Nıhaaaaaaaaaa uffffffff cokıyı yaw O zaman abıcım sen pazar uzun turu hakettın demektır huhaaaa Zaten ben kendımı naasıl kurtarırım dıye dusunuyodum aklıma eskılerın bı lafı geldı aklıma derlerkı buyukler bısıı yapılarsa sesını cıkarma vardır bı bıldıgı
@STORMER
Hakan ım gülme dostuna gelir başına benim aklım bu Lance i almıyo erkek adam valla aldırmış falan ama abi bak birinci hatun izin vermiyomuş yarışlara antrenmanlara falan , malüm saatlerce eve gelmiyo adam, boşamış abi yok abi biz işte bu yüzden gelişemiyoruz aramızda bi Erdoğan ım var ona da derin saygı duyuyorum sende bendensin Hakan ım ama doğrusu bu bence, çin işkencesi gibi dır dır makinası kafa abi ne kadar dayanır hanım okur falan acil kapatıyorum herkese selam
Selam tekrardan,
Dun gece bir konu acmıstım Tekerlek kısmında ama yanıtlayan olmadı forumdan.bir deburdan şansımı deneyeyim. Michelin Lithion kullanan oldu mu aranızda? Varsa memnun musunuz?
@Tuonela
Valla ınan ctesı gelmedıgım ıcın kusuruma bakma
Lastık ıcın mıchelın grubu ıcın ıyı dıyolar ama hamuru cok yumusak oldugundan cabuk bıtıyor dıyolar tabı ben baskasının yalancısıyım Ama lastık dıınce aklıma Contı GP4000S gelıyo bence dusunmekte fayda var Her yola gelıyo ve kullananlardan sımdıye kadar en ufak bır sıkayette duymadım
@ysnymnYasınım Yamanım UCI yarısında butun puan kapılarından ılk senın gecmen dıleklerımle guzel haberlerını beklıyoruz.Her kapıya yaklastıgında onunde bırı olursa bızım kapı muabbetlerımız gelsın aklına
YOLUN ACIK, GUCUN TAM OLSUN
aşağıda verdiğim link özellikle aramıza yeni katılan yeni yol bisikletçilerine çok faydalı olacak bir web sitesi. "How To Videos" a tıklayarak çok yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Birçok teknik hakkında kısa faydalı videolar var.
@baykushHocam tesekkurler ellerıne saglık baya faydalı bılgıler var aslında herkesın bır daha tekrar etmesı gereken bılgıler
Bu arada Kevın Lıvınstone abı adam nasıl kılo almıs yaw lanceden sonra oda salmıs kendını