Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
kocaeli ya da kartepe güzergahı na gidecek bisikletçilerin dikkatine !.....:in:

dilovası nda global mekanik e uğramadan geçmeyin.haftanın yedi günü çay kahve su yemek dinlenme hizmeti verilmektedir:D :D

fabrikalara olduğu kadar bisiklet camiasına da hizmete hazırız

olma mııııııııııııııııı:D :D

hemen sipariş alındıııııııııııııı:D :D

gruba hizmette sınır yok:D :D grup indirimi de yapılırrrr:D :D

burada çok kaşar var ama ahmet hocam eski kars kaşarı ister:D :D

alp hocam sana özel menü var:D paket yapıcam yolluuuukkkkk:D :D

yarın çıkacak varmı arkadaşlar, pestilciler, kaşarcılar, mangalcılar , rüzgarla dost fırtınayla kanka olanlar, starbuckscılar , ben sabah yoldayım bu sabahki kadar rüzgar yoksa yağsada çıkacam inşallah, Muhammed hocam saolsun çamurluk idare ediyor:cool:

@Ahmet Gökdere
Ben geliyorum diyorum fakat sizden korkuyorum beyefendi:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
arkadaşlar sonunda dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim
işte 4 saat boyunca ortalama 50 km ile gitme sırrım (daha iyisi varmı derseniz kars kaşarıyla günde ortalama 60 km ile 5 saat gidenler oldu:D :D )
isostar jeller , karbonhidrat tozlar ve elektrolit tablet için Osman kardeşime sonsuz teşekkürler:D
(link)

@Ahmet Gökdere

Hojam bak resimle mesimle diyetle olmaz bu iş bak Yasin'im bitirmiş olayı ben gidiyorum demiş gitmiş:in: Bana bu ara yokuşta hiç denk gelme yakarım, karbonum da gelmiş hepten yakarım:D :D :D tasarımlar deryası içindeyim tutmayın enginlere sığmam taşarım:D :D :D :D :D O ilaçlar seni kurtaramaz sarı giysen bile seni de yakarım:D :D :D :D :D zihahahahah:D

@cannonfireçok ağır yazmışın be Serkan ım kaşarı fazla kaşırmısın sen:D :D :D şu karbonu artık görsek diyorum, inmidir cinmidir, :eek: Serkan ım masterler sınıfında fa(S)tmaster grubunda yarışmak istiyorum, yokuş yukarı telefirikle çıkılacak 1 sınıf tırmanma etapları olan, geri kalanın yokuş aşağı olduğu etap yapabilirmiyiz bi ustaya sorsan:D :D

Ahmet abi ben yüksek müsadenizle uykuya kaçıyorum, bugünde beni yağmur kurtardı bakalım haftaya ne yapacağız:)

• Beğen
@Alp Aslan
Alp im 15 dk sonra yoldayım gelirsen beklerim:D :D bu lafım ayrıca Mahsun , Özcan deniz ve Alişan a:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Abi sen ciddimisin yoksa Mahsun kardeşlerimi oltaya getiriyorsun:)

• Beğen
Abi sizin orada hava farklımı burada yağıyor şu anda yoksa sen artık hava koşullarınıdamı dize getiriyorsun

• Beğen
@Alp AslanAlp im yazacağına giyinmeye bak çok ciddiyim, Pendikten dönersin:D ayakların alışsın uykuda çevrilmiyo bu pedal yoksa kartepe yollarında seni sırtıma almam lazım:D

Geri