Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Arkadaşlar bu pazar sabahı program veya saat değişikliği var mı ??

08:00 Marm.Yelk.Klb. karşı durağı değil mi ??

sadece Dr. Şevket'in tel. var bende O da bugün itibari ile seyahate çıktı ...

Saygılar

Can (Cinelli )

Scudo
@Bülent ERYILMAZ

süper olur dükkanın önünde akşamüstü gölge geldiğinde tavlada oynarız abi :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
dün yaptığım gezinti amaçlı, bol tavuk ve balık ızgara eşliğinde, bol salatalı turun profili:D
(link)
Yasin cim hanımla bir görüşmem lazım, 16 sı tatile gidiyor, muhtemelen izin vermez, ama önemli değil ben solo 20 sinde yaparım uludağ:D :D hem beni de yavaşlatmamış olursunuz:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

güzel abim hanımla görüş arkadaşlar çok israrcılar de yoksa gruba birdaha almayacaklar felan de :D :D

bugün mustafa ile görüştüm belki oda gelicek .

eskihisardan gidersek ordan herzaman vapur var hem ucuz

bana ikiside uyar 300 gidelim , bacaklar açılsın :D :D :D

19 u olmazmı peki ????

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
Tolga hocam ben 20 si yapmak zorundayım, gönüller bir olsun, biliyosun Alp d huez e de hep tek tırmanırdım alışığım ben, o zamanlar alp kurtlarının saldırısına uğradığımda çok olmuştur, o yüzden yokuş yukarı sprintim iyidir bilirsin, uludağa da bütün yol boyunca sprintler yaparak çıkmak niyetindeyim:D :D :D

• Beğen
@hornetYasin im 13 ü olmaz çünkü ertesi günü izin aldım dinleniyim diye, ama önemli değil benim için canın saolsun, ben belki 20 sinde kartepede yapabilirim uludağ o kadar önemli değil saolasın,

@hornet
Yasin im çok teşekkür ederim ama cidden önemli değil arkadaşının nikahından, o saate kadar dönemeyiz, daha çok vaktimiz olacak inşallah beraber binmeye fethiyedeki etaba baktın mı bikely den, çok yorucu olmasa da fena sayılmaz

• Beğen
@hornetyarın yağmur var diye evde yapiyim diyordum, ama nereye gitmeyi düşünüyorsun, uyarsa , yüksek tempo değilse, benim tempoya gelirse :D :D :D yani kısacası idare edersen bende geliyim:D

Tolga hocam yarın sonradan görme , sporcu geçmişi olmayan bisikletçilerin artık klasikleşmiş:D yağmur altında sürüş, kendini dinleme, çamura batma yan yatma sürüşü var , tefrişlerini bekliyorum, rüzgarına yatıp çamur banyosu yapmak niyetindeyim

• Beğen
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam yarın off günü yapayım istiyorum ...

bugün mangal yaptım 1 kangal afyon cumhuriyet sucuk ve yarım kilo tekirdağ köfte yedim şu an hala zor nefes almaktayım 3 litre kola içdim banamısın demedi ...:D :D :D eve dönüşte 1 kilo madodan dondurma aldım birazdan onu yiğcem :D :D :D

haftaya perhizdeyim nasipse ....

20 sinde babalar gibi çevirelim hayırlısıyla

@hornetdaha ne programıymış bu Yasin cim, sen daha yeni başlıyosan biz emekleyemiyoruz bile o zaman

@Tolga Gürgün
abi yarasın:D :D :D arada lazım böyle şeyler, istersen adresi ver sana 1 kg da etsiz çiğ köfte yolliyim dondurmayı sindirince miden kazınır yatmadan önce yersin :D :D :D :D

Geri