Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

stormer abi abey ya mustafa içtağ abi nerlerde ya gelmicekmi artık furuba yada foruma yazılrını özleidk

Scudo
Treks bu dönüşünde durumunu daha vahim gördüm o nasıl bir imladır, tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

döndüm sabihadan zaten yormadım kendimi çok..benim kol ve boyun yanığı kötü durdu..bütün yaz bu renk farkını kapatmakla geçer..oda kapanmaz zaten:)

:D @küçük-emrah

sevgili küçük emrah aramıza hoşgeldin:p bu forumda seni anlayamayan tahammülsüz, iyi niyetten yoksun, ardniyet zengini, anlayış fakiri vs... insanlarda olabilir o yüzden bilmediğin insanlarla konurken dikkatli olmalısın:D :D :D :D :D seni seven arkadaşın alemin en iyi bisikleçisi olan ben :D :D :D

@nesenYanıklar zaten kapanmıyo be hocam ıyıkıde kapanmıyo mılletın o garıp bakıslarını gordukce ben kopuyorum ozellıkle ayak bıleklerıne:D :D :D
Antremanı yumusak bıtırdıgıne sevındım cunku Halılım rahat durmaz kesın bır yoklama cekmıstır dıye dusundum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
dün akşamüstü saat 18:35 gibi pendik veterine durağının önünden geçen hanginizdi bakiiim.
Kırmızı bisiklet beyaz forma.....

Bende tam çayırlara pikniğe iniyodum, treks sende gelsene dostum, ahmet abiyi de çağır, sen söylersin biz dinleriz :)

@Samurai Jack
Ooooooo Treks eski takımımı topluyor yoksa mutlaka aralarına katılmak lazım:)

sizleri çok seviyorum ahmet özleikle ahmet abi ne bilim ya vala çok iyisiniz hepiniz çok saolun gelmeyi isteridm vala :D bende alp arslan abeyyyyyyyyy cevir cevir kazı çevir yanmasın :D pişirekte yiyek

Yasın Yaman ı unutmayın yanınızda onuda goturun cok sever sızın gıbı arkadasları nı haaaaaa:D Ben de Ahmet hocamla ınceden takılırız :D

Bende derımkı sıle yolunda cok yılan vardır 3 lu turda yırttı 4 lude kurtaramaz derım pazara akfırat turu alp ahmet hocam ozgur ve emrenın geldıgı alıyıde unutmayalım boyle bısıı yapsak derım:rolleyes:

Hornetım son bahar klasıgını yapacagından onuda fazla tutmak ıstemıyorum sontur der kopartır gıbı gelıyor

Havalar güzelleştikçe çoştukca çoşuyorsunuz,bu yaz güzel geçecek belli oldu.Yasinlerin Mertlerin sinsi planlarını hissediyorum, bu arkadaşlar kopartmadan kopartmak lazım:)

19 Mayısda çift matara çıkmak istiyorum...

Uzuuuun uzun çevirmek niyetinde olanlar ile, gençliğe ve spora, yani bayramın kendisine yakışır bir tur olsun.

Kendini halen genç hissedenler de katılabilir tabi :)

@Samurai Jack
Haftasonu iş durumum belli değil ama 19 Mayıs uygun görünüyor, güzel uzun bir antreman hoş olur,

Geri