Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymnNıhahaaaaa senı gıdı sevgı kelebegııııııı:D :D :D Hayırlı bayramlar el openlerın cok olsun albakalım su zıpp lerı nıhaaaaaaaa:D :D :D

Bu arada son ıftar bırazdan olucak herkesın bayramı sımdıden kutlu olsun

(Yaman ben dayanamadım sımdıden baslıyorum nıhahaaaaa:D :D :D )

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
bütün dostların Ramazan bayramını tebrik ederim, Allah seneye görmeyi de nasip eder inşallah,
yarın tur mu vardı Hakan ım yanlış mı anladım, göbeğime göbek kattım yarın öğleden sonra hafif çıkmayı düşünüyodum ama sabah saat uyarsa kısa bir tur iyi olurdu

bende kendimce,herkesin bayramını kutlarım

bu akşam biraz paten yaptım,yarın bacakların hali ne olur bimem,ama

çıkmak istiyorum,sabaha görüşürüz

tüm bisikletforum camiasının ramazan bayramını kutluyorum,

tüm pedal dostlarına,nice bayramlara,sağlıklı ve mutlu bir şekilde bisiklet dolu günlerde erişmeyi diliyorum

Yaws bu sabah ne patladım havaya baktım gunes var aman dedım kacırmayalım ama dısarı cıktım bırde ne gorıyım her taraf göl ıcınde ve ben butun yuklemeyı yapmıstım hala enerjım var ve ne yapacagımı bılmıyorum offffff of yandım Halılım yetıssssss:D :D :D

@Ahmet GökdereAbııııı olmaz kurtarmaz oda makınayı bozuyo sonra:D :D :D Yaws Halılıme gelınce onunla msajlastık sabah olur yaparız eylemıne gectım ama caddeye cıkınca duvara carpmıs gıbı oldum belkı yardım eder dıye dusundum de o yuzden:D :D :D
Ama yarın ıcın umıtlıyım bu sefer tutacak ınsallah hocam:dua: :dua: :dua: :D :D :D

Bisikletim ile kesişmelerim devam ediyor ben onu kesiyorum o beni kesiyor ama ilişkimiz bir süredir Platonik umarım bu safhayı çabuk atlatırız, Bayramda ise evdeki telaşdan çalışıyor olmam dolayısı ile yırttım Etilerde Sadece çocuklara ait bir alışverişmerkezi açılmış biraz pahalıda olsa çocuklu olanlar bir kere mutlaka gitsinler heryerde oyunlar var süper bizde oraya birkaç aktivite verdik bu sayede bayramımı bir sürü çocukla geçirdim,görüşmek üzere

@Alp Aslan

Alp ' cim ,

Alışveriş merkezi kaç yaş grubuna hitap ediyor ?

@Tolga Gürgün
Abicim bana bile hitap ediyor:) heryerde nintendo wii ler var onlar ücretsiz,yaş grubu anaokulundan 12-13 e kadar gider ama 4-9 yaş arası için daha eğlenceli, içeride atölyeler var seramik çamur lego atölyeleri, çocuklar için gym center, playland var bunlar için ücret istiyorlar ama ne istediklerini bilmiyorum bu arada cumartesi pazar oradayım yine, cumartesi işin başında duracağım sadece ama pazar saat 15'de karagöz oynatacağım gelirseniz beklerim, yer etiler akmerkezi geçince yaçınlar foto'dan sağa girip devam edince ilk soldan girince köşedeki büyük bina,
Mohini alışverişmerkezi,görüşürüz

Geri