Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hornetaman diyim Yasin im antrenmanları ihmal etme, ben yıllardır domestiğe alışmış biriyim:D :D :D gece 12 de olsa çık yap antrenmanını:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam aynı grup sıcaklar bastırmadan bostancı - çeşme yapalım diyorum rica edeceğim kumrular bu sefer benden :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMERHakan cım bu hafta Yasin imin gönlü olsun mollafenari üzerine şile alalım, haftaya da kartepe yaparız, sana uyarsa tabi, hatta molafenari üzeri şileye Bülent abiyide davet ediyorum, Mustafayı da, lance ide ayrıca çağıracağım:D

@Ahmet Gökdere

kışkırtma bak ciddiye alıp peşinize takılırım.:D :D :D
geçen seneki şile rotası benim evden 197 km tutmuştu, bu sene henüz maksimum 108 km'deyim. yani motor açıldı mı çok emin değilim. ama hakan, mustafa, ant... ve diğer gelenlerle nispeten geniş bir grup olursa, o zaman başka...
eğer grup dar kalır ve tempo yüksek olursa, polonez yaparım diye düşünüyorum, kartepeye hazırlık olur....:D :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

abi kiloyu bugün itibariyle 75 e çektim . boya herhangi bir şey yapamıyorum . :)

sabah çok nem vardı tepeören dağını tırmanırken zorlandım . :D

akşam iş çıkışı sabihadan inerken alev topuna dönerim gibime geliyor . :D Çıkmadan duş alıp silinmeden direk pedala asılmayı düşünüyorum abi , nasıl sence ??? :D :D :D :D

acı bir kayıp
http://www.ankarahaber.com/images/news/34563.jpg
Ankara'da Çağatay Avşar'ın feci sonu
Ankara'da antrenman yapan lisanlı bisiklet sporcusu Çağatay Avşar, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Çevreyolu Çetin İşletmeleri Şantiyesi'nin bulunduğu bölgede Sincan yönüne sabah saatlerinde antrenman amaçlı bisiklet süren ve lisanslı bisiklet sporcusu olduğu öğrenilen Çağatay Avşar'a (40), plakası tespit edilemeyen bir araç çarptı.
Metrelerce aracın altında sürüklenen Avşar yol kenarına savrulurken, kazaya neden olan sürücü ise aracıyla olay yerinden kaçtı. Yoldan geçen sürücüler, yol kenarında bir kişinin hareketsiz halde yattığını görerek durumu polis ekiplerine bildirdi.
Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen Avşar hayatını kaybederken, parçalanmış bisikleti ekip otosuna konuldu.
Olay yerine gelen Avşar'ın yakınları olayın şokunu üzerinden atamazken, sporcunun cesedi yapılan incelemenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Özel bir firmada maden mühendisi olarak çalışan ve uluslararası turnuvalarda birçok başarıya imza attığı öğrenilen Çağatay Avşar'ın, her gün otobanda antrenman amaçlı bisiklet sürdüğü tespit edildi. Lisanslı bisiklet sporcusu olan Avşar'a çarptıktan sonra kaçan sürücünün bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.

kederli ailesine başsağlığı dilerim

@Ahmet Gökdere

O takılmadan duramadığınız kafe molalı turun sadık katılımcılarının yeri gelince Sabiha Gökçen'e, F1'e de gelip aslanlar gibi çevirdiğini size hatırlatmak isterim.
Selçuk abi daha önce davet etmişti, ben de tekrar etmiş olayım: Sizi de ara ara aramızda görmek, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz :)

@Ahmet GökdereYok be abı bunlar yaslının halınden anlamıyorlar zaten atak çektik dediler hatta etabı ben aldım dedı:D :D :D işin aslına baktım bır bilne sorıyım dedim hornetimi aradım :D oda yok öyle bişii benim adaş bitik diyo:D biz yolumuza bakalım hocam:D :D :D

Pazar kacta nerde?

• Beğen
@Ahmet Gökdere

eyvallah usta, onunda ayrı bir güzelliği vardır, ki o gruptan antremanlarımıza katılan ve kopmayanlar da var (ulaş gibi)... aslolan iki teker üzerinde olmak zaten...
sonuç olarak, pazara kaçta????

@STORMER
abi ikisinin de ifadesini aldım uludağda sen içini rahat tut, rüzgarıma tutunamadılar, kancayla çektim:D :D :D abi pazara yakamda kırmızı karanfil olacak, taksim hürriyet anıtının önünde diyorum :D :D avşar kafe işi alay değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, hepinize saygımız sonsuz, buraya yazdıklarımızda çok daha fazlası var kendi aramızda, ama incitici buluyorsanız o kelimeyi bir daha kullanmayız, sürçi lisan ettiysek affola

Geri