestiksiz çekilmez, Yasin in işi varmış bu hafta:D :D :D

@Ahmet Gökdere

Hımmm. :) Yarın peşindeyim o zaman, Şileyi merak ediyordum zaten..
Hakan hocamla Bülent hocamda gelir sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam yol bisikletimi dağ bisikletimi konusundaki yorumlarını ziyadesiyle okudum bu konuda farklı düşünmemiz beni derinden yaralıyor senki yıllardır pro plarak arjantin de yol bisikleti kullanmış biri olarak ayrı bakışlarda bulunmamızda öte yandan seni haklı kılıyor :D :D :D :D

şu an izmir den katılıyorum foruma aile ziyareti yapmaktayız . bu pazar allah bacaklarına güç kuvvet versin inşallah . haftaya ayarlayabilirsem kartepeye gelmeye çalışacağım müsaden olursa :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün:D :D :D :D :D :D :D :D karnım gülmekten kramp girdi, 6 parçalı kaslarım olduğundan 6 kat acıtıyor yaw:D :D :D haftaya kartepeye gelmeyenin derecesini pro seviyesinden amatör-hobi binicisi molacı mangalcı sınıfına düşürüyorum ona göre

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@spirit
Osman hocam paşaköyden sonra 3 adet tırmanma olup, yalova bursa arasındakinden daha kolay diyebilirim

@Kudret Kurtcebe
abi avatar süper olmuş, ilk hedefiniz kartepe ileri pozisyonu görüyorum:D :D

Ahmet abi bugün bende 13:00 -15:00 arası Riva yaptım kuzeyden hissedilir derecede esiyordu. Ancak Şileye gidince "vasiyet yokuşu" vardır plaj yoluna girmeden devam edince, onu çıkmadan olmaz abi :D sağlam eğimli bir yokuşdur ;)

Geri