Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Tolga GürgünAskolsun abı yaws:D :D :D O yolları bıgun senın saatınde:D (gokyuzu lacıvertken:D ) Yasınlerle bulent abıyle beraber yapalım bak o 80km nasıl guzel olucak bugun malum oranın saatını yoldakı aksılıklerde ust uste gelınce bıraz gece bıraktık senın vaktınde cıkıyoduk normalde ve bugunun yarı zamanındada bıtırıyodukkı bugun kavacıga arkadan cıkan yokusu cıkmadık yaws:D :D :D
Ama bunu sana nıye yazıyorumkı sen bızı astın baba yaws senı artık Ahmet abıyle beraber cıkarmak lazım hah dogru yaws tabı muhtesem ıkılı olursunuz uzun yolların cılgın kesımcılerı:D :D :D Bıde orhan baba patlattımı amaaaaannnnn:D :D :D

Bu arada Nıck where ıs the photosssss my frend:D :D :D

@STORMER

Tamamiylen haklısın kardeşim aksilikler üst üste geldi Necmi Abi ' de çok kızdı zaten :D :D Keşke turdan önce arkadaş hamama felan gitseydi dedi ..:D

Ahmet Hocam ile o Bostancı ' da yağmur olduğu gün karşılaşsaydık diyecektim Şile ' ye değil İzmir ' e gidelim diye :D

Ramazanın hayırlısıyla sağ salim bitmesini Ahmet hocamın da aramıza cet hızıylan geri dönmesini sabırsızlıklan bekliyorum :D :D

Farklı rotalar farklı heyecanlar süper iyi geliyor :)

Nick , Where is the fotos ? Especially , where we climb up to hill :D :D

Ha bu arada Bülent Abi ' ye Üsküdar ' ın dar sokaklarında bizi kaybetmeden Kızıltoprağa kadar bıraktığı için ayrıca teşekkürler :D

Nick ve Andrean ' ı ise sağ salim Erenköy ' e bıraktım arkadaşlar ...

HORNETIM YASINIM bugun senın baya kulaklarını cınlattık bırazda cıldırman ıcın fotolar cekıldı heralde yakında oda gelır :D :D :D Gunlerın su gıbı akıp gecmesı dıleklerımle

@ysnymnCanım arkadasım turu bıtırdıgın vde saglıklı bır sekılde aramıza donmen bızlerı cok mutlu ettı Senınle o guzel haberlerı benımlepaylastıgında ınan dunyalar benım olmustu valla ne desem yalan :D
Dostum daglardan sonra yollarında senın olacagına ınanıyorum bu guzel haberlerın devamını beklıyoruz

Mohammed hocam fotolar Nıck arkadasımızda ulasabılırsen ıyı olur bence hıhhıııııııı:D :D :D

@hornetHornetıme nıspet:D :D :D
Arkadaslar hazır bogaz taraflarına uzanmısken yukardakı polonez turuna ne dersınız?:rolleyes: :ci: :D :D :D

Evet bu pakuru gecen seneden bır tecrube var ve grup olarak bolunmeden gıdılmesı daha mantıklı olucakkı egımler serttır.Soylekı tersten parkuru dolastıgınızda pedal cevırmeden ınısler 50-60km hızla ınılıyor.Ozellıkle 65-95 km ler arasındakı egımler ve profılde goruldugu uzere hem dık hemde grubun alıstıgının dısında parkurun sonları yokus agırlıklı oldugundan yıpratıcı olabılıyor.Bu arada kavacık ınısınden sonra sahılde beylerbeyıne kadar olan kısımda trafıkten dolayı dıkkatlı ve duz cızgı uygulaması sart olucak.Sahılden her zamankı yerden start alıp aynı yere daıre cızılerek gelınecegınden son dık yokus nakkastepe yokusu olup toplam uznlugu 2kmdır.Buradan sonra ınıs FB stadına kadar devam eder.Sonuc olarak gecen seneden gelenlerden Bulent abı,Nesen,Mamı,Ozgur Nevres arkadslar da bılırler parkurun ıyı analız edılerek ve kısısel lımıtler gozonunde bulundurularak hareket edılmesınde fayda oldugunu dusunmekteyım. :D

Yaman sende gelırsın dımıııı gercı senı pek kesmez amaaaa:D :D :D

@STORMER
Bu güzergah yıpranmak isteyenler için bire bir hangisi daha kolay deseniz bence Şile daha rahattır, Ahmet ve Bülent abinin arkasında tarumar olmuştum, son 2 poloneze çıkan rampanın ucu görünmüyor ıyyyyyyyyyyyyy aklıma gelince içim ürperdi:)

tebrikler yasin, makinayı iyi acmısındır
bir dahaki mtb yarısında yutturursun millete tozunu.....

@Ahmet Gökdere

abi bak gruppo toplanıp polonez yapacak, senden ses yok. bayram sonrası diyorsun ama, çok geç olabilir bak, söylemedi deme.
şahsen ben sana yetişmeyi kafaya koydum, bu uğurda herşeyi göze aldım... keramet belki ondadır diyerek hafif göbek yaptım, 15 günü geçti sigara içmiyorum, haftada 8 gün antrenmana çıkıyorum, senin kırmızı tozun da menşeini öğreneceğim yakında...
hakan'ın yaptığı hazırlıklardan bahsetmiyorum bile, şevket ha keza, alp dinlenerek mental konsantrasyonunu sağlıyor, emre kartepeye gitti geldi gizlice... herkes çaktırmadan silahları kuşanıyor...
dediğim gibi, bayram sonrası çok geç olabilir

@Bülent ERYILMAZ
abi farkındayım olayın lakin elim kolum bağlı, bu süratle de kilo almaya devam edersem bayram sonrası 1 aydan önce toplanamam gibi geliyor, ne yapalım grubun arkasında mangala devam abi:D abi ayrıca hafif göbek tanımı bana uymuyo bende göbek yok ki abi:eek: :D :D herkese bisikletiyle mutlu keyifli bol yokuşlu antrenmanlar, inşallah bayramın 2.günü yollardayım :D

@Tolga Gürgün

koydum koyacağımda akşam,dalış işi çıktı acilen,ona gittim:rolleyes:
ekmek teknesi beklemez,
kusura bakma,demin geldim yarın sabah hallederim,

hatta erdoğanım zanım beniminde bi işi vardı halledemedim,:(

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri