Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

selam arkadaşlar
turumuzun resimleri bu linkte,bakabilirsiniz;)
(link)

bu arada bu suskunluk nedir,anlamadım,hadı kış geliyor,tenleri ısıtmak lazım
biriken sinir ve toksinleri atmak lazım,hadı biraz canlanın yaaw
dünya şampiyonu belli oldu diye,sezon kapanmıyor:D :D

ok,madem öyle,yakında bi toplantı yapalım bakalım ne yapmalıyız,ne derseniz,gençler??

Scudo
Vallahi antreman bahane muhabbet şahane gelsemde şöyle güle güle bir pedal çevirsek bu hafta az bir ihtimal ama gelecek haftadan itibaren yumuşak çevirerek gelebileceğim sanırım görüşürüz

@Mustafa İçdağ

napim aklıma sen soktun,cross cross diye:D :D

ama gerçekten çook güzel bi gezi oldu,herkese tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Nerdesiniz arkadaşlar eminim çıkıyosunuzdur ama insan 1-2 resim koyar yahu ben binemiyorum bari sizi görelim. e sizden hayır çıkmayınca bende kendi haftasonu antreman resimlerimden ekliyim dedim.
http://img43.imageshack.us/img43/40/karazj.jpg

Valla hastalanınca demek insan boyle oluyormuş, aman arkadaşlar hastalanmayalım ;) forma daha çok yakışıyor sana, seni formalı görmek isteriz ;)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan

ohohohooooo hacicavcaavvv:D yıktın perdeyi eyledin viraaannnnn varayım gruppoo yaa haber vereyimmm hemaannnnn

çok yakışmıışşşşş,harikasıınnnn hocaammmmm,,

önlerden bir yer ayarla da geleliiiiimmmmmm

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
@Mustafa İçdağ

vaay demek öyle haaaa:rolleyes: :rolleyes:
hayırlı olsuuuun hocam kazasız belasız

alpcım vallah tam yarım saat,güldüm,ama süper olmuş
senin bu yeteneğini bilmiyordum,harıkasın:D

@Bülent ERYILMAZ

hocam son durum şu,
ben yokum(yaralardan dolayı)ama motorla bi yere kadar eşlik edeceğim:D
gelenler:şimdilik
1:necmi abi
2:halilim
3:hakan
4:ant
5:bülent abi
diğer gelmek isteyen arkadaşlar,adını yazsın lütfen

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
sabah buluşma noktasına gelirim bende yalnız maltepe'ye kadar gelip oradan ayrılacağım. başıbüyük aydos taraflarında keşfe cıkacağım arkadaş ile. buluşma saati 08:00 mi?

bende bugun çıktığım keşif turundan döndüm. çok güzel rampalar var.önce başıbüyük oradan kayışdağı'na tırmandık. esasında kayışdağı'nda YEDPA tarafından devam edip aydosa çıkan bir arka yol var ama oranın trafik ve yol durumunu bilmiyorum, düzgunse eğer oradan sahile geri inip tur tamamlanabilir.

Görüşmek üzere..

@cannonfire
Kesin izliyorum umarım arzuladığın derecenin en üstünü yaparsın kolay gelsin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Geri