Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Cuma
Açık. Yüksek: 22 °C . Rüzgar KB 18 KM/S .

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 14 °C . Rüzgar Batı 18 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 21 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 8 °C . Rüzgar GB 14 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 26 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .

Arkadaslar hava bır fevkaladelık olmassa super Hafta sonu ctesı ben malum olmıcam ama pazar gunu beraberız ve derımkı:rolleyes: Anneler gunu oldugundan hem temposu hemde yol guzellıgı olarak gecen pazar bızım yaptıgımız akfırat uzerınden dolassakmı derım.Mesafe olarak Fenerbahce stadından gıdıs donus 117km yapıyor.Gelmek ıstersenız ozellıkle onde kacanlar olursakı olucak arka tarafta ayrıbır toplanma ve grup olarak gelırse cok keyıflı olucagına ınanıyorum.Tabı herkese uymaya bılır bugun ıyıdıılım dıyenler de olursa sabıhadan donerek kendılerını sıkıntıya sokmamıs olurlar
Ne dersınız bu sadece teklıftır:rolleyes:

Scudo
Hava süper , güzergah süper, Haftasonu gerçekten güzel havanın tadını çıkartabileceğimiz antremanlar olacak,kendinize iyi bakın sevgilerimle,

bir süpriz daha yapıp mono Q token karbon gidon , full karbon gidon bğazı ve 105gr lık full karbon token sele de bilahere takılacak.

Bisiklet pedallar dahil 7800 geliyor , son ekipmanlar takıldığında 7550 olacak, pedalları da değiştirsem 7475 olur.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGIN
Sakin sakin tamam birşey yok rahatla bisiklet süper herhangi bir sorun yok:)
e tamam bir nefes aldır kendine bizide strese sokma artık yahu,uçup gitmeye niyetin var senin anlaşıldı...

Alpcım senı anlıyorum bunun dr zamanı geldı gecıyobıle senle bıgun Erdoganımı alalım Ahmet hocama goturelım sonra onları basbasa bırakalım bızde keyfımıze bakalım derım ne dersın:rolleyes: :D :D :D

@Bülent ERYILMAZ

Bülent ağabey,

çok teşekkür ederim, inşallah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip eder allah, bu bisiklet borçsuz olarak aldığım ve gerçekten yıllardır yapmak istediğim haliyle şekilleniyor, devamı olur ağabey merak etme bu arada c.tesi günü seni çok arayacak gözler, avrupa yakası da güzelmiş bu arada ben rotayı sevdim , yeşillik ,temiz hava , asfalt kaymak , cam kırığı veya hızlı araba yok trafik yok daha ne isterim. birde yokuşlar var dadından yinmiyor, 80km yaptık 60km yokuştu o neydi yaa:eek: :eek:

@rower mertAbıcım aslında pasakoy omerlı beykoz polonez uzerındende gıdılebılırkı muhtemelen yasınım hornetım ın canı ceker:D Gercı oda evden eve 130za yaklasıyo ama ne 130 fena:eek: Lakın o tur bırazdaaa uzun suruyor ve anneler gunu oldugundan ensonkı akfırat turu daa hızlı olur dıye dusundum :rolleyes: Bırde grup ıcın su anda canyakar :D gecen sene gelenler bılır dımı bulent abıııı :D mamıııııı:D nesenn:D saka bıyana zorbır parkur ama sen dersenkı ben Hornetle kacarım ok problem yok Uzun lafın kısası ıkı parkur uzunluguda aynı ama polonez tarafı daha uzun suruyor

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@ERDOGANKESGINErdoganım saldırayım gecen hafta Ozgur ve Emreyle konustuk o yolların sondemlerı yasanıyo yakında mangalcılar baslar o zamana kadar bence kostur bak Ahmet hocam bu tarafta 100 100 cevırıyo sonra kurtulamassın dılınden :D :D :D

Gercı hocam benım karızmayı mahvettı ama neyse ne dııım:D :D :D

@STORMER
Erdoğan ım bakma sen Hakan kardeşime, o dediği kilo cinsinden 100 olacak diye korkuyorum şimdilik 82 deyim:D ama senin rüzgar kardeşliği sürüş tarzınıda özlememiş değilim, mutlaka beklerim
Hakan ım sendeki karizma Lance de yok, sen bi ekolsün Hakan ım haddimizi biliriz, ayrıca bi yanlışımız varsa afedersin lakin, ama:D az önce hanımın dilinden kurtulmak için anneler günü hediyesi almak zorunda bırakıldım :D kendimi hediye alma ve fatura ödemeden başka işe yaramaz görmeye başladım , iyi ki bisikletim var diyorum:D :D :D çok duygusal oldu yaw:D

Geri