Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Herkese Hayırlı haftalar....

2 büyük yarış sonrası alanyadan geldim, Yarışlar çok zevkliydi ama istediğim gibi geçmediği içinde bir okadar sinirli hırslı ve morali bozuk :( döndüm artık
daha çok çalışmamız lazım ya :)
Cuma günü yarış sis yağmur ve buz gibi havada geçti sorunlar peşimi bırakmadı türklerde 5. oldum, iyi gözüksede arada çok yabancı var ! ( bu yarışı bitiren sporcuların 2.turdan itibaren frensiz gittiğini belirtirim :)
Pazarki yarış hava açık serin bir havada geçti, Sorunsuz bir yarış geçirdim ama startda geride kalmanın cezasını çekip geride bitirdik türklerde 10. :(

Sizlerde çok güzel tur yapmışsınız ayaklarınıza sağlık.

Scudo
Hakan abi haberleşelim yaparız, hatta 14de çıkıyorum işten demişsin 15de de çıkabiliriz yani..

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymn
Tebrikler Yasin, orda olup yarışlara katılman bile çok güzel eminim herkese kök söktürmüşsündür, ilerdeki yarışlarda daha başarılı olacağına eminim neyse sen şimdi bizimle takılda seni bekleyen canavarlarla ilgilen biraz,kendine iyi bak görüşürüz

Ysnymn valla helal dostum olsun bu da bır basarıdır.Sonucta ulkemızde bu sporun ve benzerlerının nedenlı zor kosullarda yapıldıgını nedenlı ımkansızlıklar ıcınde yapıldıgını herkes bılıyor ama naapalım yapıcak bısıı yok malesef dedıgın gıbı antremana devam.Hosuma gıden noktaysa senın kısısel konsantrasyonun kı eger vaktın ve durumun varsa bu senı dahada ılerıye goturecegıne ve onlarla esıt pozısyonda oldugunda <her yonden >onlarla aynı potada hatta yukarda bıle olucagına ınanıyorum.Nasıl Bılal ımız var dıyoruz Turkıyenın gururu dıyoruz kı onunda farklı bır yerden geldıgını sanmıyorum cunku ılk yarıslarını kostugunda haberı gelmıstı boyle boyle bırı var valla motosıklet gıbı gıdıyor dendıgın de ve ısmını vermıyım reklama gırer malum ulkemızın sayılı takımlarında bırı onu aldıgında senle aynı durumdaydı ve kendı basına bısııler yapmaya calısıyordu ve suan geldıgı noktada baya ılerde helal olsun Uzun lafın kısası sakın moralını bozma vaktın ve durumun uygunsa aklında tek bısıı olsun

TEK HEDEF KAZANMAK

@STORMER

olabildiğince boş vaktimin tümüne bisiklete ayırıyorum. her gün daha iyi olmak için çabalıyorum bazen yetersiz eksik yapsakda amacımız hep daha iyi olmak için!

@STORMER
hiç benden bahsetmemişssin kırıldım, ,eskiden abi yavaş rüzgarının türbülansı dengemi bozuyor deryarından çıkarım bak diyen sen değil miydin, :D :D bisiklet sporuna olan katkılarımın lütfen unutulmasın

@ahmet69Dımı abı yaw nasıl guzeldı ama ıste hersey boyle eskıde kalıncada ınsanın moralı bozuluyor ba abıcım yaw nerden hatırlattın bundan 3 sene once bızım Selım Gıraud abıyı cekıyorum sabıha ınısınde sonra duzluge cıktık ben selım abıyle ayrı cevırdım ama selım abıyı unuttum bı ara ama oda kendını hatırlattı bana yaw arkadan bı ses gelıyo dedım kulagımı verdıgımde selım abının zzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz lerını duyuyordum ve km ye baktım abı adam haklı nıye 55 den 60 a cıkmısız benı gaza getırenler kım Burak mamı sen :D :D :D Sonra olan selım abıye oldu adam haklı abıcım yas 55 naapsın sonra butun donus mamı cekmıstı onu hatırladınmı zanım mamı:D :D :D

Abı sen gaz vermesen be naapardım Yaw senı unutmak mumkunmu:D Helekı Erdoganla sen huhahahaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ysnymn

başarılarının devamını canı gönülden dilerim, yarışa girip çıkmanın ne kadar zor olduğunu sporcuların nelere katlandığını musabık arkadaşlar çok iyi bilirler, en kötü yarış en iyi antremandan iyidir diyerek yola devam etmelisin...

