Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

selam herkese,
evet bu gün süper bi gündü,ama nerdeyse sonu,çok dehşet verici bi olayla bitecekti,:Skull-175 :Skull-175 belkide şuan bunları yazmamış olacaktım:(

eğer bostancı ilk ışıklara,5 saniye,erken varmış olsaydım,şu arabanın yerine,ben olmuş olacaktım,,,:Skull-175 baksanıza:cool:

(link)
tam ışıklara gelmeden baktım,önümde,kibar ahmet denen arkadaş var,tam hızlandım onu yakalamak için,gözümün önünde,şu alt resimdeki,aptal,geri zekalı,sürücü:boese157: ,kırmızı ışıktan geçerek,diğer arabaya hızla çarptı,sora kaldırıma,atladı,olay dehşet vericiğidi,ahmetle baka kaldık,şans işte
allah kimseye göstermesin:ci: şükür ayaktayız,buradan ahmet kardeşimede geçmiş olsun,ucuz atladdık,,,
ha bide kendilerini çok prof hisseden arkadaşlardan,ricam,kask takmayı unutmasınlar,kendini seven lütfen taksın:mad:

(link)
şu içi kurşun dolu,namı diyer(ZORVELLO):D :D :D denen makinede pek iyi kayıyor yaw,herkese tavsiye ederim,UMİT bisikletin yeni rakibi yaaani:D :D
(link)
cervello yanıyoooooor hasanımın göbeği nasıl ama?:D
(link)

(link)

(link)
halilim zanım benim böyle okuyup,üflemeseydi,şimdi ranızda değildim:D :D
(link)
karşıdan gelen özgür ve emre kardeşimede teşekkür
(link)
hocam şu adamı ittirme yawwww,,,:D :D
(link)

Scudo
Bu hafta uzun yapmışsınız haftaya kısa sert yapın bacalar 17 canvar olur :D :D
Benim yarış güzel ve zordu haftaya daha önemli bir yarışım var o yüzden ben yokken sıkı hazırlanın 2 yarış koşup tura geldimmi anladınız siz onu :D:p

Hayırlı Haftalar...

Amasradan az önce döndük.
Son kalkanlara yetiştiki, fullllll Omega 3 depoladım.

Ama ben bu Meteoroloji uzmanlarını istifaya davet ederim, ulen fırtına felaket dediler tatil ayarladık, millet bahar bayram çevirmiş paşalar gibi..... Kıskandııımmm :)

Hepinize bir ek bilgi, 6-10 Mayıs Beylikdüzü Tüyap fuar merkezinde Yapı Endüstri Fuarı var, yapıda tüm ürünler bu fuarda, standımız var beklerim, gelmek isteyen herkesin bende bir davetiyesi var, memnuniyetle kapıdan aldırtırım.

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
Mohammed hocam,sana ve Ahmet bey'e çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış demek lazım.

Yine güzel birgün keyifli bir tur olmuş resimlerden göründüğü kadarıyla.1-2 haftaya kadar yanınızdayım kısmetse.

Mohammed bu arada bana verdiğin teller 294 mm olanlarından. 296 kullanılacaksa hazırlaman lazım.Çemberler Salı günü bana ulaşıyor.

Herkese keyifli bir çalışma haftası dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

İlkay

• Beğen
Tepkiler: hız
Mamı buyuk gecmıs olsun allah hepımızı cahıl beyınsız kendını bılmez ve buna benzer butun kelımelerı hakeden 30sn beklememek gıbı ucuz hesaplar yaparak kuralları ıhlal eden saygısız dusuncesız suruculerden korusun ve uzak tutsun:boese157: :boese157: :boese157: Tekrar buyuk gecmıs olsun kardesım

@ysnymnYaw Yaman senın yoklugunu aramadım desem yalan olur cunku bugun butun kapılar bana kaldı:D :D :D
Bu arada Hornetle Rower Mert sana meydan okuyo oyle uzaktan atıp tutmak kolay senın gıbı arkadasları pıstlerde gormek ıstıyolarmıs haberın olsun benden duymus olma:D :D :D

Ahmet hocam ole hafıfletılmez abı yaw konustuk senle benzıncıde ayna kolları delgeclıyosun rahat 250gr daa ıner bana guven baktın yetmıyo kadrodan devam edersın:D :D :D

