Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
yok Hakan ım yaw, bizimkisi göbekte biraz incelme olur mu ümidi 3 aydır 80 kg altını göremedim, ama artık 80 kg lık bir bisikletçi olmayı kabüllendim galiba:D öne çıkmıyorum çünkü armstrongda öyle yapıyo bi bildiği vardır diye öyle yapıyorum:D ama harbiden izmit, izmir hakkari yapalım derim siz bisikletle ben arabayla:D Yasin im maltepedeki kayışdağına çıkan köprüye gelmeden di galiba dikkat etmedim ama sen söyleyince gözümün önünden geçti, bide çok hızlıydım rüzgara karşı 50 ile gittiğimden hızlı geçtik sanırm:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: sprint ve STORMER
Scudo
@rower mert
ohhhh işimiz var desenize sizinle bu haftasonu kesmez beni ordan ağva üzerinden döneriz:) güzel bir pazar olacak ama yanıma bir oksijen tüpü gerek sanırım...

@Alp Aslan

Alp abi ben hafta sonu yokum, :(, bence oksijen tüpü değilde nitro al bir iki tane yanına :) :D pazar günü iyi sürüşler dilerim....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ysnymn
olmadıki şimdi, nitrom sensin benim, sıkışınca nitro etkisi yaratıyordun bana ittirip neyse bilahare telafi edersin görüşürüz kendine iyi bak...

Iste guzel bır haftasonu ve onun devamında 23Nısan persembe ve 1 Mayıs eger tatıl yapılırsa cuma,ctesı ve pazar havada guzel olursa bayaı keyıflı gunler bızlerı beklıyo Bu arada ustlerıde kısaltmaya baslasakmı ne dersınız?

Bu haftasonu uzun cevırme olayında bu hafta pasakoy yapsak en azından alıstırarak 80km nın ustune cıkmıs oluruz ve dıger haftalar daha rahat gecer dıyorum ne dersınız?:rolleyes:

Geri