beslenmene çok dikkat et , aşağıda sayacaklarımı bütçen elveriyorsa mutlaka kullan ** işaretlileri neyap et mutlaka edin.

whey isolat - izole protein tozudur suyla veya meyve suyuyla karıştırıp iç 15dk içersinde kana karışır
** likit amino - özellikle antreman öncesi ve antreman biterbitmez 15dk içersinde al 2 hafta içersinde farkı hissedeceksin. hap formunu kesinlikle kullanma;)
** glutamin (peptit hali yani pudra tozu hali) - antremandan önce 1 tatlı kaşığı ve antremandan hemen sonra 15dk içinde 1 tatlı kaşığı -vücudun ihtiyacı kalın bağırsaklarda emilim sonrasında hiçe düşer ve gerektiği kadar alınmaz ancak sporcuların fiziksel aktivite esnasında kullanması elzem aminoasitlerden dir, kas yıkımı , katabolik etkiyi bertaraf etmesi ve bağ-kıkırdak dokunun korunması ve güçlenmesi için elzemdir.Sakatlıkların önüne geçer, sprocuların aktivite esnasında vücut tarafından kullanılan ilk besin kaynağıdır yokluğunu kas hücrelerini kaybederek öderiz.önereceğim marka kesinlikle ON (optimum nitrution) olacaktır dünyanın 1 numarasıdır kim ne derse inanma bugün satılan 10bin kg protein tozunun %65'i abd de satılır ve bunun %50den fazlası ON markasıdır.

tr internet sitelerinde kolaylıkla bulabilirsin pahalı olsalarda ilerlemene ciddi fayda saglarlar.

Merhaba, Turlarınızı ne zamanlar düzenliyorsunuz. Bu Cumartesi 09.00'da Bostabcı IDO önünden çıkacakmısın gene herşey normal giderse? Kemal.

• Beğen
Tepkiler: hız
@KaşifTur haftasonu ctesı-pazar gunlerı olur bostancıda ıdo ve vapur ıskelesı arasında otobus duragının orda arkadaslar olucaktır.Kıs saatı uygulaması 9.00 dur.Yaz saatıne gecıldıgınde forum yoluyla bılgılendırme yapılır.

@ERDOGANKESGIN

Erdoğan kardeşim benim sürekli geyiğe sardığım sayfalarda inadına yazdığın yazılara teşekkür ederek başliyim, bu yazdıkların benim göbeğimi ne yapar nasıl eritiriiz , şöyle On numara bişey söylesen, isteklerim: karın altı parça olacak, yağ oranı %4 civarı olabilir, vücusun üst kısmı çok zayıf olmasın çok kaslı da olmasın, bacaklar armstrong gibi olsun, bide armstrong gibi ayakta sürekli tempo yapmak istiyorum, bunlarıda bil bakalım:D :D :D

(link)

Iste team MILRAM 2009 tour de france ıcın hazırlanmıs extreme-möööö modelı Yasınım Serkanım takım oldugunuza gore alırsınız artık bırer tane ayrıca nasa ruzgar tunelı testınden tam puan almıs bır tasarım .Ayrıca boyadakı ıncelıgede dıkkatınızı cekerım Yanı benım Mılram formam olsa kacırmazdım:D :D :D :04: :04: :04: :bayrak:

@ahmet69
Erdoğan'cım Ahmet abinin istediğinden banada ortaya karışık hazırlarsan süper olur:)

• Beğen
ehuehue zili bile var :D yeni formalardan almak lazım ama :D

@STORMER

şşşşşş!!! resimlere iyi bak MİLRAM'lılar üç oldu ha:D Yakma kendini aramızda:D :D :D

RULES OF MILRAM!:D :D :D :D :D :Skull-175

@ahmet69

abicim hafta içi 2 gün ağırlık çalış, haftada 3 gün alt mide , yan mekik yanmaktan bağırıncaya kadar tekrarlarla set yap, tatlı-ekmek-un'u kes ve her sabah 1tatlı kaşığı bal 2 dilim limon veya 1 çorba kaşığı limonu aç karnına ye , 1 aya kadar hemen toparlanırsın...

not: alkol almamalısın , zeytinyağlı haricinde yağlı besinler tüketmemelisin...

@Alp Aslan

senin orta taraf karışmış zaten, doğu düğünlerin de damadın uçkuruna kırk kör düğüm atarlar , seninki de ona dönmüş , gırtlağını ve nefsini kontrol etmezsen ne yapsam boş, önce senin istemen ve bunu istediğini bana göstermen gerekiyor, ben sen de ışık görmeden sana birşey yazmam abicim:D :D

• Beğen
Geri