Bu arada Mustafa abi yeni bir tarz hoş bisiklet toplamış bilgilerinize https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=54917
( Ya bu arada konuyu dağıtmıyorum ona göre cumartesi sabah 06:30 uzun yol var katılmak isteyenlere duyurulur sonra beni Kudu'nun gazabı ile cezalandırmayın )
yok o sucuk değil, gramafon... o zamanlar mp3çalar yoktu, eski zamanlar tabii.
artı, bir aydır teker döndürmedim, makul bir saatte, aklı başında bir rota söyleyinde c.tesi ardınıza takılayım. 6:30 demeyin, o saatte köpekler bile uyuyor kış günü
yarın bende kaçak kesim yapıcam sarıyere bir köylümüzün cenazesi için gidicem karakaçanı arabaya yükledim oradan fenere geçip 2 saat kadar kaçak kesim yapıcam veterinere haber verdim ahmet hocam senin kaçak kesim ne zaman bak bülentimin tekerler 1 aydır dönmüyomuş bıçak körlenmiştir
@ERDOGANKESGIN
takipteyim, c.tesi fotolarında göremezsem Erdoğan ım kuduya söylerim seni kartepe rampasında tuzağa düşürürler sen iyi hazırlan 2 mayıs pazar kartepede patlama şimdiden söyliyim
@ERDOGANKESGIN Erdoğan ım yanına Serkan ımıda al , artvin tepelerinde kar kaplanlarıyla yarıştığını iddia ediyor ama şunu bilin artık üstadım lance armstrong deil apaçi kudu, yollarda yılan tutup yiyecem, kargaların boynunu kıracam zirveye sizden önce çıkacam (dipnot:kudu kardeş sonsuz hürmetle takip ediyorum )