Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

seyredeceğim tabi kaçırır mıyım...

yasinim hayal görüyo her aldığı yağ ile performanstan kaybettiğinin farkına varmadı daha genç nede olsa biraz tecrübe edince anlar ne olduğunu

ben boşunamı 9 aydır 83kg sabitim hemde hiç spor yapmadığım halde öğrenecek abisi bunları zamanla , daha genç o :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve ahmetG
Scudo
@ERDOGANKESGINAmma saydırıyodur sımdı varya tahmın edemıyorum :D :D :D
Bu arada yasını goren vamıııı:rolleyes:
Ama ıddıaya gırerım karalara baglamıstır haftasonu yaklasdı ve yagmur yıne geldı:D :D :D Motorhead dostum cevırmeye devam

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@ERDOGANKESGINAcsın acsın yaaa sıkıldım abı bıde havalar boyle olunca gunler hıc gecmıyor.Hatta dunkı hava muhtesemdıkı ızmıt e gıttım oglenleyın donustede ısım yoktu otobandan sabıha sapagından ayrıldım dogru pasakoydekı mola yerımıze gıttım.Kendıme bıde cay ısmarladım etrafta cıt yok yollar bombos hafıfte tepelerın eteklerı yesermıs bıhos oldum.Cayımıda yudumlarken oylebır gecen yazın hayalını kurdum cokda guzel oldu ama gelkı bu gun yıne yagmur basladı.Yıne sınırler bozuldu yaw.Bu sene mubarek ne yagdı resmen gecen senenın acısını cıkarttı resmen:rolleyes:
Heralde bu sene mıllet delı gıbı pedala asılıcak galıba yada ben oyle kendıme cosku yapıyorum :)

• Beğen
@STORMER

Hakan ım ben bişiyi merak ettim, Erdoğan ım bu ağda olayına bisiklette mi başlamıştı yoksa bodyci zamanından mı, abi bu nasıl iştir ya, çıkacan şöyle kıllı iri vücud la hatunlar görsün, öyle ağdalı falan valla hanımlar gülüyodur, sızlanma kız falan acımaz diyolardır :D :D :D Erdoğan ım seni seviyoruz özledik, ben gidonu alttan tuttuğumda göbeğimi yatırıyorum üst boruya yerçekimi sorun olmuyo sende dene:D :D

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
:D @ahmetGAbıcım adam rahat sen ben degıl adam zaten okadar kıllı degıl yanı yanlıs anlama tabııı:D:D :D
Abı bısıı de ben sorucam gobegı ortaboruya yaslayınca aerodınamık acıdan bır faydası vaamıııı:rolleyes: :eek: :D
Abı yaw aklıma geldı dıınce su bacak olayını serkanla bıgun caddebostan sahılyolunda antrman sonrası mola verdık ve bacakları tartısıyoruz ve yandakı bankta da ıkı yaslı amca bızı dınlıymus.Bızde farkında olmadan ısı abarttık bırbırımızın bacakları hakkında krıtıkler bıle yaptık 5dk sonra kalkıp amcalara ıyıgunler dıyıp kalktık bırak cevap amayı bıze bır bakısları vardı ooffff dıyorum eve gelene kadar gulme komasına gırmıstık su yagmurlar bıtsın olayı canlı anlatıcam ınan kaza yaparsın gulmekten:D :D :D

• Beğen
hahaha kilo almışım öle mi :D şimdi trainerdan indim amcalar... ehuhe sadece 2 antrenmanlık kilom var söyliyim :D

@hornet

avatarı değiştir hocam hiç iyi çıkmamış öyle sprinte mi kalkılır düşecek gibi duruyosun

trainer haaa , benim oğlan bırakmıyorki binelim :(

Yahu bugün ki etap ta sprint bitti:) Bu Cavendish de eşeğin kulağına su kaçırdı biraz:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Ya çarşamba gecesi çok komik birşey oldu. Yarışı internetten izliyordum. Tam yarışın finalinde yarışçılar sprinte kalkmıştı ki elim mause'a çarptı, ekranda bir yerlere tıklanmış oldu ve bambaşka bir sayfaya yönlendi. Tekrar geri dönüp video tekrar yüklenene kadar çoktan bitmişti herşey :(
Hayır benim gibi işi bilgisayar olan bir adamın bu şapşallığı yapmasına mı güleyim, finişi seyredemediğime mi ağlayayım bilemedim :D
Sahi nasıldı çarşamba günkü finiş :(

@Ali Emre Akcan

Bende gelmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak?.50 mesaj nanesinden dolayı özel mesaj atamıyorum,programınız nasıl oluyor?Beşiktaş'a vapurla geçip Sarıyer'e kadar trafikte yalnız gitmek istemiyorum.Yanlış hatırlamıyorsam biryerde buluşup arabayla gidiyorsunuz;tabiki burada arabanın kapasiteside önemli olacak sanırım?.

