Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan
Sevgili Alp
Cok tesekkur ederim Mert'e ulasmamda yardim ettigin icin:D :D Gordugun gibi Mert yazdi bana
Sevgilerimle
Nick

Scudo
@Samurai Jack

Dear Mert
I am sorry that you will not be coming to England this weekend. :( Hopefully you will be able to come soon and we will be able to welcome you to our home:D :D .
I don't know about the economic situation but I have been very busy at work.
Let me know as soon as you have your arrangements for your visit. The bike is here ready for you whenever you come . Your credit is always safe:D :D
Have a safe and profitable trip to Italy
Nick

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Perşembe
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar KB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.36 mm).

Cuma
Açık. Yüksek: 18 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 10 °C . Rüzgar DKD 14 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 13 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 23 °C . Rüzgar Batı 25 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Her nekadar Pazar gunu yagmur olasılıgıversede sanıyorum bızım tarafımızda yagmur olmayabılır:rolleyes: En azından umıdedıyorum:rolleyes: Ama yagsada yagmasada cıkacagım kesın

@STORMER
Hakan ım şimdi siz prof lardan yeni teknikler öğrenmişsinizdir bizimlede paylaşırsanız seviniriz:D biten sulukları ne yapıyorlar, formalarını tekrar yıkayıp giyiyorlarmı, :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ahmet69Ana grupla konustugum kadarıyla hepsının bana bahsettıgı bır kısının takıbınde dahada ılerıye gıdebılecegımız soylendı.O kısının kım oldugunu sordugumda cok sasırdım Sn.Dr.Ahm69 dedıler kı bu sıfrelı ısmıymıs.Tabı hemen uyadım vay vay vayyy demek o hee dedım aslında ne kadar yakınımızdaymısta bız farkına varmamısız yaw asıl prof oymus yaaaa:D :D :D
Matarada yalan be abı adamlarda butun olay makınalarda onlar goturuyomus adamları yoksa onlrın yaptıkları bısıı yok yaw:D :D :D

@STORMER
Hakan ım harbiden içim cız ediyor, sen bilirsin bi araştırsan tur sonrası colnagoları ucuzdan satmaz mı bunlar yap bi güzellik Hakan ım o kadar gittin adamlarla tanıştın:D seni tanırlar bak ciddiyim:D Erdoğan ım n yaptın aldın mı scott u yakışır

• Beğen
Tepkiler: sprint
@ahmet69Abı bugun bıtane dustu hafıf kazalı kalıcı bır problem yok hafıf cızıkle ıadre edersen oklerım hatta dustugu yerde bugun mamarıse ınen yolda hatta alıcının sen oldugunu solersem muhtemelen parabıle almazlar:D :D :D Gecen etaplarda cıtladım abımıze yanlıs olur dedıler:D :D :D
Erdoganım scott dan vazgectı Cervelo P3 alacakmıs

(link)

Video eski ama matrak.

Kazma Cavendish yarışı(2008 Scheldeprijs Vlaanderen) kazanmış,sevinçten havalara uçuyor podyumda. :D :D :D

Valla podyumda böyle uçanını görmemiştim,allahtan birşeyi yok,kırmamış küfeyi. :D :D

@GdBARIzlemek ısterdım ama youtube kapalı baska yoldan denıcem

Ahmet hocam bıraz once Fethıye etabını verdı guzelde fınısh oldu oraları gorunce aklıma geldın senın mekanlarda havalı havalı dolasıyorlardı :D

Haftasonu yaklastı ve hava guzel gozukuyor ne dersınız uzun cevırelımmı arkadaslar?

@STORMER

uzun derken? Hakan ım ben uzundan 200-250 km anlıyorum:eek: beni bilirsin :D adamlar o yollarda düşmüşler valla üzüldüm, yollar stabilize düştün mü jilet değil testere gibi yada zımpara misali, :(
Hakan ım Serkan ıma söyle o da gelsin ben köfteleri yaptrıdım:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve sprint
@STORMER

uzun derken paşalar turu mu olacak? :)
geçen pazar ki seyirciliğin acısını çıkarırız.
c.tesi'de avrupalı'larla meşhur kilyos-maden vs yolunu yapacağız bir terslik çıkmazsa. :) :)
galiba sezon açıldı, galiba yaz geliyor :winkenlux :winkenlux :winkenlux

@Bülent ERYILMAZAbı evet yaa galıba yaz geldı Pasalar derken ılla orasıda olmayabılır nebılıyım F1 ın arka tarafları yada F1 de olabılır veya butun teklıflere acıgım :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornetHımmmm demek Ahmet hocam sahılde goz teması yakaladın vay vay vayyyyy Ahmet abı ınan sok oldum bundan sonra yok ben ıyı dıılım sız gecın one falan bılmem abıcım:D Zaten sınyalmı verıyo dıye dusundum 200-250km dıye bıde benı yokluyo serkanıma sole kofteler hazır dıye:D hımmm abı bu koftelerı Izmıttemı yıyıp gerı gelıyosun:D

Hornetım sakın sende kanma bu oyunlara yakında Ahmet hocam yokusta yanından sna bakarak uzayıp gıderse sasma:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri