sevgili küçük emrah aramıza hoşgeldin bu forumda seni anlayamayan tahammülsüz, iyi niyetten yoksun, ardniyet zengini, anlayış fakiri vs... insanlarda olabilir o yüzden bilmediğin insanlarla konurken dikkatli olmalısın seni seven arkadaşın alemin en iyi bisikleçisi olan ben
sizleri çok seviyorum ahmet özleikle ahmet abi ne bilim ya vala çok iyisiniz hepiniz çok saolun gelmeyi isteridm vala bende alp arslan abeyyyyyyyyy cevir cevir kazı çevir yanmasın pişirekte yiyek
Yasın Yaman ı unutmayın yanınızda onuda goturun cok sever sızın gıbı arkadasları nı haaaaaa Ben de Ahmet hocamla ınceden takılırız
Bende derımkı sıle yolunda cok yılan vardır 3 lu turda yırttı 4 lude kurtaramaz derım pazara akfırat turu alp ahmet hocam ozgur ve emrenın geldıgı alıyıde unutmayalım boyle bısıı yapsak derım:rolleyes:
Hornetım son bahar klasıgını yapacagından onuda fazla tutmak ıstemıyorum sontur der kopartır gıbı gelıyor
Havalar güzelleştikçe çoştukca çoşuyorsunuz,bu yaz güzel geçecek belli oldu.Yasinlerin Mertlerin sinsi planlarını hissediyorum, bu arkadaşlar kopartmadan kopartmak lazım