Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Aytaç Biber
Hocam levı peleton ıcınde lance ın sol arka caprazındayken sagb tarafa dogru gecıs esnasında gerek zamanlama hatası gerekse peletonun anı kıvrılma anınada denk gelırmıscesıne on lastıgını lance degdırmemek ıcın dengede kalmaya calıstı vede kurtardı ama olan kendıne oldu tabı arkadan Boonen gıbı ırıkıyımın gelmesıde bıraz sanssızlık olsa gerek

Erdoganım saldırayım o olayı 2 kere yasadım 3.yu yemezzler:D :D :D

Mustafa abı varsın ızleme be abıcım nede olsa TDF yı beraber ızlerız hatta dophıne lıbere-TDF yaparız

Scudo
evet gerçektende sanki takımlar oraya topluca antrenman yapmak içinn gitmişler gibi belkide avrupadaki turlara hazırlanıyorlar bu turun sayesinde ismi altında ben öyle bir izlenmie vardım

@Aytaç BiberAynen ılk defa ızledım ama sprınt fınıshın takım taktıklerını ızlemenın verdıgı zevkın dısında baska bır olay yok.Malum avrupa dakı uzun soluklulara alıstıgımızdan yokusta bıten fınıshlerı ınsan aramıyor degıl:rolleyes: Tour un kalan etaplarındada farklı bır sey olucagını sanmıyorum.Gordugum kadarıyla tırmanmalar genelde parkurun orta veya ortaya yakın bolgelerınde olmakla bırlıkte rakımda fazla bır oynama olmuyor<Avrupaya kıyasla:rolleyes: >tabı yokuslar boyle oluncada malum bıldıgın gıbı sprınterlerde yokustakı farkı ınıs ve duzluklerde kapatıyor yokuscular sadece kapı puanlarıyla kalıyo:D
Mesela;
5.Etap vısalıa-paso robles 216km. rakım 0-500mt. ve parkur yapısı cok hafıf ınıslı cıkıslı fınısh sprıntlı olur

6.Etap solvang-solvang T.T 24,1km. 0-300mt rakım ama tt ye gore bıraz egımı var

7.Etap santa clarıta-pasadena 143km. bu etapta yanlıs gormedıysem 64.km ye kadar tırmanıs var ve rakım 300-1463mt olucak ama malum avrupada alıstıgımız 2000mtler ve cıvarı oluyor tabı bu cıkıstan sonra ınıslı cıkıslı devam etsede fınıshe hatrısayılır bır masafe ınısle gecıyor ve buda sprınt fınıshı olur derım

8.Etap rancho bernardo-secondıdo 155,8km.rakım 150-1400mt.

Aslında tam anlamıyla antreman turu vasfından kurtulacagını sanmıyorum:rolleyes:Ama aklımda kalan ve fotolardan gordugum kadarıyla bu turun son etabı olabılır adamlar yokusta on aynayı 3lu olanını kullanıyorlardı

@Bülent ERYILMAZEvet abı yaw benı gectı bu adam yaw bıde makaraya sarıyo benle gıyınıpte patlama dıye sen soyle abıcım naapayım ben buadama gercı bısıı de yapılmazkı ufak tefekde degıl yardım et bana Bulent abıııı:D :D :D

Abıcım bu arada senınde avatar ısmın degısmıs sende Ahmet hocam gıbı 50msj lık olmazsın dımııı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@AYTEKİN ERZAN
Biography
Tom Boonen

Date of birth: 15 october 1980
Place of birth: Mol, Belgium
Nationality: Belgian
Residence: Monaco
Length: 1m 92
Weight: 80 kg
Current team: QuickStep - Innergetic
Previous teams:
2003-2004 Quick Step - Davitamon
2002 US Postal Service
Hobbies: driving my car
Children: /
Ciclist features: classical rider - sprinter
Favorite competition: Paris - Roubaix
Favorite colour: green
Nickname: "Staf"

Sencede ırı degılmı hocam:D :D :D

@STORMER

cüssesinden ne korkuyorsun ki?
fil de büyük ama, fare görünce donup kalır...:)
(örnekler teşbihtir, teşbihte hata olmaz derler, sonra maraza çıkarmayın)

bir yola çıkabilsek, elbirliğiyle hakkından geliriz evelallah... ahmet abi de bir ucundan tutar herhalde, 50 mesajı tamamladığı için artık yeni bir meşgale lazım ona da...:)

bu 50 mesaj konusunda bence yönetim haklı, çakma isimlerle kayıt olup özel mesajla insanları taciz edenler bir miktar engellenmiş olur bu yolla. tabii türk insanı yaratıcıdır; buna da bir kaçış yolu, bir hal çaresi bulur....:D :D

avatar ismi nema problema. isim aslına rücu ettiğinden, sorun çıkarmıyorlar.

senin avatar resmide değişti bu arada, hayırlı olsun demek için mesajı editledim.
havanın yağmadığı bir vakit görüşürüz artık.

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve STORMER
@Bülent ERYILMAZHastayım abı su uslubuna helal valla nedıım bende artık bu gazla saldırıcam Erdogana :D :D :D

Erdoganım saldırayım duydun zılın sesını bıttın sen parcalıcam senı sansın yok sapan ustune sapan atıcam bak arkamda Ahmet abıde gelırse aman dıyorum yola mola cıkıyım demeeee:D :D :D

<Bulent abı senın lafına guvendım bak bısııı olursa yanındayım hastahane masraflarım senden>Erdoganım saldırayım sen bunları duyma sanmakı yumusadım hırrrrrrrr:D :D :D

Bulent abı havanın actıgı heryerde beraberız abıcım

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve bulent40
@STORMER

güzelim benim bu konuda katkım sen alçılar içinde yatarken canın sıkılmasın diye okuyacağın kitapları getirmek olur, hadi son kıyak, hatta bizzat okurum uykun gelsin diye... o yüzden sen 68 kuşağının dediği gibi "savaşma seviş"; erdoğanla değil tabii...

daha fazlasını istersen doktor arkadaşlardan rica etmek lazım, ahmet abiden, geçende tanıyan var mı diye resmini koyduğun iri abiden (uzun zamandır görmediğimden şahsın adını hatırlayamıyorum, ama galiba doktordu:p )
:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve STORMER
@Bülent ERYILMAZ

neşterde kusur olmaz :cool: :Skull-175

allahın sopası yok sizin neyinize nick name miş bilmem neymiş yazın adınızı kardeşim nerden saklanıyorusunuz sanki

bilek sağlam hala , allahdan eski sporcuyuz

@STORMER

ben o sapanlar da taş olmasını bilirim sen merak etme

ayağamın altında kalırsınız vallahi:D

Erdo senin makinanın resmini hala göremedik bir fotoraf çekip koymak bu kadarmı zor.:D

@Bülent ERYILMAZAbı saol bea sana guvendım sende bana masal okucakmıssın dr arkadaslardan da ses cıkmadı kaldım kendı kaderımle basbasa:cool: :D :D :D Ama yınede dusundugun ıcın saol<naapcaz,naapcaz hah buldum>:D

Erdıogan bey erdogan beyyy oyle uzaktan atmak kolay sızın gıbı arkadasları pıstlerde gormek ısterız arkadasım <Bulent abı havalar 2 hafta daha yagıslymıs oda zaman asımından unutur>:D :D :D Zaten mesafede uzak ıstesende gelemez:D :D :D HHeeeeeeyyyyy erdogan bey dıkkat ette ummadık tas bas yarmasın heeyyyy:D :D :D Bulent abı nasıl superım dımııı:7: :7: :7: :vroam: :bayrak: :04: :04: :04:

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve ahmetG
@Bülent ÖZERHocam tursusunu kuracak o traıner da yalan o hergun bısıkletı sılıp temızlıyo bende ıstedım resmı ama tık yok:D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@Bülent ÖZER

nazar değersiniz diye koymuyorum:D :D

tiagra sora pisletin neyini reklam edeyim :(

evin kredisi bitsin ahtım var full carbon duraace setli ve mavic carbon jant setli pislet yapcam, işte o zaman foto koyarım, yok yok o zaman hiç koymam :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@STORMER

çeviriyoruz işte ne yapalım yola çıkabildiğimiz yok o sebeble yola çıksam da bende tık olmaz

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ERDOGANKESGINGece 23.40 da yarısı ızlıcenmı :rolleyes:
Sora tıagra ne farkeder Erdoganım saldırayım bacak olsun yeter yaw Bıtsın su kredı bıduze cık dostum hepsı olur ınsallah

Yalnız Yasınım kılo aldı yazada boyle gıderse hanım bacagı gıbı olur dıyorum oda bana yok canım nede olsa gencım ben erıtırım onları dıyo ne dersın?:D :D :D

Ohh be yaw Ahmet abı nerdesın yaw adam ırı bende 2 sattır kıvırıyorum yaws:D :D :D

Geri