@STORMER

:D :D :D
yaw ciddi soruyorum, cdale i abime yolluyorum ama pedalları sökmem lazım , sıkışmış heralde bunlar, ayrıca saat yönünün tersi düzü nasıl çıkarılıyor, sıkışmışsa ne yapmak lazım varmıydı bilen:D

Ahmet abi pedalların üzerinde ne tarafa doğru sıkılacağı işaretlidir büyük ihtimalle. wd40 gibi bişey varsa dişlerin arasına sık. Bunları söylüyorum ama 1 hafta öncede ben sökeemedim pedalları :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
aman diyorum mehmet kaza fenaymıs geçmiş olsun,en iyi sekılde atlatmıssınız
bisikletçi sayısında bayagı bir artış var sanırım :D 2 haftaya bende hazır olurum,uykusuzda kalsam yinede gelicem ama oyle saate karşı bisiklet falan sökmez bize :p :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

eee... pazar günü paşaköy'e kaç kişi vardı, kaçı sağ döndü, akbabalar beslenebildi mi, mesajın açık değil. merakta kaldım... bu arada kulağınızda yol boyu bol bol çınlamıştır herhalde...
:D :D :D
cuma 80 km rumeli fener / c.tesi 80 km tuzla piyade yağmur altı dönüş yapınca, bacaklar biraz zorladı, sanki 3 gün ağır geliyor gibi... necmi abi de esip gürleyince ona uyduk... köpek öldürenden döndük, yine de benim 95 km oldu...

paşaköy gibi görece uzun antrenmanları önceden forumda konuşup kararlaştırsak iyi olur, en azından c.tesi daha yumuşak çevirir, pazara saklardık kendimizi, motivasyon konsantrasyon ona göre olurdu... necmi abi de uzun yol jantını takardı mesela...

bu hafta sonu yokum, ama bir paşaköy alacağım var, deftere kaydettim ona göre...

Geçmiş olsun, malesef memleket manda dolu, biz her ne kadar dikkatli olsakta malesef bizden kaynaklı olmayan dış etkenleri tıpkı bu örnekte göründüğü gibi kontrol etmemiz imkansız...Forumdaki bazı süpermen ler gibi "ben kask takmam abi profum bana bişe olmaz" tribine girmemekte, etten ve kemikten olduğumuzu unutmamakta fayda var... Muhammed inde dediği gibi o kaza anında orda olan kendiside olabilirdi, yarın bir başka kötü sürprizde herhangi birimizi herhangi bir yerde bekliyor olabilir. Unutmamakta fayda var, kask sağlığımızdan daha ağır değil...!

allah korumuş, geçen yılda aynsını ben ve Serkan (cannonfire) yaşadık, karacaahmetden aşaüı saldık 55/60 pedalsız iniyoruz , bir anda sola kaydı gözüm neden bilinmez (ana duası) lan laaaan demeye kalmadı sağa attım kendimi bisiklet bir yerde ben bir yerde , tam natilius önündeki ışıklardan sağ kaldırıma çarpan kadın daha sonra ellerini direksyondan çekti aradaki yolu geçip bir daha kaldırıma çarpınca kadın panikle gaza yüklendi ve doğğru karşı şeride arabayla burun buruna geldik allahdan aradaki ağaca çarptıda durdu. arkada çocuğu önde kendisi perişan oldular beni de serkanı da perişan ettiler 20dk kendime gelemedim. Aman dikkat trafikdeyiz ve spor yapıyoruz.

@hız

@Bülent ERYILMAZ
Abi paşaköy'e gidilmedi ama nereye gittiğimizide anlamadım valla bir formulayı gördüm ondan sonrada yokuşlar filan derken nefes bile almadım eve dönünce kendimede bir süre gelemedim sağolsunlar benide idare ettiler,görüşürüz,

@hız

geçmiş olsun hocam kılpayı kurtarmışın. dikkat diyeceğim ama dikkatlik bişey de değil, piyangodan çıkıyor bunlar.
cumartesi dönüşte natilus önündeki ışıklarda beklerken biri de geldi yanımdakine bindirdi. adamın canı sağ şeritte durmak istese al başına bela.

Geri