Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Serkan, Start Eyüp Belediye Binası'ndan mı verilecek? Bu arada gruptan kimler katılıyor, ben de katılmak isterim...

Ok beni de yazın Pazar günü bi aksilik olmaz ise Tuzla'ya kadar geliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
allahtan bir elem keder olmazsa bende levente yakın bir yere kadar glicem evde hasta olunca çabuk dönmem lazım leventten eyüpe kadar da binicem iyi pazar idmanı olur bana pazar görüşmek üzere

@cannon9
Heehehehe böyle şeylere sevinmek ayıptır ama biraz göbekli sayımızıda arttıralım değilmi, gerektiğinde rüzgardan arkamızdaki arkadaşlarıda rahat rahat korumuş oluruz:)

Evet abi ne olacak bizim halimiz,ama biz heryere yetişiriz abicim amma velakin birde yüz yüze selamlaşsak abi ben iyice sanal bisikletçi oldum:)

• Beğen
Tepkiler: hız
sanalı bırak alp im reelde takılalım şile yolları bizi bekliyor ama bu şile işine bizi ahmet hocam alıştırdı artık 80-100 km bizi kesmiyo bu aralar güzel bir havada bir bombalama daha yapalım

• Beğen
Tepkiler: hız
Ahhhh abi gönül neler istiyor bir bilsen ben Sabiha'yada razıyım ama daha onu başaramadım, inşallah hep beraber güzel antremanlar yaparız,iyi akşamlar abicim görüşmek üzere:)

tabi tabi,salın göbekleri,sürünsün yerlerde,ben yazın size göstereceğim,
kime,neyapacağımı çok iyi bilioyorum,:D :D :D
bu arada nick arkadaşda,londradan geldi,yarın sabah 8,30 da hareket
ediyoruz,bilginize,zanım benlerim:D

@hız
Nick'e selamımı iletin o da iyice İstanbullu oldu kendini bizim antremanlardan alamıyor, Büyük ihtimal yarın da gelemeyeceğim gibi gözüküyor eğer gelebilirsem banada sürpriz olacak hepinizin ve Ata'ya saygı turuna katılan arkadaşlarımızın bacaklarına kuvvet.:)

Selam arkadaşlar,
Bugün yolda bekleyen, zaman zaman beni çeken tüm arkadaşlara özellikle Hakan Abi'ye teşekkür ederim.Temponuzu bozduysam affola.. Dizden dolayı ben sezonu kapattım gibi gözüküyor, artık yaza kadar bir şekilde toparlamaya çalışıcam. Yürürken sorun yok pedal çevirirken ağrı var,yaza kadar yasakladım kendime bisikleti ;)

@Atila FilmerAbıcım asıl senın ayagına saglık taaa karsılardan sakat sakat geldın Bu arada Tempo falan bozulmadı be abı sen rahat ol zaten sezon sonu gelmıs herkes kendını mental olarak sıfırlamıs bu saatten sonra tempo dııl form tutulur hocam sen rahat ol :D :D :D Her zaman gel kapılar her zaman acık beklerız

@Atila Filmer

geçmiş olsun zanım benim:)
benimde diz bu gün maltepeden sora kendini göstermeye başladı,:mad:
sağolsun nick le yavaş yavaş geldik,bostancıya kadar
gelen arkadaşlara,teşekkür
aytekin,savaş ve atillaya ayrıca teşekkür,ederiz,hepiniz zanımsınız

aytekin resimler unutulmasın lütfeeeen:D

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
@Alp Aslan

Arkadasim Alp
Anladigima gore her sey % 100 degil :( Umarim her sey yakinda yoluna girer. Ozledim bugun seni turda. Umarim bize yarin bir supriz yaparsin
Tam vatandas olma yolundaki calismalarim her ne kadar devam etse de, pazartesi donuyoruz :(

@hız

Benden de herkese tesekkurler :D Gercekten keyif aldim, hava da Ingiltere'deki yaz havasiydi ;) Umarim yarin kendini iyi hissedecek ve dize zarar vermeyecek kadar yavaslayabilmisizdir bugun. Umarim seni ve diger arkadaslari bir baska guzel tur yapmak uzere yarin gorecegim:D :D

Geri