Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Halilim bu ne güzel dilekler, teşekkür ederim bu 2010 hoşgeldin yazısı için bence sende Bülent abi ile kitap işine girmelisin dilini çok beğendim.Ehh artık hepberaber pedallama işine geri dönmeliyiz yoksa Ahmet abiyi durdurmak mümkün olmayacak,hepimiz için 2010 en güzel yılımız olsun

@Alp Aslan

Alp cim bugün Tolga hocamla alternatif kartepe planları yapmaya başladık, hazırlansan iyi olur, bak Osman hocam forma girmeye başlamış bi sen kaldın, Serkan ımda kars kaşarı getirmiş artık kimse bizi durduramaz, kartepeye çıkarken ayılarla , meşur kartepe kaplanıyla falan yarışarak çıkarız:D :D

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 11 °C . Rüzgar GB 43 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.65 mm).

Cumartesi
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar BGB 39 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 5.68 mm).

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 6 °C . Rüzgar Batı 25 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 6.35 mm).

Pazar
Fırtına Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 8 °C . Rüzgar KB 28 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 6.65 mm). Rüzgar Etkisi: 0 °C

Arkadaslar üzgünüm:rolleyes: :rolleyes: :ci:

@STORMER

ne üzgünüm arkadaşım...yarın sabah 9 da yollardayız..üzgünüm müzgünümle ayar çekmeye başlama...yok fırtınaydı bilmemneydi filan diye şimdiden önhazırlıklar seziyorum..afaroz edilirsin...sabah gelenler barnak galdırsın....

@STORMER
:D :D :D :D :D :D :D Abi sen niye herkesi kendin gibi düşünüyosun, Halilim bugün rüzgar demedi geldi, yarın yağmur demez pazara fırtına demez bunu herkes bilir:D :D abi ben ancak pazara gelirim Serkan ımdan ince bi dilim toping rica etsem fırtınada iyi gelir:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@baykush
halilim benim zanımsın yaaa hayat boyu:)
pilav vamı vamı??:D :Dvarsa sabah bende varım,,,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
:D :D @Ahmet GökdereAbı durya ben bozuldum yanımda bırılerınıde goturıyım dıyorum:D :D :D

Alpcım sen de dunden razısın yaws ınsan bıraz agar yapar yaws:D :D :D

Bu arada Ahmet abı gelıyım dıyorum haftalardır rol yapıyorum ama sonunda dayanamıyorum sız benım tempoma ayak uyduramazsınız abı sabıha gıttı dondu ortalamam 15,6 oldugundan gelecegımle oynamayın:D :D :D

Halılım su masjında benım brons lardan bahsetmısken varmı Çin de tanıdık çakma bı bronş ısteyelım:D :D :D

• Beğen
@STORMER
Hakan ım bakıyorumda sende daumun yıllardır fenerde yaptığı taktiği uygulayıp takımı saklıyosun:D :D senin ne kadar kasap olduğunu, kaçak ne varsa , at eşşek dahil kestiğini ama benim gibi geyik kesmediğini herkes bilir :cool: pazar sabahı yağmurda olsa fırtına da olsa Erdoğan ımla ben sabah 09.00 da duraktayız kendine güvenen varsa gelsin:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
ahmet hocamın kartepe konusundaki kararlılığını gözlerinden okudum lakin kozmetik odada yapmış olduğum ince aramada bulduklarım gündemi sarsacak niteliktedir ama bütün bunlar ahmet hocamı kartepe yolundan caydıramaz hocam sen bana kesin tarih ver biz kartepeyi senle sakız gibi çiğneriz evel allah

• Beğen
yollar berbat yasinim yalnız ahmet hocam çok formda baksana serkanıma bile gider yapıyor dikkat et derim kendine hocam bisikletin üstünde çok tehlikeli oluyor

• Beğen
@Ali Emre Akcan
:D :D :D Emre hocam sende aragazcı naci ustayı geçtin:D :D :D bence bisiklet benim altımda tehlikeli duruyo , aklı gidiyo garibanın :D kaç kiloya kadar çeker bu karbon kadrolar acaba yolda kalmayalım:D

Geri