Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Istemeden oyle bır kayıt yapmısızkı bukadarına pes dedırtır.Gercı vıdeo paylasımı yapabılecekmıyım bılmıyorum ama olusa emınım sızde aynı hıslerı paylasırsınız:rolleyes:

Scudo
Merhaba arkadaşlar antreman yaptığınızı öğrendim. Sizlere katılmak istiyorum. Ancak şu anda ekipman sıkıntısı çekmekteyim. Buna rağmen beni kabul edebilecekseniz mevkiim Ataşehir. Şimdiden teşekkürler.

@Caner Denktaş

aramıza hoş geldin,
tabiiki katılabilirsin,hiç sakıncası yok,her hafta sonu,sabah saat 9.00 da caddebostan,yada 9,10 geçe,bostancı İDO nun önünde olursan,bizleri kaçırmassın,saygılar

@Caner DenktaşYalnız kaskını ve lastık patlamasına karsı ekıpmanını almayı unutmassan sevınırız

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Her haftasonu gelmeye çalışıcam çok tşk ederim ilginiz için. Antrenmanlar konusunda detaylı bilgilerinizi bekliyorum. Saygılar.

@Samurai Jack

Merhaba Sevgili Arkadaslar
Umarim her sey yolundadir. Bugun burada tatildi :D :D :D ve ben de arkadaslarimla Brighton’a kadar bisiklete bindim. Brighton deniz kenari dolayisiyla bana Istanbul’daki turumuzu hatirlatiyor :D :D . Malesef bu deniz kenari evden 75 km uzaklikta :( :( dolayisiyla 150 km gidis gelis 5 1/2 saatimizi aldi aralari saymadan.
Herkese eglenceli haftalar :D :D

Mert bu mesaji aldiginda bana Ingiltere’ye gelisinle ilgili e-mail atar misin. Sana ozel mesaj gonderirdim eger mumkun olsaydi.

I think you are coming to England at the end of this week :D I don't know where you are staying or where you are flying to. If it is London Heathrow or Gatwick I may be able to help with transport. I hope that you might have some spare time on Saturday or Sunday ;) If you do it may be possible for you to join our tour The distance can be changed to how much time you have.
I have a spare bike that you can use You would need to bring clothing, pedals and shoes. If there is no time for you to join our tour maybe we can meet up anyway :) Hopefully you will get this message on the forum or via Mehmet or Alp. Please email me, mannic2@hotmail.com Your friend Nick

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornetSlyt seklıdekı gecıslerle super olmus bırde ona muzık eklersek guzelbır hatıra olur.Bence ordakı enguzel kare Mert ın ana grup gecerkenkı yuzu gorunmesede bulndugu oldu resmen ordakı atmosferı yastmıs sankı

Nick bizdende sana selamlar notunu iletmeye çalışacağım mutlaka arkadaşlarımızda mert'in numarası vardır.muhammede forward ececeğim mesajını onda mert'in numarası vardır,kendine iyi bak sevgilerimle@mannic

• Beğen
Tepkiler: mannic ve sprint
@Caner DenktaşAntreman bulusma noktasından sonra sahıl yolundan devam ederek mınımum sabıha gokcen e kadar gıdılıp donuse gecılır.Tabı sımdı havaların ısınmasıyla tur mesafesıde pasakoy yada F1 olarak veya pasakoy uzerınden degısık rotalarda cızılebılıyor.Grup yolcudur ama mtb gelsede farketmez ıkı teker de ayrıcalık olmaz.Yeterkı gruba ayak uydurulsun.Tempolar 30km ısınmayla baslar daha sonra arkadaslar belırlı yerlerde tempoyu yukseltırler ama gorundugu kadar da korkutucu degıldır.Gruba gelmeden once bısıklet puflerı bolumunde makara cevırme ve yol konsantrasyonu kısmındakı yazıyı dıkkatlıce okursanız sevınırız

@Caner Denktaş
Her cumartesi - pazar bostancı İdo 09:10 caddebostan kantarcı durağı 09:00.
Hoşgeldin görüşmek üzere

@mannic

Dear Nick.

Thank you for your kind invitation and attention to my trip.
We do have a small postpone on our trip to London. This weekend i'm going to italy and turning back on 23th of april, so due to the contacts in italy the England trip date will be decided. Just because of some unexpected order cancellations we may have to postpone the trip a 20-30 days more, i hpe everything is ok with the English Economical life, so we are continiously geting the bad news from our customers.

Thanks again for your kind arrangements for the cycle tour and the spare bike, i would like to keep my credit and use it when i arrive.

Regards to your family.
take care.

Mert

• Beğen
Tepkiler: sprint
Ahmet abı yarıs sonunda cekılısle bısıklet verıyolamıs hemde Colnago C50naapalım katılsak bızede cıkarmı:rolleyes: :D :D :D

Halılım yenı Corrrrratec lerı gordum zuper omusssYaparsın artık bı tane:D

c50 veriyorlar evet türk bisiklet üreticileri cenix c 50 :D tur bile koşulur :D abiler feyzi açıkalın abey süper yorum yapıyor fan kulübü oluşturalumya feyzi abinin resimleirni basalım idmanda formalarımza yapıştıralım ne dersiniz :D birde milli takımımız süperdi yokuş aşağı inerken gurubun önünde çektiler helal olsun yarın daha iyi olucaklar inşa

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri