Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

tamam abi ben yolu biliyom , nerde yokuş var nerde rüzgar var hepsini biliyom ...:D :D

forumdan Mustafa İçdağ bisiklet toplamış tam uzun yol için için gitti :)

kartepeyi daha erkene alamazmıyız abi neden mayısı bekleyelim ki mart başı felan olmazmı . .

arkadaşlar,

ribose , inosine ve sıvı amino asit ....

ribose antremandan önce ve sonra 1-2 çay kaşığı
incoisne günde 2 kez sabah akşam 2şer adet
sıvı amino asit antremandan önce / antreman esnasın ve antremandan hemen sonra 3 ölçek veya ampul (ampul alanlar cebinde rahatça taşır ampulu olmayanlar balon (evet evet balon işte bildiğiniz) içersine 2 ölçek koyup ağzını bağlar yolda giderken dişiyle delip içebilir)

ribose kullanmayan yurdum insanı kullansında şimdiye kadar hammaliye yaptığını anlasın ben 2001 den beri kullanırım iksirdir vallahi, pro sporcuların tamamı kullanır:in:

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
sevgili tolga dostum cumartesi bende araba yok erdoğan eğer geçerse bende geçerim ama çok uzun değilde şöyle 4 saat kadar gitsek yeterde artar bile şile uzun olurda polonezköy de olabilir benim pazar günü maraton idmanım var 28 km tempo koşusu yoksa pazar yürürüm vallahi

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

şimdi Tolga ile konuştum, pazar günü biraz uzun lacak 120/130 olabilir, öğleye kadar herkes evine dönmeye çalışıyor, benim eve yetişmem lazım, Tolganın yetişmesi lazım vs. vs.

Ben sana arabada ribose veririm 2 ölçek aldınmı ertesi güne birşeyin kalmaz , 2 ölçekte yolluk veririm sabah alırsın mis, sonra hemen siparişini geçersin zaten internetden,gittigidiyor da mevcut oradan temin edebilirsin (crearibose olan değil sadece riboze ve toz olanı).

2 tane de inosine attın mı sabaha dinç kalkarsın merak etme...

• Beğen
bakayım tozlu raflardan arkadaşlara bakayım not almıştım bu arkadaşlar iyi idi nerde evet buldum
şakur
şukur
hah
buldum
ali emre akcan -evren -harun -suha -volkan -
koray karaman -hakan durmuş-onur berberci
yener -azda değil
ahhhhhhhhhhhh
aytekin ah aytekiin sana kim dedi duvara çık diye

buyrun kudunun turuna hızlı arkadaşlara duyurulur

Yaws ne denır bılmıyorum allah allaaaaahhhh mı desem maaşallah mı desem bende frekanslar karıstı bu ne cosku kardesıııııımmmmm :D Ne bıılımm sıle mıle sabah 5:30 , 6:30 karga yemeden kartepe kel tepe 36 ortalama yanlama Gürgünüm cosmus izmir kimdir diyo yavasss arkadaslar daa karlar var yagmurlar var :D :D :D

@ERDOGANKESGIN

alıştıma alıştırmaaaaaaaaaaaaaaa:D :D :D

Cuma
Açık. Yüksek: 18 °C . Rüzgar DKD 21 KM/S .
Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 11 °C . Rüzgar Doğu 21 KM/S .
Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar DGD 18 KM/S .
Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 11 °C . Rüzgar DGD 18 KM/S .
Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 1.38 mm).

Ctesı kosar pazar yatar olmayalım:D :D :D

@STORMER

ya yaaaa,verdin millete,keçi boynuzu formülünü,şimdi al bakalım,yetiş yetişe bilirsen:D :D
bu arada,bu günkü,üst maltepe mezbağsından,bi kaç kare:D :D
kasaplar:
1.m ali
2.ant efendi:D :D

(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)

• Beğen
Yok valla bu boynuz falan dııl hocam baska seyler var galıba baksana tozlar havalarda ucusuyo yaws:D :D :D

Sende ınceden ınceye calısıyon galıba:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
abi ben bidaha Erdoğan ımla binmeden önce idrar örneği alınmasını istiyorum :D Emre hocam sende de bayağı bi meyil farteeim seni kuduya söylerim baş parmağının tırnağını çeker valla:D Tolga hocamın zaten doping ihtiyacı yok doğuştan dopingli:D Hakan ım bak millet kaçak kesiyor kaçar yiyor içiyor yerinde olsam sezonu erken açarım yoksa işin zor

arkadaşlar yeni haber....
c.ertesi nick arkadaşımız londradan geliyor,ve antremana gelecek;)

Geri