Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün
Tolga hocam
bu hafta bisikleti artık yaptırda şöyle keyifli bir tur yapalım, formüla arkasındaki yoldan şileye gidip otobandan dönelim, yada dünkü etabı tekrarlayalım, tadından yenmiyor şerefsizim:D , yalnız yola çıkış eğer biz gideceksek 07.00, Yasin-Mert in keyfi olurda sizde gelin derlerse 08.00 oluyor

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün . Benim teller bu hafta gelir büyük ihtimal , Kaçkar Serkan ' da uygun tel bulmuş . Deminde benim Amerika ' daki dostuımdan haber geldi oda bulduğunu söyledi . :D :D
Tel bolluğu var şu an .....:D

Dağ bisikletiyle çevirmeden gitmiyor melet dişsiz lastik alsam senin maxis lerden vizir vizir çevirecemde ...:D :D

Yol bisikletini ayağa kaldırayım o zaman nereye isterseniz ne zaman isterseniz

• Beğen
Tepkiler: hız
Arkadaslar ıyı saatler olsunlar fotolara baktımda haftasonu gelemedıgıme yanıyorum baya oyunlu gecmıs yanarım yanarım bu oyunları kacırdıgıma yanarım:D Neyse artık bu haftasonuna kısmet:D :D :D
Ahmet hocam bana yokus calıstır :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
Hakan ım SErkan a çok selam söyle enkısa zamanda bekliyoruz, seni ancak içten yıkabilirim diye düşünüyorum Serkan ımı ikna edebirsem işin zor hafta sonu çok keyifli bir tur yaptık, zaten ikidir sözünü dinlediğim Hornet ve rower mert eküriler tek kelimeyle muhteşemler, hem güzel etaplar, hem yeri geldiğinde yapılan güzel tempolar benim için çok faydalı ve keyifli oldu,yalnız yokuş aşağı trafik içindeki iniş süratleri , arabalar arasındaki düz yoldaymış gibi gidişlerine hayret ettim, yokuş aşağı inişte sanki alplerden inişteki proflar gibiydiler, valla tebrikler çocuklar kendini geliştirmiş:D

hornetim sana ihtiyacım var bi özel mesaj at gelince bişey danışmam lazım

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam gençlere ayak uydurabildiğin için önünde saygıyla eğilmek durumundayım . . :in:
bu pazar bostancı kalkışlı kartepe gidiş dönüş turumuz olacak . mtb lerle tabii. average hız 35 düşünüyoruz altına inince eklemlerde kasma yapıyor biliyorsun ..:D :D :D

@Tolga Gürgün
zaten sanada yakışmaz Tolga hocam, :D :D :D :D gençlere ayak uyduruyoruz şükür , eski pro bisikletçi olduğumdan sanırım, lakin ayakbağı olarak uyum sağlıyoruz:D :D

• Beğen
@hornetsaolasın Yasin im ama sizin gerçek tempoları biliyorum o yüzden, bu hafta sonu hava iyi olursa plan varmı, Hakan gelirse sizi ezeriz diye düşünüyorum ben üzerinize düşmeyi planlıyorum:D :D

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam bak sana bir sır vericem ama aramızda kalıcak ..

bacaklar , baldırlar ve göğüslerdeki kılları kesersen performansın en az
% 20 -40 artar , hem evde temiz olur daha hızlı gidersin :D :D
Bak Yasin ile Mert ' e adamlar pürüzsüz biniyor gaz kesmiyorlar şerefsizim . .:D

bu hafta bilemediğin önümüzdeki hafta lütfen seni traşsız görmek istiyorum Ahmet Hocam :D :D yıllarca tdfde çalışmış bir pro olarak yarış sonrası nasıl masaj yaptırıyorsun Ahmet Hocam lütfen rica ederim ...

bize ters biz delikanlı adamız yolda akord bozarız ama kestirmeyiz tüyleri selsenişlerini şimdiden duyar gibiyim :D :D :D

@Tolga Gürgün

:D :D :D :D :D ya Tolga Hocam Allah da seni güldürsün:D :D :D :D :D abi niyetleniyorum bazan ama kendimi yolunmuş tavuk gibi hissediyorum, birde daha çok çıkar diye korkuyorum ,sonra ülkede malüm maganda fazla akşam antrenmanlarında yalnız yakalanırım mazallah, ben razıyım bu hale

@Ahmet Gökdere

Allah senden de razı olsun :)
Ahmet Hocam bende biber gazı alayım diyorum arabaların içinden böğürüyorlar gayri ihtiyarı el hareketi yapıyorum bir gün duracaklar bekliyorum . :D :D

tüylerden arın hocam emin ol kendini daha zinde hissediceksin gerçekten :D :D

@Tolga Gürgün

avaraj hız 35 ben arkalardayım yalnız yolu bildiğim için sizleri yakalarım
artı benden önce kartepe zirvesini görecekleri buraya yazmayayım onlar dört kişi ben diğer gruptan ayrı olanları suadiyenin ezici rampalarında alıp geleceğim otelin orada bir mola olur orda arkada kalan grupla geleceğim onları bırakırsam ayıp olur çünki yolu bilmiyorlar bu tip organizasyonları yaparken herkesin performansı bir değil onun için bu organizasyonda kimsenin üzülmesini istemiyorum sonunda herkes kartepenin zirvesinde olacak bu tur bayağı zevkli bir o kadar da ağır olacak ben mecburen ölüm rampalarında tempoyu düşüreceğim gebzeye kadar pedal basabilmem için bu pazar 230 km bir günde bana sınav olacak gece yarısı eve girersem diskalifiye olurum çünki bir günde tamamlamamış olurum valla bende heyecan çok yüksek tolga hocam ama
galba bir günde 230 km yi tamamlayamıyacağım gece 01.00 gibi evde olurum benden önce eve girersiniz beni dönüşte kimse beklemesin ben yalnız gebzeye kadar topuklamayı kesin düşünüyorum gebzeden banliyö treni boş olur

@Ahmet GökdereKes Kes Kess Kesss hepsini hepsini kes kes kesssss:D :D :D

Haydi arkadaslar tempo tempoooo:D :D :D

Verın coskuyuuuuu

• Beğen
Geri