Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ali Emre Akcan
çok geçmiş olsun Emre kardeşim, Allah acil şifa nasip etsin

@STORMER
fazla kilomuz zaten var abi sen başka malzemelerden bahset:D

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Scudo
@Ali Emre Akcan

cnm kardeşim çoook geçmiş olsun,acil şifalar dilerim:(

@Ali Emre Akcan

Çok geçmiş olsun, yapılacak bir şey olursa çekinme...

Geçmiş olsun Emre abi acil şifalar dilerim.

@STORMER

C.tesi açık gibi hava, değişmezse bir çıkmalı. H.sonu tatil belleyip kamp yapalım dedik 2 kangal sucuğu indirdik mideye. Kilogram ibresi 75'e dayandı dayanacak, sonra dizler çekemiyor beni şu zargana halimle bile :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ali Emre Akcan

Emre Bey ,

Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim .

Tolga Gürgün

Arkadaşlar ,

Bu haftanın ve kovalayan haftaların , ayların , yılların herkese mutluluk , huzur ve sağlık getirmesini diliyorum .

Saygılar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ali Emre Akcan

Abi geçmiş olsun.Birebir aynı olayı kayınpeder'de yaşadık.Şeker işi biraz sıkıntılı oluyor.

Kısa zamanda toparlar inşallah.

Evren

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Tolga GürgünYaws hayıdır bir yeremi gidiyosun sanki uzun süre görüşemiyecekmiş gibi yazıyosun:D Ama dersenki Adapazarı kesmedi T.C kupasına koşuyorum o zaman ayrı hocam:D :D :D

@Atila FilmerAman hocam bizde bu boğaz olduğu sürece işimiz zor nede olsa tura cıkınca veriyoruz diyoruz ama ipin ucu kaçtımı toplaması zor oluyor valla:D :D :D

@hızValla hocam aynen cok ınce calısıyor nıhahahaaaaa:D :D :D Ama bızden kacmaz federasyon dahıl yerın kulagı vardır:D :D :D

Pışşş Pışşşşş pışşşşşşş nooluyooo yaws grup kış uykusunamı yattıııııııııı pışşşşş pışşşşşşş pışşşşşş:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
yahu iki gün foruma giremedik ortalık kan revan. anadolu yakası yol grubu yağmurda erimiş, özgür, aytaç, zuhal (tespit edebildiklerim bunlar, saptayamadıklarım kusuruma bakmasın) çiziği yemişler.

tek tek banlanmalara alıştık diyelim de bu ne anlama geliyor çözemedim. bilen takip eden var mıdır? bir zahmet anlatsın.

:7: :7: :7:

forumda kan gövdeyi götürmüş:D :D :D banlanan banlanmayan banlanamayan bütün arkadaşları pazar günü antrenmana bekliyoruz Bülent abi göbeğim durduğu yerde büyüyo abi, su içsem yarıyo abi ne yapiyim bi yardımcı olsan:D :D :D

Geri