Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere

ohhhhh afiyet şeker olsun , yarasın ufaklığa ...

yanında yeşil salatada yesin , portakal suyuyla ...:in:

Scudo
Bu arada Mustafa abi yeni bir tarz hoş bisiklet toplamış bilgilerinize
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=54917
( Ya bu arada konuyu dağıtmıyorum ona göre cumartesi sabah 06:30 uzun yol var katılmak isteyenlere duyurulur sonra beni Kudu'nun gazabı ile cezalandırmayın:) )

@hız
Vayyyy yakışıklı sende neler var öyle

• Beğen
Tepkiler: hız
yarın bende kaçak kesim yapıcam sarıyere bir köylümüzün cenazesi için gidicem karakaçanı arabaya yükledim oradan fenere geçip 2 saat kadar kaçak kesim yapıcam veterinere haber verdim ahmet hocam senin kaçak kesim ne zaman bak bülentimin tekerler 1 aydır dönmüyomuş bıçak körlenmiştir

@Bülent ERYILMAZ
efsane döndü....pek yakında:D :D :D abi nerdesin ya sensiz tadı yok alemin

@Ahmet Gökdere

sen duuuur, inşallah o gün kafadan rüzgar eser de ben sana ne oyunlar ederim o gün, kar yağdırdın bacaklarıma diye ağlama:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGIN:D :D :D Erdoğan ım yanına Serkan ımıda al , artvin tepelerinde kar kaplanlarıyla yarıştığını iddia ediyor:D ama şunu bilin artık üstadım lance armstrong deil apaçi kudu, yollarda yılan tutup yiyecem, kargaların boynunu kıracam zirveye sizden önce çıkacam:D :D (dipnot:kudu kardeş sonsuz hürmetle takip ediyorum )

@hız

Helal olsun . . .Zanımsın hayat boyu :in:

@Bülent ERYILMAZ

Abi gel bak çok zevkli olucak , yumuşak yumuşak çevirecez , yağ yakma modunda 5 saat . . :D Öğlen evdesin miss gibi

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Ahmet Gökdere

pattron dün senin karışımı denedim performans tavan yaptı , içine nar , portakal , elma suyuda koydum :D :D

Bir günde topluca tek oturumda İzmir ' e gidelim diyorum değişe değişe 15 saatte alırız inan ben yolu biliyorum :D :D

Geri