@Ahmet GökdereSon dakika bizim buradaki markette adını vermicem reklam olmasın 1 kangal sucuk alana 2.si bedava almak isteyen olursa tel den haberleşelim abiiii
C.tesi açık gibi hava, değişmezse bir çıkmalı. H.sonu tatil belleyip kamp yapalım dedik 2 kangal sucuğu indirdik mideye. Kilogram ibresi 75'e dayandı dayanacak, sonra dizler çekemiyor beni şu zargana halimle bile
çok teşekkür ederim evrencim evet şeker biraz sıkıntılı yatmaktan arka tarafta yara da çıktı malum şeker olunca iyileşme uzuyor biraz hepinize sağlıklar dilerim allah cümlemizin hastalarına acil şifalar versin
@Tolga GürgünYaws hayıdır bir yeremi gidiyosun sanki uzun süre görüşemiyecekmiş gibi yazıyosun Ama dersenki Adapazarı kesmedi T.C kupasına koşuyorum o zaman ayrı hocam
@Atila FilmerAman hocam bizde bu boğaz olduğu sürece işimiz zor nede olsa tura cıkınca veriyoruz diyoruz ama ipin ucu kaçtımı toplaması zor oluyor valla
yahu iki gün foruma giremedik ortalık kan revan. anadolu yakası yol grubu yağmurda erimiş, özgür, aytaç, zuhal (tespit edebildiklerim bunlar, saptayamadıklarım kusuruma bakmasın) çiziği yemişler.
tek tek banlanmalara alıştık diyelim de bu ne anlama geliyor çözemedim. bilen takip eden var mıdır? bir zahmet anlatsın.
Banlanma Yok Mustafa hocam.Kendileri bizzat özelden mesaj yollayıp forum ile ilişkimizin kesilmesini rica ettiler.Kendi kişisel meseleleridir bizi bağlamaz.
forumda kan gövdeyi götürmüş banlanan banlanmayan banlanamayan bütün arkadaşları pazar günü antrenmana bekliyoruz Bülent abi göbeğim durduğu yerde büyüyo abi, su içsem yarıyo abi ne yapiyim bi yardımcı olsan