büyük geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır, bende bugün antalyadaki bir müşterime gimek için yola çıkacak 2 gün orada kaldıktan sonra yarışa katılacaktım bu bahaneyle ama son anda iptal oldu , herşey bizler için, o sağına bakıpta görmeyen hayvanı da ıslak kötekle dövmek lazım , yurdum öküzleri ancak sopadan anlıyor.
Hakan sen gel yeterki , bak biz seni nerelere götürürüz, Sarıyer yokuşları, Kilyos dönüşleri ( Öküz bağırtan), Hacı osmanlar, 900 metre irtifa garanti.
@bulentery
Selam Bülent nasılsın yahu. Ben senin kadar azimli bisikletçi az gördüm valla,
Anadolu yakasını bitiriyorsun, bide sektirmeden avrupa yakası üstüne.
Lafım meclisten dışarı ama, kendini 30 larında yaşlı görenlere İlham olsun.
@cannon9
Harun çok çok geçmiş olsun. Bir an önce iyilieşmen dileklerimle.
Harun'cum cok gecmis olsun umarım bu kazadan ne aklında nede dizlerinde en ufak bir iz bile kalmaz. Eskilerin deyimi ile verilmiş sadakan varmış .. sen ver vermeye devam et
yok be abi, bu kış havalar nane, genelde yattık... sabiha grubu bildiğin gibi, kemik kadro çevirmeye devam ama, avrupa kısmı nanay..
sen olmayınca avrupa'lıları ayartan kalmadı diyeceğim ama; özgürle emre'nin hakkı yenir.... daha çok havanın geç aydınlanmasına, sabah trafiğine yakalanmaya kurban gittik galiba.
nerde o bayram tatilindeki günlük 100+km'ler...
ama herhalde şubat sonuna doğru havalar 7:00'de aydınlanmaya başlar, hafta içi 2 gün çıkma şansımız olur.
eh sen de gelirsen... daha ne isteriz hayattan...
Elhamdülillah iyiyiz, umarım sizlerde iyisinizdir.
Boza olayına gelince Allah kolaylıklar versin
Ben Cumartesi çalışıyorum, C.tesi öğleden sonra Hız'ın dükkanına bir uğrayacağım. Bir Corratec MTB varda onunla ilgili işlerim var.
Hepinize ilginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.Şuan dizlerimin içinde ezilmeler var;buzlu et sararak ve birtakım merhemler kullanarak pansumanla dinlenip geçirmeye çalışıyorum.Düne göre daha iyi,hepinize sevgi ve selamlarımı iletiyorum sağlıcakla kalın
@bulenteryOhh be abıcam hojgeldın yaw Abıcım malum pazar sabahı senle konustuktan sonra kossamda atlasamda zıplasamda enerjıyı atamadım kendımı foruma vurdum.Bıraz oraya bırazda buraya saldır boyle gunu kapatmaya calıstım enson boyle patladıgımda olan hanıma oldu bostancıdan kadıkoye kadar benle yurumek zorunda kaldı tabı aksam yedıgım yorgunluk fırcaları harıc Erdoganım saldırayımla enson pazar gunu konustugumda mamıye bol bol dua edıp ohh be abı acayıp donuyo dıye mutluluk kelımelerı<Tabı erkekler mutluluklarını nasıl anlatır bılırsın >sarfedıyordu.Muhtemelende aksam eve vardıgında yıne tekerı cevırecegıne ıddıayada gırerım.
Mustafa abı sen gel beraber cevırelım yeterkı yokus olsun ırtıfa yukselınce benımde aklım kayıyo .Gercı bu aralar bıraz naneyım yaklasık 1,5 ay malum hasta olmam annemın rahatsızlıgı ve yagmurlarda denk gelınce hem dengesız kılo kaybıyla uyku duzenımde bırbırıne gırınce vucud kaldırmadı kı ben kendımı ılkdefa bu kadar kotu hıssettım.Neyse yavas yavas toplanırım sen gelene kadar sonucta yaz gelıyo sen gelıyosun bı domestıc lazım
Emre hocam askolsun maksat muhabbet olsun tabı sadece deryerde gıtmek benıde bozar zaten kı Oguz arkadas zaten sınıfını gecmıs Anneyı de sorucak olursan suanda gayet ıyı dun kontrole gıttık herhangıbır sıkıntı yok hersey olması gerektıgı gıbı gıdıyor cok sukur Senınkıler nasıl enson konustugumuzda ıdare edıyoruz demıstın ıyılerdır ınsallah:rolleyes:
Harunum buyuk gecmıs olsun abı forum yetkılılerı kusuruma bakmasında cunku bunlara dayanamıyorum o kadar cok sıgır varkı su trafıkte bırak bısıklet ufak dersın kı bu dusunce bıle yanlıstır arabayı gormuyorlar saga sınyal verır sola doner bazen onuda yapmaz ınan bana buyuk gecmıs olsun.Sen ısını bılırsın kendıne ıyıbak doktorlarla aranı ıyı tut hocam bıde malum dız cok sakatbır bolge oldugun dan acele edıp kendıne cosku yapıp padala saldırma varsın subattakı yarıslar kacsın daha onunde 6 yarıs daha var kı herseyden ote Turkıye sampıyonası var zamana karsıya hazırlanırsın.Yeterkı acele etme hocam
Yaw doktor yıne kayboldun yasıyonmu yoksa dalıyonmuuuuu?
Ve yıne bır haftasonuna yaklasıyoruz ve yıne haftaıcı hava canavar gıbı haftasonuysa yagmur gozukuyor galıba
sayın hocam allah daha ziyade etsin artık floryayada gelmiyorsunuz muhabbetinizden mahrum bırakmayın bizi lütfen icapta bulunalım lütfen
biladerler nasıl hepsi iyidir inşaallah selamlar hepsine
hocam allahın bereketi boldur cumartesi yine yağmur gibi pazar çalışacağım yada bir tur var orası olabilir allah sağlık ve ömür versin yeterki inşaallah bir gün birlikte sürmek nasip olur saygılar ve sevgiler
harun değerli arkadaşım iyi olduğunu duymak çok güzel dualarımız seninle tez zaman da sağlığına kavuşursun inşaallah daha önünde çok zamanın olacak yeterki sen iyi ol sen bizim kalplerimizde 1.sin yarışı unut muhabbetini çok özledim kendine iyi bak beni soracak olursan bende bu hafta binmedim desem yeridir ama iyileştim gibi başka gelişmelerde var sen iyileş çok muhabbet ederiz sevgilerimle
çok teşekkür hakan evet idare ediyoruz işte sağlık bi bozulunca zor oluyo toparlamak sallan yuvarlan gidiyoruz 2008 benim için kötü geçti desem yalan olmaz tek iyi yanı umreye gitmem oldu onun haricinde pekte iyi geçmedi 2009 inşallah hepimiz için hayır olur