Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Bülent ERYILMAZHahahahahaaaaaa koptuuuummm:D :D :D
Parcala abı parcalaaaaa hıc hızını kesme yarını sabırsızlıkla beklıyorum uuffffff:D :D :D
Erdoganım bıtııın sen cıg cıg yıcez senı huhaaaaaaa:D :D :D

Scudo
Eurosport'ta yarışın saati 22.00 midir bu gece ?

Dün gece teletekste yazdığı saatte yarışı göremedim.Yada televizyon seyrettiğimi sanırken uyuyordum:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Bülent ERYILMAZ

ben de yalan yok, bu hafta oğlan çok mızmız bide babacı eşşek sıpası annesinin kolundan bana atılıyor:D :D şimdi onu bırakıp nasıl anreman yapabilirim ki, onunla oynamak daha cezbedici haliyle

@Ali Emre Akcan

abi sabah kuruysa ve bulut durumu el verirse çıkalım

@hornet

kasaba çeviriyorsun o zaman

@ramo
23:30 ingiltere saatinde gösteriyor 2 saat koyarsak 01:30'da başlar bizde. bende mecburen seyredemeden uyurum bu arada Hakan'ın kehanetleri tutmazda antreman olursa üzülerek gelemeyeceğim işim dolayısı ile bu yüzden çıkan arkadaşlara keyifli antremanlar dilerim,

@STORMER

yoklanacak bi taraf kalmadıkı hakanım neysek oyuz :D

@Bülent ERYILMAZ

yarın hava sabah açacak:eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ERDOGANKESGINValla bana promlem yok nede olsa calısıyorum ama acmassa ayyyyy dıyorum:D

Bugun kı TT yı ızleyın parkur ınıslı cıkıslı ve kesınlıkle aerobık kapasıtesı yuksek olanlar arasında ve zevklı olucak

Valverdeye buyuk ıhtımal ceza gelıyor.Dopıng merkezıne gore 2006 puerto operasyonundakı 18nolu kanla valverdenın gecen tdf de alınan kan ornegının uyustugu acıklandı.Valverde 18nolu kanla ılgısının olmadıgını soylemıstı.sonuc valverdeye by by dıcez galıba:rolleyes:

Mamı federasyon ıstanbul ıl temsılcılıgıne kım adaymıs bılıyomusun?:rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve ahmetG
@GdBAR
eurosport web sitesinden tv guide a baktım ama umarım sizin dediğiniz gibi erkendirde bu güzel yarışı izleyebilirim iyi seyirler,

• Beğen
yarın tur varmı arkadaşlar ?

selamlar ,

tolga gürgün

@GdBAR
şimdi bir daha baktım eurosport 2 kanalındada saat 21:00 da 2 saatlik yayın var diyor ona görede saat 23:00 türkiye yayın saati olur neyse birazdan doğru saati anlayacağım herhalde

@Alp Aslan

Alp senin baktığın UK Eurosport'un tv guide'ı.Türkiye icin Eurosport International tv guide'na bakman lazım.

(link) (bunu dikkate almayın!!UK için özel program)

(link) (adresteki farka bakın,INT programı,bizim takip etmemiz gereken.)

Umarım açıklayıcı olmuştur,kısaca Türkiyedeki Euosport'un yayını Eurosport International.

@Tolga GürgünSu anda hava baya soguk ama yerler kuru sabaha karsı bır suprız olmassa cıkılır herhalde:rolleyes: sabahtan telefonlasmakta fayda var.Eger sabah tur olucaksada saglam gıyınmekte fayda var.Yarın calıstıgım ıcın gelemıcem mamıyı arabance
Pazar ıcın hava soguk yerler kuruysa ben kesın cıkıcam yoksa kafayı yıcem herhalde:7: :7: :7:

• Beğen
Şu anda Eurosport 2'de "kavunu en uzağa taşımaca" 1'de ise "sopayla top dürtüp,deliğe sokmaca" sporları var.

Hey allaam!!50 mesaj adama neler yazdırıyor yaa!! :)

• Beğen
@GdBAR
Yaz yaz doldur mesajları bu arada dediğin gibi saat24:05 de yarış başlıyormuş sağol, ama snooker turnuvasınıda izle bir yandan bence o da heyecanlı bir durumda,

Bu arada yarın hava kuru olurda çıkacaklar için allah kolaylık versin hava oldukça sert hissedilecek sağlam giyinsinler

@Bülent ERYILMAZ

Aman abi bana motor deme!! :) ;taa 96'da kınalıada'da antremana yetişicez diye sabah'ın köründe fırtınada motor'a bindik Bostancı'dan takımdakilerle (vapurlar bile çalışmıyo havayı düşünün artık).Yaa sahil kayboldu,gözükmüyor;ada motorun ucundan bir gözüküyor bir kayboluyor.Herkes yemyeşil.

Valla o günden beri o aletlere binmedim.Antremanda havuzda kulaç atarken bile sallanıyordum aşağı-yukarı,sağa-sola!.

Amma spor aşkı varmış,tırsardık valla antremana geç kalacaz,antrenör fırçalayacak bizi herkesin önünde diye;Şimdiki aklım olsa gitmezdim valla,oturur bostancı'da yer,içer,basar eve dönerdim.Açardım Grand Prix 2'yi(ah bee! ne oyundu!) akşama kadar oynardım.

Leipheimer işi götürdü...Benim şaşırdığım nokta dünya zamana karşı şampiyonu Michael Rogers nasıl okadar geride kaldı onu anlamadım...Bu arada benim takım Liquigas da resmen osurdu bu etapta:)

Umarım önümüzdeki son 2 etap sprintle bitmez artık...:) Bir yarışın genel klasman tablosunu sadece 1 zamana karşı etabının belirlemesi çok dandiri bir durum...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Meteoroloji yine hafta içi yanılırken hafta sonunu doğru tahmin etti :mad:

Neyseki dün işten erken çıktım ve antrenmanımı yaptım :) sert rüzgar eşliğinde :eek:

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornetBak arkadasım dua et su havalar acsın yoksa ben sana sarmaktan yorulmadan devam edıcem.Nerdeydın hangı yokus gercı fazla uzaga gıtmessın nakkastasındır kesın:D :D :D

Yasınım saka bıyana helal sana aslanlar gıbı ufacık bır fırsatta antreman yapıyosun<Bak dunyanın sonu gelıyo galıba sana ıltıfat edıyorum>Ama onlar gıbı olamazsın anladın sen o dedıklerımı:D :D :D

Gecenlerde sen bı parkur cıkarıcam demıstın nooldu?:rolleyes:
Bırde hazır parkur yapıcaksan o 12km.lık yokusu olanıda yaparmısın?:rolleyes:

@Aytaç BiberHocam maalesef son ıkıde sprınt fınısh maalesef.Naapalım parıs-nıce ın yolunu gozlıcez artık

Geri