Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

yaptım zaten pakuruda bulamıyorum o dosyayı bulunca yüklerim buraya, bu arada 12 km değilmiş ya orası ama çok sert. :D

dünde maltepe yaptım fazla değil.

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
Scudo
@hornetGuzeeeeeellllll Sert olsun yaw bız zaten nısanda nakkasla antremana baslarız mayısada oraya hazır oluruz.Ama yınede yokusu analız etmekte fayda var derım?

• Beğen
@ERDOGANKESGINSenı bulent abıye havale edıyorum ama oda haftasonu foruma gırmıyo ıyısın yıne:D
Artık havadan bahsetmıcem yoksa herdefasında bunalıma gırıyorum sonrada yasıne sarıyorum:D <Ahmet hocam sen gayrısın kucukler buuklerıne sarmazmıs:D >

• Beğen
selam prof arkadaş
bu sabah saat 8 de baktım,yerler az ıslak,ama harika bi güneş var,hadi çıktım,
sahilde kıyıdan,az ısınim dedim,ama cadde bostana gelmeden,yağmur tekrar indrimeye başladı,hemen döndüm:boese157:
yaaa mustafa hoca,noooolur şu bulutları gönderme arık,tamam söz yazın çok uzun yol yaptırmıyecem:D :D :D
baksan millet kafayı yedi

bu arada,bu gün Nİck denen ingiliz arkadaş(yazın bizimle paşaköye gelen),dükkana geldi,3 haftalığına tatile gelmiş,her gün binecekmiş(taşgibi adam vallah)
yarın heralde hava kötü olur,artık forum yandı,hakanım zanım benim,klaviye sağlammı?:D :D

• Beğen
@hızSaglam hocam saglam olmammı:D Yarın bı aksılık olmassa sabah 9.00da acılısı yaparım:D :D :D
Abıcım o adam guzel adam gecen yaz pasakoy tarflarına tekbasına gelıyodu yaza gelsın yıne onla bınmek keyıflı oluyo
Bu arada yagmur camur bu ıs nısana kadar uzar herhalde ama nısan 1 dedımı sakası bahane yagmur camur demeden cıkıcam hocam

• Beğen
Tepkiler: hız ve ahmetG
(link)
Mamı resımlere bakarken gecen senekı su goruntuyu gordum hatırlarmısın -1 arabadakı hıssedılen sıcaklıktı yaw:eek:

• Beğen
Tepkiler: hız
Dipteyim, sondayım, depresyondayım
arkadaşlar ne kadar kasvetli bir hava vardı bugün :(
bisikletle karşılıklı melül melül bakışıyoruz.
Daha da 1 hafta yağmur diyor offff of

• Beğen
ben yatıyorum sabah ilk işim foruma bakıp son yorumları okumak sonrda ona göre pedallamak iyi geceler :)

• Beğen
@Juanito.LagunaHocam sana katılmamak elde degıl bugun saat 14.00de ısten cıktım saat 15.00 ıtıbarıyle caymı dersın kahvemı dersın yemekmı dersın kalktım bıde tekrar bısıkletın temızlıgını yaptım oturdum tekrar kahvemı aldım kuruldum karsısına ınce temızlıkler yaptım ama yınede kurtarmadı yaw.Busene yagmurlar erken baslamasını bırak sankı cıdden Mustafa abıyle anlasmalı gıbı hafta ıcı hava muhtesem sıra bıze gelınce bozuk atıyor.Inan hıc bu kadar hava olaylarını kafama takmamıstım:boese157:

@STORMER

hatırlamammı zanım benim,vede 4 kişi çıkmıştık,necmi abi,halilim,serkan,ben ve sen,,
tam çekirdek kadro yoldaydık

evet yağmur olmassa yollara devaaaaam:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
evet kalktım ce camdan baktığımda düşen karcıkları görüyorum ne yapacaz :)

Üsküdar da başladı, yağmura çevirirse bu soğukta fena olur. Ben nakkaşa gidiyorum...

Valla abilerim ben ç.köyden evde 9. da çıktım yeni şile yolu ile 2. köprü yolundan s.cedid ve erenköyden sahile indim ordan tuzla ordan u.mumcu samandıra ve ev yaptım!2.00 saat sürdü antrenmanım ( haftaya yarış olduğu için çok bile )
giyselerim; jersey kısa ve uzun üstüne windstroper ceketim ve yağmurluğum ve kısa taytım ve kaskım bu şekilde çıktım... ayakalarım üşüdü sadece... inşallah güzel havalarda yanınızda antrenman yapmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ERDOGANKESGIN

antrenmandan sonra aynadan bakarsan vücudundan manşetleri ve baş yazıyı okuyabilirsin, :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri