Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
gül bakalım yarın bi isim değişikliği yapmayı istersen görürüm seni, abi tc nüfus müdürlüğünde bu kadar eziyet edilmez insana, biz bu yüzden avrupa birliğine giremiyoruz abi:D :D 50 ye kaç kaldi acaba:D Hakan sana bomba bi haberim var ama önce biliyosun 50 jmesajı tamamlamam lazım forumcell uyugulaması:D kınıyorum abi

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Scudo
@ahmetGTamamlayalım abı ama sen boyle gıdersen 1 saate kalmaz msj olayını bıtırırsın :D :D :D Ama allah bos duranı sevmezmıs sen calısmalara devamet abıcım ben senı yarın ozelden bı msj atarım olmadı dayanamayıp cepten ararım hocam:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve ahmetG
dostlarım kardeşlerim arkadaşlarım
az zamanda çok işler başardık, hepinizin çabalarıyla 33 mesajımızı atıyoruz

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@hız

Muhammed hocam bu 50(elli). mesajım sana nasip oldu, konunun anlam ve önemine binaen; bence iran bisiklet takımı calif0orniya turunda olmalıydı niye yok hocam :D çok mutluyum şuan hem foruma ciddi katkılarda bulundum 50 yeni mesajımla hemde artık özel hayatım var:D nerdesin Hakan ım

@halil atalay

baravo halil tebrikler buneya hep aynı sayfa her yerimiz ahmert.g ve stormer oldu.

bu ne aşk tır.her gece saat 3.00 de yatıyorum.california turunu seyretmiyor,adeta yaşıyorum.3. etap muhteşem bir sprint finish.Thorhushovd bırakmadı. yine ufak kazalar vardı ama çok zevkli bir etap dı,yarın gece 4. etap zevkini tekrar beraber yaşamak üzere şimdilik hoşçakalın,yayında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim:D :D

gece yarısı trainer kullandım yaa tv karşısında,finish de biraz zorlandım,:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
4.etap Merced-Clows arasında rakım olarak 0-1200mt.cıvarında ınıslı cıkıslı olucak ve bu etapta yokuscular sahne alıcaklar.Etabın toplam uzunluguda 186,3km. ama malum yol yarıslarında +10, -10km olabılır

50yı tamamlamıssın hocam yettıııımmmm ama senyoksun:D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve GdBAR
Yahu Levi nasıl düştü hiç bişey anlamadım...Biri arka tekerinemi dokundu ne yaptı?

Bu arada yarışın etaplarını canlı olarak isteğinize göre 2 farklı kamera seçeneği ve online canlı istatistikler, sporcuların canlı olarak harita üzerinde konumları ve çok daha fazlası ile çok detaylı bir şekilde takip etmek isteyenler, turun kendi resmi sitesine bir göz atabilirler, gerçekten harika:)

(link)

@Aytaç Biber

Kendisi Armstrong'un arka tekerleğine dokunup düşmüş. :brutal324

Bu arada bugünkü etap biraz daha izlenebilir ve katlanılabilir bir saatte canlı yayınlanacak Eurosport'tan;00:30 yada 00:40'da başlayacak(farklı siteler farklı saat vermiş) ve yaklaşık 1 saat sürecek.

• Beğen
Tepkiler: ramon71
Tour of California, şu benim Gios un dili olsada anlatsa o yolları;
stage 1: davis -Santa Rosa, stage2: Sausalito - Santa Cruz , bu yolların hepsi yapıldı, Santa Rosa ve Sausalito ( Nepa valley- şarap bağları) buralarda muazzam bisiklet dükkanları vardır, top lines, Colnago, pinos, Mercx, Merlin, Masi, De Rosa aklınıza gelecek tüm el yapımı bisikletlerin cenneti.,

Şimdi aklıma geldide içim bir tuhaf oldu. Giriyorsun dükkana, bırakıyorsun California ID ni
( kimlik veya ehliyetni) 6000$ lık bisikletle deneme turuna çıkıyorsun, sonra ben bunu beğenmedim, Minarello yokmu? diyorsun.:D

İşin kötü yanı ben buradan turu bile seyredemiyorum:mad:

Geri