Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Anayollar kuru;güney ve güneybatıda alçak bulutlar var;kuzey ve kuzeybatıda ise bulutlar yüksekte;gökyüzü ve güneş görülebiliyor.Rüzgar yok.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Scudo
@ysnymnHocam olcduk bıctık gıydırdık yakıstırdık veeeeee sana tek bısıı dıyorum TREK MADONE dıyorum gecen sene Cumhurbaskanlıgı turundada yakından gorup hatta klodenın bısıkletı tarttım ve bumudur budur dedım

Bugün 6 kişi Necmi abi, bülent abi, commander Ali, Nusret,mustafa ve ben çıktık dönüşte hafiften yüzünü gösteren yağmur ve rüzgar eşliğinde piyade okulu turu ile bugünü kapattık çok keyifli ve güzel oldu yarın görüşmek üzere,
http://img27.imageshack.us/img27/5470/grnt002nqt.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/5428/grnt003kvq.jpg

@hornetYasınım bız dun aksamın etkısının gecmeden X Man serısıne devam edıyoruz.:D :D :D

Arkadaslar yarın guzel olucak gıbı turu bıraz uzatalım tadını cıkaralım:D

Yarın 8;30 gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: hız
merhaba bende katılmayı düşünüyordum yarın sizlere ,

fakat altımdaki makine xc ve ben ayakta kullanmayı seviyorum hem dengemi geliştiriyo hemde bel bölgesi ve ön kollarda çalışmış oluyo ,

hal böyle olunca 120 km falan beni aşar ne yazık ki .

Sanırım gelemeyeceğim.

standart uzun yol sürüşüm fırsat buldukça hafta 1-2 gün ( hafta sonu tatil günleri ) üsküdar merkez - beykoz merkez arası ( her ikisinin de belediye binaları merkez olarak algılanabilir ) ayakta gidip geliyorum .

Hiç ölçmedim ama 40-50 km vardır herhalde .

Bu arada makine XC derken dağ bisikleti demek istedim .

@carlosbauer

diz tendonlarını kısa bir süre sonra eline alıp bisiklet yaşantına son vermeye niyetli mazoşist birisin o zaman... sana ve tendonlarını toplayacak ortopedist doktora allah sabırlar versin ne diyelim...

Hadi ya bu kadar ciddi bi sorun yaşayacağımı tahmin etmedim ,

Şimdiye kadar hiç bi sorunda hissetmedim sonuçta trial yapanlarda hep ayakta , ben de zaten trial yapmak için temel olması açısından bu şekilde çalışıyorum biraz fazla kilolardan kurtulup biraz daha ön kol ve bel bölgesindeki kasları çalıştırdıktan sonra ağırlık vermeye başlıcam şimdilik ufak tefek ordan burdan atlıyorum

Sürekli pedal çeviriyor olmak mı dizlere fazla yük binmesini sağlıyo ?

Sonuçta bastığınız pedalın üzerine vücudunuzu vererek hareket ediyorsunuz vücut devamlı hareket ediyor yani pedalı sadece bacak kuvveti ile çevirmiyorsunuz ayakta .

Ayakta uzun sürüşler yapmak gerçekten bu kadar tehlikeli mi ?

@carlosbauer

EVET TEHLİKELİ, TRİAL yapacaksanız antreman sisteminize salon eklemelisiniz ve size kim böyle antreman yapacaksınız dedi? nereden çıkardınız trialcilerin ayakta km lerce antreman yaptığını?

araştırın ve öyle yapın yorum veya kulakdan dolma bilgilerle bu iş olmuyor.

spora tahmin ettiğiniz kadar uzak biri değilim açıkçası bişey olacağını da sanmıyorum

agresif tarzınıza da anlam veremedim

antremanı kimse önermedi ben kendim neden böyle sürdüğümü açıkladım daha önce ve keyif alıyorum altımdaki belki bi yol bisikleti olsa tabii farklı olabilir

her neyse yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler

bu arada bahsettiğim trial dengeye dayalı olan trial

arkadaşlar bisikletin pedallarını nasıl sökerim fikri olan varmı , bir türlü sökemedim

sabiha yollarına çıkmayalı uzuunnn bir zaman olmuştuu.sahil düzlüğünü aşıp bugün yukarılara çıkmak çok güzeeldii.grubun çok güzel olduğu bir günde bu parkuru tamamlamak keyif verdi,şimdi de aksatmadan devam edecek çalışma ile yaza hazır bir hale gelmek istiyoruumm.herkese teşekkürleerr.

Geri