Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Arkadaşlar merhaba bisikletimi toplayabildim sonunda :)
cumartesi için bi plan varmı çok heyecanlıyım ilk defa yarış bisikleti ile turlara katılmaya başlıyacam.

Scudo
08:30 Erenköy kantarcı durağı, 08:40 Bostancı ido'nun ordaki otobüs durağı,
Bisikletin hayırlı olsun görüşmek üzere,

@Özgür Nevres

alp hiç korkma, zaten korkunun ecele faydası yok.

özgür, dönüş için bahçeköy/hacıosman/maslak/levent'te fena değil, son iki sefer ordan dönmüştük. yan yollar ve minibüslere azami dikkatle sahilden daha rahat geldi bana.

bu hafta yokum ama haftaya tekrarlanırsa o rotanın abonesiyim.

Evvt polonez yapalım derim bende hatta biraz uzatıp polonezi finiş gibi yapabiliriz nasıl olsa yarışı izlerken dinleneceğiz.

• Beğen
Tepkiler: STORMER
hayırlı olsun erdoğan, nezaman göreceğiz yavruyu ;)

• Beğen
Tepkiler: hız
ilk bana nasip oldu görmek, yeni carbonumuz çok yakışıklı, Erdoğan'a kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

hayırlısı olsun yeni bisikletin.

cumartesi günü bana uyar ama pazar günü anneler günü yüzünden hiçbir yere kıpırdıyamıyorum.
erenköy ve bostancı'daki buluşma cumartesi sabahı için değilmi.
görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69Abı yaw naaptın butun karızma yerlerde yaktın bıtırdın benı okadar sallamıstım ben oleyım boyleyım dıye sımdı nasıl toplıcam yaw:) :) :D :D :D
Ama ben yınede senı uzmem pazara beraberız yalnız bırakmam bensenı:D :D

Hornetım muhtesem konusuyosun hatta ucurdun benı ama bızım evde kalkıs saatı cadıdan dolayı baya erken oluyokı benle bırlıkte kalkıyo ama amaaa yınede bır guzellık dusun uyorum:rolleyes: :rolleyes: :D

Ymn nım senın olayına kandıramadım bızımkılerı malıum annelerı zıyaret etmek lazım yoksa :eek: :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri