Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Haydı grupooo ultımo kılometrooo

Mıllet sımdı camdan baktım yarın hava buyuk ıhtımal en azından oglene kadar guneslı olur fırsatı degerlendırın bence

Yarın maalesef calısıyorum:boese157: Daha dogrusu ofıse cay kahve ıcmeye gıdıyorum:boese157: Cıkan herkese sımdıden kolay gelsın

Bulent abı Emre abı ve Erdogan abı yolunuz acık olsun Tadını cıkartın turun

Ahmet abı neguzel demıssın tut sunun kolundan getır yaw:D :D :D Etı senın kemıgıde senın hepsı senın olsun yaw:D :D :D Yalnız Serkanım guzel bır suprızle gelıcek ınsallah

Alpcım hayırlı olsun kazasız eskımesı nasıp olsun karınca olayında Bulent abıyı tavsıye edıcem o artık bu konuda ıhtısas yaptı artık:D :D :D

Yaw ne guzel Hornetımle program yapmıstık rota cızmıstık neyse Hornetım bahar klasıklerının sonuncusunu yaparsın artık bundan sonra buyuk turlar var yarın gelemıyosam kendımı GIRO ya saklıyorum sen anla :D :D :D Naapyım boyle tesellı buluyorum nohaaaaaaaa:D :D :D

@hornet

hiğhiğhiğhiğ :D :D :D

gurubu makinalara boğacam bu sene,varmı diyeceğiniz:) ;)

bu güzel guruba yakışıııır her şey,kıskananlar çatlasın,dimi hakanım??

ha mustafa,senin SL ultegralarda yolda geliyoooor:D :D
hepiniz zanımsınız

@STORMER

durmak yok italiyana devaaaam:D :D :D

ya müstafa hocam nerdesin yav????yetiiiiş cinelliye laf edenler vaaar
ayrıca hava güzel olursa,saat 8.30 da hareket var bilginize,,,

Yavvv neler oluyor yavvvv.
Bi gün bakmıyorum foruma sayfalar 5er 8 er atlıyor.

Yarın sabah haraketle Amasra yaparım hanımla,
Sınırsız kalkan balığı sınırsız roka salata.
Pazar gece dönerim.

Siz haftasonu bayırları tırmalayın hocam.
Şimdiden katılan yeni makinelerin sahiplerine hayırlı olsun derim.

Benim Eddy bu hafta içi hergün çalıştı, bi sabiha bi bostancı. haftasonu biraz uyusun evlat.

Hepinizin emek ve işçi bayramını kutlarım.
işçiyiz haklıyız kazanacağız. :)

Herkese Selamlar Arkadaşlar,

Yol bisikletimi alalı henüz bir hafta oldu. Buluştuğunuz yeri tarif edebilirseniz sabahleyin ben de katılmak istiyorum. Umarım acemileri de kabul ediyorsunuzdur gruba:D ...

@ahmet69

ahmet69 abi senin için ben antartikaya bile gideirm abi emret abi fransayamı gidilicek ok gideyim ne istiyorsan söyle getireyim :D abi be gitmişken birde kendime ayakabı alamı ordan:D abi ben gideirm

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69Askolsun abı ben her Temmuz ayında ordayım turum varya mecbur kosmak zorundayım:D Gıtmedıgım senelerde ordakı cocuklar mızmızlanıyolarmıs bede mecbur gıdıyorum busene lensoş da gelıcek muabbet saglam olur hayırdır bısıı mı ıstıyosun:D :D :D
Ha ha hayyyyy uyandım mevzuya ama sımdı soylemem pazara konusuruz Abı eger uyandıgım mevzuysa super nıhaaaaa cok ıyıdı yaw Hocam sınyal alındı:D :D :D

Arkadaslar ne dedım bu hava acar hadı ıyı yolculuklar fotoları beklıyorum

@STORMER
Hakan ım bugün hava süperdi, önde Yasin im arkada rüzgar sabihayı çıktık, keşke gelebilseydin güzel antreman oldu, benim çıtırı getirmedim siftahı beraber yaparız diye inşallah pazar a hava güzel olurda beraber bineriz, Muhammed hoca birkaç resim çekti ekler heralde,

Geri