Bılgıler ıcın tesekkurler arkadaslarda saolsunlar fotoraflarla anlatmıslar Ama gordugum kadarıyla yol bır noktadan sonra stabılıze duruma gecıyor ve buda yol bısıkletınde ufak caplı ıskenceye donusebılır arkadaslarla konusmak lazım:rolleyes: Bılgı ıcın tekrar tesekkurler
@STORMER
Yasin bisikletini hemen tanıdım, ya o bisiklet başkalarına verilirmi, bak kim aldıysa bisikletini dereceyide hemen yapmış
ya haberimiz yok nedir bu resmin hikayesi, tebrikler kardeşim pazar gelde durumunu bir kontrol edelim.
03.05.2009 Tarihinde yapılan 4 saatlik solo maraton yarışıydı bisikletimin halini görüyorsunuz kürsü için marin yazısı silindi yoksa toprak rengi oldu güzelim bisiklet bu arada jantlarda sibob seviyesi kadar çamur doldu tt jantı oldu toplam ağırlık 20 kg bulmuştur
Arkadaşları toparladık sağolsun kırmadılar benide kürsüde resim için koydular
Alp abi bu haftada yokum polonezde Uci puanı için mücadele edicem!
Siz yapın antrenmanınızı iki yarış sonrası :vroam: anldınız siz onu :boese157:
millet napacaz biz bu yasini? bir yarışa daha girerse ilk atrenmanda bizi çatlatır. ahmet abi burakcan'a verelim demişti, grup sağlığımız açısından şiddetle destekliyorum.
@ysnymn
Yasin inancını yirimemelisin, bak bana ve Hakan abine biz bisiklet sporunu prof olarak yaptığımız yıllarda (ben cervelodaydım o zamanlar adı böyle değildi tabi, Hakan da t-mobil deydi) çok çalışmıştık, şimdi emekliliğin tadını çıkarıyoruz sende çalış olur ben inanıyorum sana Hakan ım top sende
Evet hatırlıyorum sene 52 tdf de ahmet hocamla ventoux a tırmanıyoruz ozamanlar yag yok zargana gıbıyız ve bıtıme 10km var benımde suyum bıttı tabı son 10-25 km arası su yardımı alamıyosun orda gozume dusen sıs perdesının arasında bı ses duydum ahmet hocamın sesıydı bana bıttın olum sen dııp gozumun onunde suyunu ıcıp atak yaptı hıc unutmam
Ysnymn ım sen calısmana devam et muhakkak hakettıgını alıcaksın ınan senı o renklı formanın ıcınde gorucez buna butun kalbımle ınanıyorum ve artık kapı gecme zamanı geldı her kapı senı ona 1 adım daha yaklastıracak
1 AIM 2 WIN
Herkese selam,
geçen pazar konuştuğumuz ve daha önce de birkaç kez bahsi geçen Kilyos+Rumeli Feneri turunu yapacaksak eğer mayıs çıkmadan yapsak iyi olur. Sonra piknikçiler sahilciler başlıyor, oraların tadı kaçıyor. Aslında piknikçiler çoktan başlardı da bu sene havalar terso gitti.
Her halukarda dönüşte boğaz trafiği beter oluyor. Alternatif bir güzergah var: Bahçeköy/Kemerburgaz/Kağıthane/Karaköy iskelesi
ama bu güzergahta bahçeköy-kemerburgaz arası yaklaşık 8-10 km yol bozuk, gerçi çok gittik oradan daha önce ama bozuk işte. Trafiğe tercih ederim gene de. Kemerburgaz sonrası süper.
Yol bisikleti ile Koç üniversitesinden fenere tamgaz gitmeden şu dünyadan göçmemeli insan