dün yaptığım gezinti amaçlı, bol tavuk ve balık ızgara eşliğinde, bol salatalı turun profili
(link)
Yasin cim hanımla bir görüşmem lazım, 16 sı tatile gidiyor, muhtemelen izin vermez, ama önemli değil ben solo 20 sinde yaparım uludağ hem beni de yavaşlatmamış olursunuz
@Tolga Gürgün
Tolga hocam ben 20 si yapmak zorundayım, gönüller bir olsun, biliyosun Alp d huez e de hep tek tırmanırdım alışığım ben, o zamanlar alp kurtlarının saldırısına uğradığımda çok olmuştur, o yüzden yokuş yukarı sprintim iyidir bilirsin, uludağa da bütün yol boyunca sprintler yaparak çıkmak niyetindeyim
@hornetYasin im 13 ü olmaz çünkü ertesi günü izin aldım dinleniyim diye, ama önemli değil benim için canın saolsun, ben belki 20 sinde kartepede yapabilirim uludağ o kadar önemli değil saolasın,
@hornet
Yasin im çok teşekkür ederim ama cidden önemli değil arkadaşının nikahından, o saate kadar dönemeyiz, daha çok vaktimiz olacak inşallah beraber binmeye fethiyedeki etaba baktın mı bikely den, çok yorucu olmasa da fena sayılmaz
@hornetyarın yağmur var diye evde yapiyim diyordum, ama nereye gitmeyi düşünüyorsun, uyarsa , yüksek tempo değilse, benim tempoya gelirse yani kısacası idare edersen bende geliyim
Tolga hocam yarın sonradan görme , sporcu geçmişi olmayan bisikletçilerin artık klasikleşmiş yağmur altında sürüş, kendini dinleme, çamura batma yan yatma sürüşü var , tefrişlerini bekliyorum, rüzgarına yatıp çamur banyosu yapmak niyetindeyim
bugün mangal yaptım 1 kangal afyon cumhuriyet sucuk ve yarım kilo tekirdağ köfte yedim şu an hala zor nefes almaktayım 3 litre kola içdim banamısın demedi ... eve dönüşte 1 kilo madodan dondurma aldım birazdan onu yiğcem
@Tolga Gürgün
abi yarasın arada lazım böyle şeyler, istersen adresi ver sana 1 kg da etsiz çiğ köfte yolliyim dondurmayı sindirince miden kazınır yatmadan önce yersin