Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hasan mehmet yalı

kesinlikle eğleniyorum hele önceki sayfaları okurken fotolara bakarken
sizi çok beğeniyorum
içdağ keza

Scudo
Mustafa abı tam hosgeldın dıcektım subatta gorusuruz dıyosun olmadı abı yaws:rolleyes: :ci: :in: Yeter bu ayrılık valla yaws

Hasanım Yalım babacım sen nerelerdesın özlettın kendını yüzünü gören cennetlik yaws:winken45

mustafa içdağ abi acaba kulandığınız gios kaç kadro? eyer yeni biisklet topluyor iseniz o biisklet ne olucak yani gios emin elere vermek isterseniz hazır nazır bir şekilde bekliyorum beklerim isterim yani yane .

cuma 01.01.2010 sabah çıkacaklar varmıydı arkadaşlar, nasıl başlarsan öyle gidermiş, sızacaklara duyurulur:D Serkan ım ses ver

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere
Ben çalışarak giriyorum 2 gün uyur öbür hafta başlarım e tabi çalışarak girersek bu seferde tüm haftasonlarım dolu geçermi bilemiyorum, Bisiklet üzerinde geçirdiğim onca saat, birlikte olduğum abilerim arkadaşlarım iş anlamında çok bereketli olmasada yeni dostlar kazandığım bu güzel yıl için teşekkürler, Herkese İyi seneler Çok güzel bir yıl geçirmeniz dileği ile sevgilerimle,

hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar, 2010'un önce sağlık, sonra huzur ve sonrada bol kazanç getirmesini diliyorum.

Artık göbeklerin olmadığı, " aaa sen bugün seleyi takmadın mı ? " gibisinden takılmaların en aza indiği ( Osman'ımızında aramızda olması ), lastik patladığında lastik değiştirmek değil komple tekerlek değiştirilebildiği (bu demektir ki takım arabalı ), Ahmet abim ne yiyorsa bizimde biraz nasiplenip 250 kmlere çıkabildiğimiz, Necmi abimizin turşusunu kurduğu Pinarello Prince'ini çıkarabildiği, Şevket'imin ağız diş bırakmıyarak servetine servet katma ve Feneryolu tarafını dükkanlarıyla dişçi cumhuriyeti kurma çabalarından vazgeçtiği, Erdoğan'ımızın engin beslenme ve anatomik yapı bilgisi ile " zayıflama ve güzellik salonu" açtığı, Alp'in dilaltı haplarının bonibon şeker dilüstü olduğu, Mustafa (küçük mustafa o kendini bilir)'nın arkada yatmaktan vazgeçtiği, Muhammet'in Bisiklet Mafyası olup zincir mağazalar haline geldiği, Bülent abimin Kitap Fuarında artık kendi kitaplarını sattığı, Serkan'ın bacaklarını tokatlamaktan vazgeçtiği, Hakan'ın kışın bozulan karbüratörünün (bronşlar) yenisiyle değiştirildiği ve daha sayamadığım bir ton bisiklet ve spor dostu arkadaşımın en güzel yıllarının başlangıcı olduğu bir 2010 dilerim.

Halilim baykuşum özlü sözlerinin üzerine söylenecek laf yok:D hepimizi özetlemişsin bir cümşeyle:D lakin biz o saatte (ben, Osman, Tolga, Erdoğan) rüzgara karşı 100m işeyen adam filminin provaları için sahilde biniyoduk yakında rüzgarımıza girmenizde hayal olur söylemedi demeyin:D

Geri