Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ramo

Valla nasıl desem,açıklasam bilemiyorum?bi deneyelim.

Yarın büyük ayna çevirmeyeceğim;aşırı yormak istemiyorum bacakları ve vücudu,dönüşte koca bir iş günü olacak önümde,uyuklamak istemiyorum tüm gün.Grubun haftasonu sahilyolu gidiş temposundan biraz daha hızlı olmak istiyorum.Amacım yüksek devir çevirmek.39'a 17-16 çevirebilirsem iyi olur(içimden bir ses sert rüzgarda biraz zor çevirirsin desede :) ).Umarım açıklayıcı olmuştur.

Scudo
@GdBAR

Ortalama hız olarak bir tahmininiz yok mu ? Ben aynakol oranları konusunda pek bilgili değilim:) Bende yüksek kadansla çevirmeye çalışıyorum ama antrenmanlı sayılmam...

selam arkadaşlar
nick arkadaşımız burada 50 msj atamadığı için ,pazar günü çektiği resimleri ekliyemiyor, ben ekliyorum,ve kendisine teşekkür ediyorum,taaa londuralardan geldi turumuza

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@hız
nick resimler için teşekkürler son fotoğrafındada bu tur beni kesmez beni paşaköye götürün der gibi bakmışsın, güzel bir tur olmuş umarım havalar artık haftasonları iyi giderde güzel turlar yaparız, Muhammed sanada ayrıca resimleri eklediğin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hızAbı resım ler on numara olmus
burdan nıck e tesekkurlerımı yolluyorum.Yaza daha uzun daha guzel turlara da gelmesını beklıyoruz.

Ahmet hocam alamadıysan onemlı dııl ama yıne hatırlayorum bırdaha boyle bısıı yapacaksan kendını affettırmek ıcın 1 tanede bana alıyosun:D :D :D Bu arada oyle geotech kadroyla dalga gecme boyıcam ustunede colnago yazıcam dıye ayıp oluyo ama bak ben yazıyomuyum ustune CERVELO dıye olmaz yakısık almaz hocam kocaman adamlarız yaws:D :D :D

Bulent abımede takılmadan edemıcem abı o nebıcım bakıs oyle sankı ayların acısını benden cıkaracakmıssın gıbı anladım yoksa ben mı yanlıs gordum:D :D :D

Haaa Ahmet hocam senınde hanı hep konustugumuzda gobegım orta boruya degıyor dıyodunda bıraz daha kassan yasınle aynı olucan nerdeyse sen caktırmadan benımı kandırıyon :D :D :D

@GdBAR

Sn.GdBAR,

Sanırım yorgunlugunuz bu yazıyı yazarken de suruyordu....Ya acaba yanlıs anlasılır mıyımı dusunmediginiz ( hem pedal dostu arkadaslarımıza hem de belediyenin temizlik iscilerine olan alaycı tavrınızdan dolayı ) bir yazı yazdıgınızı farkedemediniz sanırım...

Sucuklu mucuklu , yesil mesil, fosforlu mosforlu diye tanımladıgınız gezi daha sonrasında artık hangi kanal uzerinden ( buradan yada Bisikletliler Dernegi'nin internet sitesinden ) ogrendiginizi bilmedigimiz gibi Bisikletliler Dernegi'nin bir gezisi idi...

Bizler inanıyoruz ki geziler Dernegimizin gelismesini saglar ve Dernegin gelismesi , bisikletli yasamın gelismesidir...

Inanın biz de bilirdik Colnago marka bisikletimizi alıp, Sidi ayakkabı ve Santini formalarımızla bisiklete binip sonrasında da bisikletin gelismesi icin yapılan tur ve gezilerle alay etmeyi....Tabii eger bisiklete binmek bu ise...

Gelelim fosforlu mosforlu yelek kısmına...Bu sizin dalga gectiginiz detay güvenlik için kask kadar önemli olup, üzerindeki logoda dernek tanıtımımız icin ayrıca fayda saglamaktadır...

Dernegimizi cekemediginizden mi yazdınız bunları bilemiyorum ama eger oyleyse bu cekememezlige bir anlam veremedigimi bilmenizi isterim...

Ustune ustelik bu farkında olmama durumunuz ( aymamazlıgınız ) uyarılmıs olmanıza ragmen hala devam etmekte...Benim en cok dikkatimi ceken de bu oldu...Insanlar bazen bosbogazlık edebilirler ama bu durumda bosbogazlık ettiklerini farkettiklerinde de cıkıp ozur dilemesini de bilmelidirler diye dusunuyorum...

Bu sayfanın mudavimleri olan ve bu grupta yer alan pedal dostu arkadaslarımızın bu konu ile ilgili geregini yapmasını bekliyorum...

Son dakika aklıma gelen bir seyi soylemeden gecemeyecegim...O fosforlu yelekleriyle alay ettiginiz belediyenin temizlik iscileri olmasaydı hayatınız nasıl olurdu acaba ???

