@GdBAR
Sn.GdBAR,
Sanırım yorgunlugunuz bu yazıyı yazarken de suruyordu....Ya acaba yanlıs anlasılır mıyımı dusunmediginiz ( hem pedal dostu arkadaslarımıza hem de belediyenin temizlik iscilerine olan alaycı tavrınızdan dolayı ) bir yazı yazdıgınızı farkedemediniz sanırım...
Sucuklu mucuklu , yesil mesil, fosforlu mosforlu diye tanımladıgınız gezi daha sonrasında artık hangi kanal uzerinden ( buradan yada Bisikletliler Dernegi'nin internet sitesinden ) ogrendiginizi bilmedigimiz gibi Bisikletliler Dernegi'nin bir gezisi idi...
Bizler inanıyoruz ki geziler Dernegimizin gelismesini saglar ve Dernegin gelismesi , bisikletli yasamın gelismesidir...
Inanın biz de bilirdik Colnago marka bisikletimizi alıp, Sidi ayakkabı ve Santini formalarımızla bisiklete binip sonrasında da bisikletin gelismesi icin yapılan tur ve gezilerle alay etmeyi....Tabii eger bisiklete binmek bu ise...
Gelelim fosforlu mosforlu yelek kısmına...Bu sizin dalga gectiginiz detay güvenlik için kask kadar önemli olup, üzerindeki logoda dernek tanıtımımız icin ayrıca fayda saglamaktadır...
Dernegimizi cekemediginizden mi yazdınız bunları bilemiyorum ama eger oyleyse bu cekememezlige bir anlam veremedigimi bilmenizi isterim...
Ustune ustelik bu farkında olmama durumunuz ( aymamazlıgınız ) uyarılmıs olmanıza ragmen hala devam etmekte...Benim en cok dikkatimi ceken de bu oldu...Insanlar bazen bosbogazlık edebilirler ama bu durumda bosbogazlık ettiklerini farkettiklerinde de cıkıp ozur dilemesini de bilmelidirler diye dusunuyorum...
Bu sayfanın mudavimleri olan ve bu grupta yer alan pedal dostu arkadaslarımızın bu konu ile ilgili geregini yapmasını bekliyorum...
Son dakika aklıma gelen bir seyi soylemeden gecemeyecegim...O fosforlu yelekleriyle alay ettiginiz belediyenin temizlik iscileri olmasaydı hayatınız nasıl olurdu acaba ???
Sizi sagduyulu ve eger farkında degilseniz farkında olmaya ve geregini yapmaya , kasıtlı yaptıgınız bir sey ise de saygı gostermeye davet ediyorum...