Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Çok sıkıldım çok, eğer bir aksilik olmazsa yarın 8de durakda olup hafifden pedallamak niyetindeyim görüşürüz.

@Tolga GürgünTolgacım ellerıne saglık guzel olmus

Arkadaslar ınanmıcaksınız bugun sabah kalktıgımda bademcıklerımın agrısına uyandım ama sanırım gecer gıbı gozukuyo sanırım ama sanmayın yarın gelmıcem saat 8:00 de duraktayım :D :D

@Ahmet Gökdereuz benı Ahmet abı ozlemısım senı zaten :D
Bu arada yanımda serkanım var yeterkı sarı gıysın dıyo:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp Aslan

selam alp, benimde diz hala tam olarak toparlanamadı seninle olmadı tuzla'ya kadar körler sağırlar birbirini agırlar yaparız hafifçe, özledim bende çevirmeyi, epey zaman geçtikten sonra gecenlerde yine biraz zorladım bir yokuşta diz sinyal veriyor. sabah 8de durakta görüşürüz...

@STORMER

Aman diyim Hakan ' ım :(

Kendine dikat et .

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bugün Necmi abi, Halil , Bülent abi, Atilla, Nick, şevket ile birlikte güzel bir havada pedallamak için antreman yapıldı , ben çok kasmamak için Atillada dizine çok yüklenmemek için Sahil ayrımından döndük ohhhh be iç huzuruma kavuştum bisiklet gibisi varmı yarın görüşmek üzere,

zanım halilim,hala tam iyi hissetmiyorum,:(
zaten burakda yok,yarın yine yanlızım,bu günde çok yoruldum:ci:
hatta seni,demin aramak istedim,PİLAVMI;KARNIYARIK mı:D :D
yorgunluktan vaz geçtim

@ANT OZAMAN
Canım kardeşim teşekkür ederim ufak ufak takılıyorum antreman eksikliği hemen belli etti bacak içleri kasıldı biraz ama iyiyim yarında ufakdan takılırım sonra hepberaber.....
Mamicim resim yok sanırım tuzla'ya kadar çekmedik sonra bizimkilerde çekmedi herhalde

• Beğen
Tepkiler: hız
@baykush
Bütün olay benden sonramı koptu yazıklar olsun Halil insan bir ipucu verirdi o zaman gayret gösterir bir dilaltı çakar çıkardım bende Sabiha'ya, belli idi zaten bugün siz Necmi abi ile bir işler çeviriyordunuz:) yarın görüşürüz

@Alp Aslan

Sevgili Alp
seni gormek cok guzeldi bugun:D . biliyorum ne kadar sinir bozucu bir his oldugunu biliyorum insanin bisikletine binememesinin:( :( . ama umarim cabukca asarsin saglik problmlerini, tekrar keyifli turlara katilirsin arkadaslarinla.
yarin gorusmek dilegiyle

@hız

malesef bu seferki gelisimde birlikte binemedik:( . umarim tamamen fit olacaksin kasim basinda geldigimde.
bugunki sabiha gokcen turumuz guzeldi:) . yarin binmeye niyetim oldugu icin ve kendimi cok iyi hissetmedigim icin digerleriyle pasakoy'e gitmeden dondum.:( Herkese tesekkurler bugunki tur icin:D . yarin gorusmek dilegiyle. malesef foto yok:(

@mannic

evet sevgili,nick öyle oldu,dediğin gibi,:( ama napalım,bi dahaki,gelişine,söz fit,olacağım
bizde sana teşekkür ederiz,her tatile geldiğinde,
gelip bizlere,iştirak ettiğin için:)
saygılar
vede iyi yolculuklar.

işte HIZ,buna denir,günün fotoları

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

devamı az sora:D :D

Bugün çok güzel bir antreman oldu en keyifli yanı grup disiplininden hiç çıkmadan Sabihayı hep birlikte tırmandık dönüşte ise sadece trafik ışıkları ara ara bölünmemize sebep oldu onun haricinde grup halinde seyretmenin tadına vardık, Nick'ede güzel fotoğraflar için teşekkür ederken kendisine İngiltere dönüşü için iyi yolculuklar diliyorum

(link)

La gruppooooo herkesın ayagına saglık guzel bır tur olmus

Nıck bıze zaman ayıdıgın ıcın specıal thanks

Sevket hocam bugun Cento ıle cıkmıssın ve bugunun hatrınada Cunego senı kırmayıp bugunku etabı aldı 6:04:D :D :D

Bende sıs bogazla hepınıze selamlar edıyorum ınsallah haftaya beraberız:D :D :D

Geri