Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Şansa bak !

O hafta sonu ailecek İzmir'e bizimkilere ziyarete gigiyoruz .

Bol bol foto çekin .

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız ve sprint
Scudo
@Bülent ÖZER
Eğer bir aksilik olmazsa konuşuruz bende araba var , küçükyalıdayım gelmek isteyen birkaç arkadaşla gidebiliriz, bu arada herkese günaydın ve haftanın son gününü güzel geçirmenizi dilerim...

@hız

Yahu doğru geldim ve iki gün kalıp dönmek zorundaydım, inan uğramaya vakit olmadı.
Siz orada yağmurlardan şikayetçisiniz ( haklı olarak) , biz burada şubat-mart ayında 30 -35 dereceleri gördüğümüz zaman oluyor. Ben yazın ne halt edicem diye ciddi ciddi düşünüyorum.

Not: BANA BURADA BİSİKLET LAZIM..:mad:

Yarın yerler kuru olursa sahildeyim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bızım saatımıze gore saat 23.40 da eurosport ta Tırreno -Adrıatıco yarısı 3.etap yayınlanacak

Yarın cıkacak arkadaslara sımdıden kolay gelsın

Yasınım Hornetım sana sonunda bır bısıklet buldum ve mılramla takım olucak sekılde olur herhalde ınan cıldıracaksınInan bu bısıklet aslında TT yede uygun ama ısı bıtıren renklerı ve ıscılıgı

Bu arada Ysnymn yasınden haberı olan varmı bu haftasonu yarısı vardı

Emre hocam sende gecen pazar yarı maraton kosun vardı gıdebıldınmı ıyımısın?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
gittim ama benimki 42 km iidi 3 ssat 42 dk da bitrdim yasinde antalyada akşamüsti kaçkarda idim yasiine parça gönderiyolardı ama antalyada hava felaket miş benimde maraton bittii artık bisiklet zamanı

• Beğen
mustafa abi ya dubaide ne iş yapıyorsun çok merak ediyorum vala abi ya

arkadaşlar yarın çıkamicam,tekneyle ilgili işler çıktı,bide fuar la ilgili ince işler var,dükkan kapalı olabilir yarım gün by

• Beğen
@STORMER

Tesekurler bu bilgiler icin, biz de uzun zamandan beri kullaniyoruz harnup pekmezini, bu kadar sifali bir sey oldugunu gorunce hayretler icinde kaldik.

• Beğen
@Ali Emre Akcan

hocam tebrikler 42 yaş için gayet iyi, ben birkez 34 yaşında koştum onda da 3.25 yaptım ama yeminliyim bir daha koşmam:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Alp AslanBöyle demiştim ancak havanın çok güzel olmasına rağmen ayarlamalarını yaptığım bir iş ile ilgili bir sorun çıkmış ofise gitmek zorundayım kusura bakmayın iyi günler yarın görüşmek üzere,

@Ali Emre AkcanAbı sana massallah dıyorum baskada hıc bırsey soyleyemıyorum.Inan yagmurlar basladıgından bu yana herhafta sonu kosuyorum.Tabı 5-7 km arası mesafe degısıyor ve canım cıkıyor senı 42 kosarken dusunemıyorum.Helekı ben 6km.yı gecen gun tuttum 24.22sn de bıtırdım :D dakıkalara bıtmedı senın yaptıgını hıc tahmın edemıyorum:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
teşekkürler hakanım koşarsın herşey çalışmaya bağlı ahmet hocam ben şu anda bile 3,30 saatin altı geliyorum maratonu ama idman yapmadan gidince 30.km den sonra fena çarpıyo bende maalesef 35.km den sonra çakıldım ama bitirdik ya bunada şükür mayıs ın ilk haftası sahilde maltepe ünv.sinin 10 km yarışı var hazırlanıp grup olarak girin bari

selam millet
bu sabah hava süperdi
ben,necmi abi,nick,mustafa,bülent abi,tolga,mert,yasin
çıktık,yanlız tolga zanım benimin lastik patlama dolayisile,resim çekemedim:( ,fırsat olmadı,yarın inşallah,,,
herkese iyi hafta sonları

@Mustafa İçdağ

Vay vay, kabası neredeyse bitmiş:) Bu sene pek şanslısın Mustafa abi, 12 ay yaz yaşadın, hadi iyisin

@Mustafa İçdağ

İsim azıcık sakıncalı yav.:D :D :D

@Bülent ÖZER

Meşhur arap gezgin ( 14.yüzyıl), biz " ibni Batuta" olarak biliyoruz.

Geri