Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere

saygıdeğer ahmet hocam biz 14 saat civarı bir zamanda gittik geldik(molalar hariç) ama sen istersen sabah idmanı niyetine bile çiğneriz kartepeyi allahın izni ile(biliyorsun hocam allahın izni olmadıkça yaprak bile yerinden kıpırdayamaz)

Scudo
@Ahmet Gökdere

Taşını gördüm ama yimezler bak daha yeni eve döndüm,Dorukhan geçidini tırmandım,Küre dağlarında cirit attım,Artvin tırmanışında çakallarla kapıştım ona göre:D :D :D 275 km en aşağı 7 sa civarı sürer bilginize efenim:D :D :D Söyledim yine söylüyorum o planı eskort olmadan sakın yapmaaa:in: Bu arada sert yokuşda yanıma yaklaşma yakarımmm:D :D :D :D :D

@cannonfire

vaaaaaaay atom karınca dönmüş yuvasınaaa,hoş geldin zanım karıncaaam:D

@cannonfire
Hoşgeldin canavar kardeşim, bravo size

@cannonfire

Serkan ım hoşgeldin aramıza öncelikle bütün ekibi tebrik ederim, lakin diyordum ki bu süratlerle sizin takım tdf de ilk 3 girer demedi deme katılın derim , ama sırrınızı kimseye söylemeyin, eski kaşar , ama tekerlek şeklinde olanından ekmeğe katık yapıyosun ortalama 50 yi düşmüyor:D :D

@Ali Emre Akcan

hayaller kurardık biz yıllar önce hiç hesapta yoktu Kartepe tırmanış bizde....
sana sözüm dostça kardeşçe sen gel tırmanma Kartepeye........................

arkadaşlar kusura bakmayın ama neden herkes hemen gel birde antremanda görelim diyor ben kendimi sizle kıyaslamıyorumki sadece sizi sizle kıyaslıyorum okadar bozulmayın herkes kendi çapında pastadır burada bence eğlence başta gelip daha sonra spor geliyor dolayısıyla ben önce eğlence tarafıyla ilgileniyorum
kaldıki benim burada işim guruplarla değil kişilerle hemen takım savunmasına geçmeyin adam adama oynayın bence ben sizlerin hepinizin olmasada çoğunuzun hayranıyım çok eğleniyorum sizleri takip ederken bu ortamın bozulmasını istemem doğrusu lütfen yanlış anlamayın.....

@Mustafa İçdağ
bakıyorum arapcayıda çözmüşün,artık hoca camiide:D :D :D :D :D
zanımsınyaaaaaaaaa:in:
yeni makine seni bekliyooooo...

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Geri