Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Hakaan abii bana nispet yapma bak askerin duası kabul olur yağmur duasına çıkarım İstanbul için :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
Ohhhh süper boğaz manzaralı antreman çok keyifli olmuşa benziyor

• Beğen
Tepkiler: hız
@Alp Aslan

devam edin devamm

başlıyorum bak dua'ya bizim burada zaten bir tepe var çıkarım oraya...

:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Mamı cım kusura bakma dalgınlıgıma geldı sen de hafta sonu sıle dusunuyomussun bende bılıncsızce yazdım kusuruma bakma dostum:ci: :rolleyes:

Arkadaslar polonez turuna ok verenler buturu ctesı alsak guzel olur kanaatındeyım malum mohammed hocanın turuyla cakısmasını ıstemem ne dersınız?

Yahu mahvettiniz beni şileler polonezler, şu damarlarımda rahat durmayan kan akışımı bir yerine oturtayım peşinizdeyim bugün yeni ilaca geçtim 40mg'lık bomba eğer haftasonuna kadar normale yakın seviyeye gelirse Sabihaya kadar yumuşak yumuşak eşlik ederim size zati çok sıkıldım bu durumdan

@STORMER

o zaman haftasonu programı c.tesi polonez/pazar şile mi oluyor? yoksa tersi mi? muzaffer, özgür, mohammet; şile ne gündü? ne diyorsunuz? bi ses verin!!!

alp sakin ol abi, önce nabzı düzelt, doktorun sözünden çıkma... ama galiba doktor istemişti, antrenman yaparken nabız değerlerini... sen yine de sakin ol, toparlan sonra yine akbabalık oynarız.:D :D :D

yasin senin asker duası tutmaz abi, bana sanki yalandan askermişin gibi geliyor çünkü, internet filan... boşuna tepelere çıkıp kendini yorma.:D :D :D

ahmet abi hafif göbekle seninkini kastetmedim, ben özenle kendiminkini büyütüyorum, onu demiştim.. yoksa seninkinin diyafram olduğunu cümle alem biliyor abi...

@Bülent ERYILMAZ

C.tesi Şile, Pazar Polonez daha iyi olur bence, ama çok da önemli değil.
Tabi araç ayarlayabilirsem gelebileceğim.

Arkadaşlar ,

Bende yarın 1 haftalığına Doğu Karadeniz ' e uçuyorum . :)

Kendinize dikkat edin , Polonez olur , Şile olur mutlaka gidin bir yerlere .

Fotoları bekliyor olacağım . . :)

Maksat bacaklar dönsün

Saygı ve Sevgilerimle ,
Tolga Gürgün

rize ye benden çok selam tolga dostum memleketimi iyice gez kaçkar-verçenik ve diğer doğal güzellikleri iyi yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ali Emre Akcan

Selamını söylerim Abi

Bol oksijen , yüksek rakım , bol sis hepsi olucak inşallah :)

Görüşmek Üzere ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@hız

arkadaşlar cmts uzun olayına bende giremiyorum. pazar italyaya gideceğim.ama durun biraz kıskandırayım. bisikletide götürüyorum. kısmetse salı günü verona garda gölünün etrafını tavaf edeceğim 145 km lik zaman zaman giro etaplarının da geçtiği ve dakikada ortalama 3-5 bisikletliye rastlanabilen muhteşem bir etap. dönüşte fotğraflarla paylaşırım sizinle artık.hepinize selamlar

@karan
Yok biraz kıskanmadım, direk kıskandım 3 satırda söylediklerini resmen yaşadım içime dert oldu yahu:) umarım harika vakit geçirirsin, aslında ben bizim uzun olayına keşke katılabilseydim hazır sen yokken arkanda paralanmadan antremanı tamamlardım:) iyi yolculuklar görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: hız
Anlaşılan bisiklet binmene yasak yok. Gözün aydın.
İlacını iç, moralini bozma, geçer bunlar. :)
@Alp Aslan

@serhad k
Yok abi daha ok gelmedi çünkü hala düşmedi ama ben daraldım en azından standart sabiha'ya kadar bizimkilerin peşinden yumuşak yumuşak gidiyim diyorum veya tuzla'ya kadar, böyle kendimi daha kötü hissediyorum. sıkıntı yapma diyor doktor e benim moralim bisikletim zaten ona binmezsem asıl sıkıntı yapıyorum bakalım cuma akşamı kendimi nasıl hissedeceğim ona göre bir plan yaparım

@karan

vaaaay kardeşime yakışır,iyi yolculuklar
mutlaka,resimleri bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mannic
Geri