Sizi sagduyulu ve eger farkında degilseniz farkında olmaya ve geregini yapmaya , kasıtlı yaptıgınız bir sey ise de saygı gostermeye davet ediyorum...

Günaydın arkadaşlar herkese sağlıklı,mutlu ve bereketli bir gün diliyorum.
Bu sabah işe bisikletle gidip iş çıkışı cadde bisiklete uğrayıp sayın Muhammed hocayı ziyaret edip Harun Güney dostumla buluşmayı düşünüyordum fakat havanın yağışlı ve belimdeki ince sızı beni caydırdı.
Halen GdBAR hakkında düşünüyorum bazı fikirlerim var kafamda onları geliştirmeye çalışıyorum sonuçları en kısa zamanda yazacağım.
Tüm grup üyelerine saygılarımı sunarım...

• Beğen
Tepkiler: hız
@trinity72

Ne yazıkki forumlarda bazen düşünceler kelimelere döküldükten sonra,yazanın anlatmak istediği ve okuyanın anladığı arasında yorum farkı oluyor.Sonuçta yüzyüze konuşma değil maalesef.Yazdıklarınızda haklısınız ve özür diliyorum.

Ben tamamen olayı yorgun beynimin ve vücudumun nasıl yanlış yorumladığını yazdım.Sucuk olayını aydınlığa kavuşturmak için izin verirseniz şöyle birşey aktarayım,yol bisikleti grubununda bildiğim kadarıyla sucuk ve yumurtayla arası iyidir,ona bir göndermeydi.

Umarım bu olay zaten bölünmeye uğramış yol bisikletçileri arasında yeni bölünmelere yol açmaz ve burada kapanır.

@AYTEKİN ERZAN
GdBAR isimli arkadaşımız sanırım genç bir pedalsever ve esprili bir cümle kurmak isterken yanlış yerlere dokunmuş bulunduğunu düşünüyorum kendisi bütün bisikletseverlerde olduğu gibi kimseyi kıracak bir hareketde isteyerek bulunmayacaktır, Gdbar lütfen yazılarınızın bir yerine isminizide yazarsanız size isminizle hitap etme şansımız olacaktır ve Aytekin arkadaşımıza konuyu özelden bir mesajla açıklarsanız konu aydınlanacaktır diye düşünüyorum sonrada burdaki konu kapatılır ayrıca antreman ve dostluğun birlikte sürdürüldüğü bu bölüm içinde istenmeyen bir konuda açılmamış olur,ilginize teşekkürler sevgilerimle,

@ramo

Dün akşam,sabah dinç kalkabilmek için bayaa bi erken yattım;sabah hafif yağmur altında iyi antreman oldu;anladığım kadarıyla sizde öm atamıyorsunuz 50 mesaj sınırı yüzünden.Eğer çıkacak olursam bu aralar tekrar yine yazarım,öm'den detayları konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: ramon71
@trinity72

sayın YILMAZ,
bir özür mesajına yazdığınız cevabı ve ilk mesajınızı bir kez daha okuyun lütfen; ayılma, sarhoşluk, aymazlık, boşboğazlık...hoş ifadeler değil, bu yapıcı bir üslup değil.
cevabınız eleştirdiğiniz mesajdan çok daha saldırgan ve alaycı. sanırım sizde gbar'a bir özür borçlusunuz.
derneğinizin çalışmalarında başarılar dilerim.

Arkadaş bir hata yapmış ve anlamış özür dilemiş. Diğer arkadaş ise özre sert bir üslupla yanıt vermiş. Yanlış yanlışla temizlenmez.
Bende o fosforlu kıyefetlerden giyerim, beni çöpçüye benzeten de olur, polise de her ikisi de bir meslektir, bu krizde bilsemki çöpçülükle geçeinebileceğim hiç durmam yaparım, çöpçülükte bir meslektir ve saygı duymalıyız.

yolcular yolunda gider
hele altlarında birde pinarello paris varsa
onları kimse tutamaz
bir karbon scott scale 30 dağ bisikletçisi
olarak gönlüm hep pinarellodan yanadır
hız doğru kullanıldığında teknikle beraber
göz alıcıdır muhteşemdir
robocop karbon apaçi
yol bisikletçileri yolunuz açık olsun

Bu hafta delirdim hakan gibi hava durumu raporlarına baktım:) sonra tamamdır bu hafta işe bisikletle gideceğim dedim pazartesi çıktım işe gittim bir güzel ıslandım akşam da azalır dedim yağmur, yok yine ıslandım akşam tekrar baktım hava raporlarına yine birşey göstermiyor ama sabah yine ıslandım. bu hava raporları kafa buluyor sanırım bizlerle neyse bugün düzeldi havada bende kuru kuru bir yolculuk yaptım.

Geri