Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
Hakan ım yokuşlarda ben atak yapıyo gibi yapacamçünkü atak yapamıyorum atak efekti yapabiliyorum) sen tam arkamdan geleceksin, ben şööle bi bakacam sonra ayağa kalkıp atak yapacam, ben hızlı gidemeyeceğimden sen hafifçe çaktırmadan geri gideceksin, işte bunu videoya çekecez youtube a verecez o zaman affederim:D :D :D :D alp im zaten benim tarafta biz ayva göbekli bisikletçiler takımındanız alpimle

Scudo
@Tuba Açıkkapı

birincisi saygı kuralları gereği ilk defa bir yere katılındığı zaman yada biriyle ilk defa tanışıldığı zaman tanışma durumu ve saygı ön planda olmalıdır ki bu sizde ne yazık ki yok.

ikincisi ciddi bir takımın ciddi bir sporcusu olmamla birlikte sizin gibi şahsiyetleri de pistlerde görmek isteriz.

sporcu kişiliği dahilinde kibir yoktur saygı vardır ki karşındakine özellikle bu sporda saygı duymassan eğer, gurup sana hiç iyi davranmaz davranılmasını da bekleme zaten.

Buradaki insanların tamamı "İstanbul yol bisikleti gurubu" dahilindeki herkes birbirini en az iki senedir tanımakla beraber gurubun geçmişi 5 sene evvele dayanır ki herkes kimin ne olduğunu iyi bilir.

Yaklaşacağın bir ortamın olacaksa önce bir kibrinden kurtul ki bizim gurubumuza gelen bayanlar var; tabi sen bunu bilmezsin ayrı.

Saygı ile nasıl yaklaşılır a geleceksek de Elif hanım çok mütevazice bir yaklaşım ile konuya yaklaşmış ki kendisinin yorumlarını ciddi şekilde kaile alan insanlardan biriyim, kendisini kendine örnek alarak başlayabilirsin.

Ayrıca burada bulunmaya devam edeceksen önce kendine saygı duyulmasını sağla bu bizlerden alabileceğin çok kolay bişeydir ama huzur bozacaksan lütfen buradan uzaklaş.

Yeteri kadar anlatabilmişimdir heralde.

Saygılarımla Tuba Hn.

@hornet
Hornetim hadi hayırlısı, geldiğinde seni eski formuna getirebilmem için bayağı uğraşmam gerekecek ama niçin varız ki değilmi:D Bu Hakan salatalığını (kibarlığımdan asla taviz vermem ) sakın hafife alma derim numaracanın teki olmuş bu, valla Lance gibi tırmanıyo :D kudurduğumu farketmişsindir, hadi yokuşta bastın gittin yanımdan geçerken niye Usain Bolt gibi yüzüme bakarsın, sonra kars fatihi Serkan ımı niye geçersin :D :D

Serkan & Erdogan pas gecelım abıler:in: Anladınız sizbeni:D :in:

Ahmet hocam kac kılo ıstersın ben alayım sana:D :D :D İnan hıcbır menfaatim yok:D :D :D :in:

Hornet sen gel down under ın kralını yapıcaz senleeee:D :D :in:

Geri