Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Bugün çıktım havada şansımıza harika idi serin serin antremanımızı yaptık yeni arkadaşlarımızdan Emre katıldı bana, Yağmuru yemeden turu tamamladık halende yağmur başlamadı umarım yarında böyle olur, görüşürüz:)
http://img34.imageshack.us/img34/5760/grnt033g.jpg

Scudo
bizde ,okan la sabah çıktık,ama enteresan...size rastlamadık,,,:rolleyes:

sonra emre dükkana gelerek,çıktığınızı öğrendim

dediğin gibi,hava süperdi,ama ben haala selede oturamadığım

için,kartaldan,dönmek zorunda kaldım:(

yarın sabah,yağmassa,vede kendimi iyi hissedersem,görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Eh bugünde pek kalabalıkdı yahu bir ben birde çisileme halinde kıl eden yağmur saat 8 de durakda kimse olmayınca bostancıya hareket ettim ordada kimseyi görmeyince Sabihaya tek çıkıyım dedim resimdende anlaşılacağı gibi Sabihada iyi idim ama Pendikten itibaren başlayan yağmur beni küçük sinirli bir kedi haline getirdi ama asıl bomba Ben Sabihadan dönerken sabihayı çıkan 3 tane uykucu gördüm ben kendilerini afişe etmeyimde onlar isimlerini versinler:)ben sorucam onlara haftaya :) kendinize iyi bakın görüşmek üzere
http://img11.imageshack.us/img11/1927/tekr.jpg

@Alp Aslan

Alp selam;

Bu sabah iş olmasa peşinde idim...Çıkışta seni yavaşlatırdım ama:( Maminin Dükkan bu gün (Pazar) Açıkmıdır.çebi çekmiyor.Bisikleti alayım.Bilgin varsa yazarsan sevinirim.
Selamlar.
Emre.

@Alp Aslan

zanım benim,millet yollardaydı,sen nasıl olmuşda,onları görmemişsin????:eek:
ama yinede iyi iş çıkarmışsın,bravo

hatta dönüşte,dükkana uğradılar,
necmi abi,şevket,halil,hans,nusret ve bülent abi

Alp Selam:
Amörtisör'ü söktü mami Düz maşa taktı onun için Uğradım bisikleti aldım.Bayağı hafifledi 11 kg civarı oldu tarttık bu gün....Tel no için teşekkür ederim...Özelden atamıyorum...Görüşmek üzere...
Emre

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
Yasınım Hornetım hocam bak olmuyo yaw dua etme dedım bak haftasonları basımız yagmuurdan kurtulmuyo yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve bulent40
@Alp Aslan
yahu alp nasıl becerdin, c.tesi okan ve mami'ye... pazar bize yakalanmamayı...allahtan belge var, yoksa denilecek ki alp sanal bisikletçi oldu.:D :D :D
...
pazar günü andre'nin keleğine geldik, arkadaş türkiyeye fazla adapte oldu, otobanda sürmeyi, kamyon arkasına yatmayı öğrendikten sonra, sonunda almanların randevuda dakiklik saplantısından da kurtularak:D :D :D , durağa 8:30'da geldi; aralarda 5 dakkaya ordayım diye telefon ederek... sabah sabah çayıra yattık anlayacağın...
sabihadan inişten itibaren de duşta sürdük, beklemede geçen yarım saatin acısı çıktı :D :D :D... andre de anladı herhalde başına gelecekleri, önden fırladı kendini kurtardı :D :D :D .
ama güzeldi, katılanların ayağına sağlık...

kaçak et kesimine çıkan var mı yarın?

• Beğen
Tepkiler: hız
@Bülent ERYILMAZ

abicim,aynen sana katılıyorum,bazen alp beni şaşırtıyor:eek: :eek:
heralde,boyun kısalığından,yeşillikler arasında kayıp oluyor,diye tahmin ediyorum:D :D:D zanımsın yaa alpcim

(link)

(link)

(link)

(link)

şunlarda,dükkanın yeni uğrlu,elemanları:D :D
(link)

(link)

Yavaşsınız işte ben ne yapayım hızıma yetişemiyorsunuz:) bundan sonra durağa gecikene şınav cezası vereceğim:) yalnız başına sıkıcı oluyor üstelik, görüşmek üzere eğer beni görebilirseniz:)

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
(link)

bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim,bu kadar siyahi bisikletçiyi birarada görmemiştimmm

Abi ya ben de yada link'de bir aksilik var izleyemedim

• Beğen
Tepkiler: hız
Bu arada Sevgili abilerim ve arkadaşlarım Tansiyon ile ilgili son gelişmeleri aktarayım yeni bir doktorla görüştüm, tansiyonumu görünce dumura uğradı acil inmesi gerektiği için bir süre yüksek dozajlı ilaçlarla düzene sokup sonra yeni ilaçlarla ince ayar yapılacakmış ancak rayına girene kadar bisiklet yok dedi düzene girdikten sonrada öyle 80-100 km yapma dedi daha bir hobi gibi zorlamadan Tuzla'ya git gel dedi haftanın 4 günü bile binebilirmişim ama tırmanmalar zorlamalar olmaz dedi bunları söylerken içimden küfürler ediyorum başıma ağrı giriyor en sevdiğim şey bisiklete binmek o bile artık sınırlı offfffffff neyse stres yapmıyım bir süre antremanda yanınızda olamayacağım kendinize iyi bakın görüşürüz

@Alp Aslan

Alp selam ;

Çok geçmiş olsun üzüldüm;İnşallah çabucak düzene girer tansiyonun ve hafif hafif başlarsın çevirmeye ....sağlığından daha önemli değilki bisiklet.... Görüşmek üzere Kendine dikkat et.
Emre

Geri