@Aytaç Biber

Bugün 24 km'lik TT var,dananın kuyruğu kopar bugün,Leipheimer,Rogers ve Zabriskie üçlüsü fena kapışacak!.

evet araba tahmin ediyorum 2 tane alabilir bisiklet akşamki yağış durumuna göre ama tabi sizin performansınızı bilemiyorum feneryolu biraz ağır parkur ama 4.levente gelirseniz erdoğanla beraber sizide alırım heralde saat 07,20 gibi erdoğanı alıcam yağış olmazsa

@Ali Emre Akcan

Vapur saatleri işi bozdu.İlk vapur 07:15'te.Herhalde en geç 15-20 dk'de parkura varırsınız siz 4.Levent'ten,ben daha o saatlerde vapurda olurum.

Aslında bende arabayla gelebilirim ama sabahları mayışık vaziyette araba kullanmaktan nefret ediyorum.Yoksa şeytan feci dürtüyor şu anda beni.Bize yine sahilyolunun bol taşlı ve cam kırıklı yolları gözüktü.

Başka bir zaman görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@ERDOGANKESGIN

ya yaa :) sprint değil o janım yokuş orası, yokuşu olmayanlar bilemess...:p

• Beğen
Tepkiler: bulent40
bu akşam yine yarış var mı kaçta başlıyo ve hangi kanal yayınlıyacak?

@Ali Emre AkcanAbıcım al gotur heryerı gezdır dedım ya etı senın kemıgı benım:D :D :D

Erdoganım bak yanlıs sularda yuzuyosun bak bulent abı ahmet abı yakın takıpte yanlıslıkla bızım tarafa antremana hazırlıksız gelme hemen yoklamaya baslıcaklar hahhh bı de yasınm var bak benden soylemesı hıh hııııııııı:D :D :D

Yaw yalnız hava ya pek aldanmayın bugun yıne canavar gıbı ama aksam ve haftasonu ıcın yagmur hatta sulukar dıyo NTV hava eger cıkarsanızda hazırlıksız yakalanmayın

@Aytaç BiberAbıcım bıraz daha sıkıyoruz kendımızı az kaldı avrupaya gecıcez parıs-nıce le sezonumuzu acar yorumlarıda patlatırız.Cavendısh olayına gelınce o arkadasları yokuslu uzun soluklu turlarda gormek ıstıyorum.Gecen TDF de alplerı gorunce olımpıyatları bahane edıp turu yarıda bırakmıstı.Oysakı olımpıyatta kosan bır suru sporcu TDF yı bıtırıpte pekıne gıtmıstı.Yol sprınterlıgı salona benzemıyor hocam sen merak etme ben senden daha cok kıllanıyorum.Istıyosan keserım onun lastıgını:D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@ahmetG

böylesine hiç acımayacaksın abi.:D
adam salı'dan başladı felaket tellalı gibi, yok kar var filan, zil takıp oynayacak.
lafına inandım, nasıl olsa çıkamayız diye, cuma gece/c.tesi gece program yaptım. şimdi de lafı değiştirdi, sulukara döndü. akşama ne der bilinmez...:D

yarın yağmazsa asıl o zaman acımasız olacağım...:p :p

@GdBAR

alternatif olarak üsküdara geçip motorla beşiktaş yapabilirsiniz, motorlar daha erken saatlerde var. havalar biraz daha erken aydınlanmaya başlayınca, mart sonu gibi, kafadarları ben de taciz edeceğim. arkadaşlar tempolu gider, molasız, antrenman sürüşüdür. format size uygun gelirse o zaman haberleşir, birlikte katılırız.

onun dışında yer kuru olduğunda, haftasonları caddebostan/sabiha arası antrenman 9:00'da başlıyor, ona katılabilirsiniz. aynı biçimde tempolu, antrenman sürüşüdür, grup yol bisikletçisidir.

Geri