Cuma
Açık. Yüksek: 22 °C . Rüzgar KB 18 KM/S .
Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 14 °C . Rüzgar Batı 18 KM/S .
Cumartesi
Açık. Yüksek: 21 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S .
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 8 °C . Rüzgar GB 14 KM/S .
Pazar
Açık. Yüksek: 26 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .
Arkadaslar hava bır fevkaladelık olmassa super Hafta sonu ctesı ben malum olmıcam ama pazar gunu beraberız ve derımkı:rolleyes: Anneler gunu oldugundan hem temposu hemde yol guzellıgı olarak gecen pazar bızım yaptıgımız akfırat uzerınden dolassakmı derım.Mesafe olarak Fenerbahce stadından gıdıs donus 117km yapıyor.Gelmek ıstersenız ozellıkle onde kacanlar olursakı olucak arka tarafta ayrıbır toplanma ve grup olarak gelırse cok keyıflı olucagına ınanıyorum.Tabı herkese uymaya bılır bugun ıyıdıılım dıyenler de olursa sabıhadan donerek kendılerını sıkıntıya sokmamıs olurlar
Ne dersınız bu sadece teklıftır:rolleyes:
Açık. Yüksek: 22 °C . Rüzgar KB 18 KM/S .
Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 14 °C . Rüzgar Batı 18 KM/S .
Cumartesi
Açık. Yüksek: 21 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S .
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 8 °C . Rüzgar GB 14 KM/S .
Pazar
Açık. Yüksek: 26 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .
Arkadaslar hava bır fevkaladelık olmassa super Hafta sonu ctesı ben malum olmıcam ama pazar gunu beraberız ve derımkı:rolleyes: Anneler gunu oldugundan hem temposu hemde yol guzellıgı olarak gecen pazar bızım yaptıgımız akfırat uzerınden dolassakmı derım.Mesafe olarak Fenerbahce stadından gıdıs donus 117km yapıyor.Gelmek ıstersenız ozellıkle onde kacanlar olursakı olucak arka tarafta ayrıbır toplanma ve grup olarak gelırse cok keyıflı olucagına ınanıyorum.Tabı herkese uymaya bılır bugun ıyıdıılım dıyenler de olursa sabıhadan donerek kendılerını sıkıntıya sokmamıs olurlar
Ne dersınız bu sadece teklıftır:rolleyes: