Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam bak herkes ayni fikirde görüyormusun . Emin ol hanım daha memnun olucak . Evde kıl tüy neyin kalmayacak . :D :D

Birde abi epilasyondan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorsun ( İran ' dan geliyor Muhammed bilir ) sonra 1 gün sonra tekrar . .:D :D

Hadi Ahmet Hocam Kes kes kes kes kes kes . . .:D :D :D :D

Abi gözünü seveyim pro bisikletçi forması , gözlüğü , kaskı ve Cervelo yol bisikleti sonra kıllı bacak ve baldırlar olmuyor ki . . Abi o zaman yaz kış uzun giyin :D :D :D

Sabah göğüsleri de aldım ohhhhh serin serin çiçek gibi oldum şimdi :D :D

kes kes

valla hanıma danıştım, aslında benim aklıma yatmıştı, ama emir büyük yerden , bisiklet hayatını bititririm, sen böyle şeyler bilmezdin kim soktu bunları aklına bakiyim dedi, çok kızdı, kallavi bi hediye almazsam kesemiyorum çok üzgünüm :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam prada çanta hediye et yengeye , birde Üsküdar kız kulesinde beyaz şarapla balık yersiniz konuyu orda tekrar gündeme getirirsin . :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Abi yapılacak iş basit senin bacağında ufak bi çizik oluşacak malum kıllı bacakla pansuman zor olacağı için kılları kesmek zorunda kalacaksın, sağlık için :D :D :D Çizik olayını sen sürerken Hakan abi maket bıcağı ile halledebilir arkadan :D :D :D

Hahaha yada yine senin farkında olmadan yapıştıralım 2-3 tane bant mecbur kalırsın sonra

@hornet

Yasin ' cim ,

Hah aklınla bin yaşa . Aklın yolu bir . Bak çözüm basit Ahmet Hocam , sağlık için erken müdahale için kesiyorsun . Hakan ' ıma söyleyelimde derine dalmasın . . :D :D :D :D

• Beğen
:D :D :D abi Allah da sizi güldürsün:D :D :D Hakan benim aşil tendonumu götürür yokuşta onu geçmiyim diye:D kılın varmı derdin var abi kılını kesmeyen dizini dövermiş derler

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Abi emin ol çok yakışacak sen bile şaşıracaksın yıllardır neden kesmemişim diye hayıflanacaksın :D :D

sen esmer ve yakışıklı olduğun için solaryumlu gibi traşlı bacak ve baldırlar çok şık duracaklar :D :D

kes kes kes kes

• Beğen
@hornet:D :D :D hanımdan izin çıktı kesiyorum
bi yarım kilo veririm sanırım ayrıca senin küstahlığını yazdım yokuşlarda hesabını sorarım sana:D :D

@Ahmet Gökdere
Ahmetttttttttttttt abiiiiiiiiii Hayıııııııııııııııııııııııııııııııır bu gözü dönmüş arkadaşların gazına gelme o tüylerin sana Samson'a gücünü veren şaçları gibi güç verdiğini unutma seni ele geçirmek için yapıyorlar bu tezgahları bizi biz yapan kıllarımıza dokundurtma

Bu başlığın çok farklı bir havası var, arada sırada girip okuyorum ilgim olmasa da. :D Tıraş muhabbeti olmuşken soru da sorayım, jiletle mi alıyor herkes? Tekrar uzarken çok çirkin bir görüntü oluşmuyor mu böyle?

Hahaha Ahmet abi hafta sonunu iple çekiyorum :D :D

Bedrettin bey ağdaya dayanabilenler dışında herkes jiletle alır heralde :)

• Beğen
@Ahmet Gökdere

abi jilet işine hiç girme, sonra altı ayda kirpi postuna döner bacaklar. normal traş makinasıyla kısaltıp arkasından epilatör ya da ağda, en sona karınca yağı... başlamışken sırt ve göğüs bölgesini de halletmeni şiddetle tavsiye ederim.
alp ve mustafa'ya geliyor sıra... en iyisi ben pazara epilatörü getireyim, mami'nin dükkanda toplu kıyım yapar çıkan yünlerden de kışlık bisiklet eldiveni öreriz.

Geri