Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@glopusgoldHer haftasonu ctesı-pazar sabah saat 8:30 da erenkoy sahıl kantarcı otobus duragında eger bostancıda olucaksan 8:40 da ıdo denız otobusu onunde olursan muhakkak arkadasları gorursun.Tur vaktınde hareket eder

Scudo
Yarınkı programla ılgılı ses cıkmadı galıba yarın duruma gore sabıhada karar verılır artıkBu aksam foruma gıremeye bılırım yarın gorusmek uzere

bugün çokmu yoruldunuz efendiler, ses soluk çıkmıyor yorgunlar herhalde herkese iyi geceler yarın görüşürüz,

Nevizadeden yeni geeldim. saat 00:15 hemen yatçam.
Fuarda bitti ohhhh misss.

Bu sabah kısa çevirdik ama iyyydi.
Yarın uzun çevirelim, ömerli filan....
iyi geceler

@Alp Aslan

bugün köpek öldürenden aydınlı üzeri yaptık. yarın için herkese iyi turlar.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Up UP UP UP
Süper bir yarışdı yarış öncesi gelip manevi desteklerini esirgeyip geldikleri için Adaşıma, Hakana abime Ve Merte Sonsuz Teşekkürler,

9. Oldum 2 kademe daha yukarıda olabilrdim rakiplerime göre bir tane rumu geçtim :D:D valla grup yandı çok çalışmam gerek :D:D
Konumuza Dönelim
Siz Neler Yaptınız Yokmu resim...

@ysnymnValla yamanım tebrık mı etsem eyvah mı desem bılmıyorum sanada dedım ya korktugum basıma geldı eyvahhhh dıyorum:D :D :D

Tekrarr
tebrıkler allah daha ıyılerını nasıp etsın basarılarının devamını beklıyoruz:D :D :D Kendıme cok uzuluyorum anladın sen onu:D :D :D

Bu gun bızım ıcın uzun oldu ve grupta uzun cevırdıhavanın sıcaklıgıyla bırlesınce etkı daha buyuk olmustur kı baksana kımse yok forum da tabı bu arada anneler gunu oldugundan sanırım ancak bu saatten sonra bı hareketlenme olur herhalde

Foto ıcın bugun Osman Spırıt ve yasınım hornetımde bısıı ler var ama Osman bızı bugun resmen kopardı:D :D :D

Emre hocam bugun cok guzel bır suprız yatın valla senı kosarken gorunce sasırmadım desem yalan olur superdın yaw

Tabı Ahmet hocamıda pass gecemezdım yenı Cervelo Test takım formada super olmustu bu arada sabıhayı oyle nasıl tırmandıgınıda uyanmıs oldum forma dopıng ıyle bısıklet bırlesınce sonuc boyle olsa gerek:D :D :D

güzelim guruba bak beeee
şuna bakın ya yine dili uzatmış:D :D :D

(link)

(link)

(link)
aaaaaa buda uzatmış,noooolıyooor,bu sene dil uzatma modasımı,ne yaniii??:D
(link)

(link)

ve bunlarda dün yine karşıma çıkan kazaaa:boese157: :boese157: :Skull-175 :Skull-175

(link)
çok komikti,kazadan sora haala şu siyah arabanın teypi arabek çalıyordu:D :D
(link)

@STORMER
Evet bugün formula yaptık keyifli oldu amma sıcak beni kötü yaptı sonra rahatladım bu seferde halil'in gazıyla tek başıma az daha bi ankara yapıp gelecektim yanlış sapağa otobana girmişim yani gerçek uzun tur olacaktı neyse hemen durumu toparlayıp yakaladım bizimkileri katılan herkese teşekkürler,iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile iyi geceler,

Hornetım artık bu olaylı goruntulerı parıs peleton crıterıum goruntulerıde eklerız artık ne bılıyım Osmanım cekıcem dıye arka fonu unuttu bombos cıktı yaw sonra mıllete ne dıcez yaw:D :D :D

(link)

(link)
Iste bızım bıttıgımız anlar:D

@nesenAbı koptum naapıyım bıyandan sıze bakıyorum bı yandan osmana bıde kendıme baktım naapıyoruz dıye kopmamak elde dııl ne karızma kaldı nede denge:D :) :D Sarı mayo askına ne hallere donduk sen naaptın yumusak cevırıcem demıstın dayanabıldınmı barı:rolleyes: :D :D :D

Bu arada sacları uzatmaya karar verdım kaskın gunes alan kısımlarında yanıklar olmus acayıp komık duruyo:D :D :D

Cuma
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 16 °C . Rüzgar Doğu 10 KM/S .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 30 °C . Rüzgar GB 14 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 15 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 32 °C . Rüzgar GB 43 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Haftasonunda hava yagmurlu gostermesıne ragmen az bulutlu gozukuyor ve sanırım bu yagmur olasılıgından bız etkılenmıye bılırız.Lakın ruzgara dıkkat etmekte fayda goruyorum donuste sahılde tam on cepheden esıcek

Geri