Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@STORMERYok yahu, hurafelere inanmayın, yağmur bulutlarını falan ben göndermiyorum.

Bu fotoğraf iki ay önceye ait, şu anda iç mekanlara başladık bile . Eylül sonu mobilyalarına kadar teslim ederiz.

@hız

tesekkurler butun turk arkadaslarima bugunku guzel tur icin :D :D ne yazikki lastiginiz patlamis:( umarim yarin daha iyi gecer :) hic vakit olmadi fotograf cekmeye bugun, mert ve airbourne'daki arkadas ile surebilmek icin butun enerjimi ona kullandim :D :D

Bugün rüzgara direnç gösterilen güzel bir tur oldu,resimleride birazdan gelir sanırım. bu arada Nick arkadaşımız yarın ingiltere'ye dönüyor grubumuza katıldığı için teşekkürler ve iyi yolculuklar dilerim.

selam
bü gün yazı andıran bi hava ile turumuzu bitirdik,gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim,işte resimler,,,
niiiiiick iyi yolculuklar,gelirken,londra kurabiyesini unutmaaa:D :D

yeni transfer ettiğimiz güney afrikadan,bi arkadaş,
acık gözleri zayıfmış,o kadar ,yolda sizi düşürmez korkmayın:D :D :D :D :D :D :D :zanımsın ya halilim
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

işte takım dediğin bu yaaa:)
(link)

ups!!! bi insan bu kadar mı komik çıkar, komik çıkmışım ya!!!şu gözlüğü verseydiniz bana cidden daha normal cıkardım:/
neysehh_hıh_
güzel bi turdu evet cidden , her ne kadar sahil sonunda aranızdan ayrılmak zorunda kalsamda:)herşey için çok teşekkürler!

@hızYaw su Halılın ılk bastakı fotosundakı tıplemeyle sabıhada bızı cevıren ekıpler gorucektı bıde sordular ya napıyosunuz dıye Halılde yarısa hazırlanıyoruz dedı dusunsenıze ne makara yaparlardı o tıple cıksan:D :D :D

Arkadaslar saka bıyana guzel bır tur oldu aslında ruzgarın kuvvetlı olması ıyı oldu en azından mkavemet ıcın guzeldı Katılan herkese selamlar

Nıck sanada ıyı yolculuklar agustos ayına gorusmek uzere.Dostum cabuk gel

Güzel olmuş kalabalıkmış, ben bundan beyle hafta sonu 1 gün free biniyorum :D :D nihaha.

Sız ıkınız yıne goze batmaya basladınız dıkkat etmıyorum zannetmeyım yakında cok guzel oyunlarım var hazır olun:D Helekı sızın takım bısıkletınızı de bulmusum eyvah dıyorum:D

@ahmet69yok abıcım ben nerdeee :D :D :D Sadece arkadaslar ıcın bır makıne buldum resmını koyucam ama malesef evde kayıtlı aksama acıklayacagım ama tam onların formalarına uygun super bır bısıklet:D

Tolgacım ozledık senı ve hava lacıvert kenkı yorumlarını nasılsın ıyımısın canavar nasıl:rolleyes:

Hornetım su yalnız bınme ısını ctesı yapta haftada bır yuzunu gorelım yaws

Bu arada Ysnymn geldınmı naaptın nasıl gectı?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

Hakan 'cım Selam ,

Cumartesi çıktım sen yoktun sende pazar çıkmışsın ben yoktum :( :(

Canavar nasıl olsun kapalı balkonda bisikletlerin aynakollarına sardırdı durmadan çeviriyor tabii şimdilik elle :D :D

Görüşmek Üzere ufaklığın gözlerinden öperin bende

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Tolga GürgünEyvallah babacım kısmet yaw bı soyle ctesı olmayan ısım olmadı gercı ofıse gelıp naapıyoruz ınan lak lak cay kahve yemek saat 14.00dede haydın eve:D
Evet abı sımdı ası zamanı temellerı erken atmak lazım canavarlara bızımkı de o gobegın cırr sesıne takmıs aynı senınkı gıbı cevırıyo ama aman dıkkat et elını kaptırmasın allah korusun ıcım gıder valla :eek: senınkınıde op benım ıcın:D
Baba artık yaz geldı sayılır sen de artık cıkarsan su de rosa yıda Bulent hocamla bıraz dusman catlatın artık:D

Geri